SCHAEBENS drėkinamoji veido kaukė su alavijais, avokadais, agurkais ir šlapalu, visiems odos tipams

Namie turiu visą krūvą įvairiausių, vienkartinių veido kaukių, bet kažkodėl dažniausiai naudoju tas, kurios supakuotos ir skirtos naudoti kelis kartus. Manau, kad taip yra todėl, kad noriu ir su jumis pasidalinti kaip man patiko viena ar kita kaukė, tačiau su vienkartinėmis tai reiškia, kad reikia apžvalgą rašyti iš karto po panaudojimo, kol įspūdžiai dar švieži, o ne visuomet dėdamasi veido kaukę turiu laiko prisėsti prie kompiuterio. O rašyti po kelių valandų ar sekančią dieną prasmės kaip ir nėra - įspūdžiai jau būna išblėsę.

Schaebens veido kaukes prekybos centrų kosmetikos skyriuose pastebiu jau kuris laikas, tačiau manęs iki šiol nelabai traukė ne itin viliojanti pakuotė, o ir žinodama, kad turiu ne vieną vienkartinę, vis nepirkdavau. Galiausiai kažkurią dieną susigundžiau - o gal atrasiu kažką itin gero - visgi tai vokiška produkcija, kuria aš dažnai pasitikiu. Ir nors nebuvau niekur skaičiusi atsiliepimų ar mačiusi nuomonių, tikėjausi ne taip jau mažai. Pasižiūrim?

Jeigu tavo gyvenimas sumaištis, pasiieškok ramybės salelių. Tyliai pasivažinėk, namie susikurk erdvę medituoti, atrask būdą bent penkioms minutėms pasitraukti. Tai nepaprastai svarbu dvasinei savijautai.


Produktas: SCHAEBENS drėkinamoji veido kaukė su alavijais, avokadais, agurkais ir šlapalu, visiems odos tipams
Gamintojas: "Haus Schaeben" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, glotninti, regeneruoti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jaučiamas ir matomas efektas
Labiausiai nepatiko: tik padengus dirgina odą
Tūris: 2 x 5 ml
Kaina*: 1,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eprekybos centrų kosmetikos skyriuose (Iki, Maxima ir kt.)
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinanti kaukė su alavijais: 
- suglotnins išsausėjusias odos vietas;
- stipriai padidins odos drėgmę;
- regeneruos, atpalaiduos ir atgaivins odą.
Alavijuose gausu vitaminų, mineralinių druskų ir amino rūgščių, todėl jie puikiai drėkina odą ir skatina jos regeneraciją.
Avoladų aliejus stipriai maitina jautrią odą ir apsaugo nuo išsausėjimo.
Agurkų eksrtaktas puikiai valo ir atgaivina odą.

Naudojimas: tolygiu sluoksniu užtepkite ant švariai nuvalytos veido odos. Netepkite apie akis ir lūpas. Palikite 10 min. tada likučius įtrinkite į odą arba nuvalykite servetėle. Naudokite kelis kartus per savaitę. 


Kaip ir visos vienkartinės veido kaukės, ji supakuota vienkartiniame plastikiniame maišelyje, tiek kad čia kaukė skirta dviems kartams: ir šitokios, dviems kartams skirtos kaukės man patinka - jei po vieno karto efektas būna neaiškus, tai po poros panaudojimų visuomet esu labiau užtikrinta efektu ir poveikiu mano odai. 

Jau minėjau, kad veido kaukės pakuotė visiškai neišvaizdi: žalsvas fonas ir merginos su veido kaukė paveikslėlis nesukuria patrauklaus dizaino, nežada malonių potyrių naudojant ir man nelabai imponuoja - toks paprastas, neišvaizdus popierėlis. Tikriausiai taip ir nebūčiau atkreipusi į kaukes dėmesio, juolab, kad ir prekybos centruose jos sudėtos pačioje apatinėje lentynoje.

Tačiau ant pakuotės yra visa reikiama informacija: esminiai dalykai išversti etiketėje, sudėtinės dalys yra, o jei skaitote vokiškai - ir šiek tiek daugiau informacijos, pavyzdžiui, kad šita kaukė skirta visiems odos tipams, ar kad sudėtyje daugiau naudingųjų, esminių ingredientų, nei tik alavijas.

Kvapas. Kaukės kvapas vidutinio intensyvumo, gaivus, labai primena alavijo ir agurko kvapų mišinį. 

Konsistencija. Kaukė turi žalsvą atspalvį, o konsistencija labai primena veido kremą, tačiau mano nuostabai ji nėra vienalytė.

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja Oil, Hydroxyethyl Urea, C12-15 Alkyl Benzoate, Sorbitol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Hamamelis Virginiana Water, Hydrogenated Polydecene, Persea Gratissima Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ascorbyl Palmitate, BHT, Bisabolol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Lecithin, Panthenol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Ammonium Lactate, Benzoic Acid, Citric Acid, Disodium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Phosphate, Propylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium Sulfate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 42090, CI 47005.

Be parabenų ir GMO.


Poveikis. Nevienalytės konssitencijos kaukę gana sudėtinga padengti ant veido tolygiai, kaip rašoma naudojimo instrukcijoje. Tokios konsistencijos kaukes geriausia tepti pirštais, ką ir dariau, tačiau rezultato toli gražu nepavadinčiau tolygiu. Ir apskritai, atrodo, kad to 5 ml kiekio man vos vos pritrūko pilnai padengti veido odai - norėjosi šiek tiek storiau dengti ant kaktos.

Pirmas dalykas, ką pajutau beveik iš karto po padengimo buvo gana stiprus dilgčiojimo pojūtis skruostuose. Kadangi sudėtyje yra alkoholio - ar nagalėjo jis sukelti kažkokios neigiamos reakcijos ir dirginti? Kai jau ruošiuosi viską valyti lauk ir nerizikuoti dėl galimų sudirgimų, dilgčiojimo pojūtis dingsta, tad išlaikau visas 10 minučių. Per tą laiką dalis priemonės susigeria į odą, tad likučius bereikia nuplauti vandeniu. Tačiau tai nėra taip lengva, kaip atrodo - kaukė pabuvusi ant odos, atrodo riebi, sunkiai nusiplauna net šiltu vandeniu, o ant odos paviršiaus palieka riebią plėvelę, kuri atrodo niekaip nenusiplaus ir nenusivalys. Ir tik veidą nušluosčiusi rankšluosčiu jos nebejaučiu ant odos.


Veido kaukė tikrai drėkina odą, tačiau nepasakyčiau, kad drėkinimas yra stiprioji šios kaukės pusė. Stipriausiai jaučiamas glotninamasis efektas - oda tampa šilkinė ir vizualiai atrodo itin lygi. Šiuo metu ant odos neturiu jokių išsausėjusių zonų, tad kaip paveiktų sausas odos vietas net neįsivaizduoju. Tačiau drėkinimo kaip ir pakanka, o ir veido oda paskaistėja, atrodo šviesesnė ir gražesnė.

Nežinau, manęs visiškai nežavi tas dirginimo jausmas naudojimo pradžioje ir efektas nėra toks stiprus ir intensyvus, kokios tikėčiausi iš drėkinamosios kaukės. Visgi, rezultatas neblogas, tad kaukė man pasirodė vidutinė - bandyti ir naudoti tikrai galima, bet nėra pati mėgstamiausia visų laikų drėkinanti kaukė. Tikriausiai tiks visiems odos tipams, išskyrus jautrią - tas dirginimas pradžioje tikrai nemalonus; nežinau, kaip su riebumo pojūčiu plaunant jaustųsi riebesnę odą turinčios merginos. O man? Vidutinis produktas - stebuklų nėra, tačiau veikia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai