ARTDECO Soft Lip Liner Waterproof - vandeniui atsparus lūpų kontūro pieštukas "59 - chai tea"

Bet kaip siaubingai šiandien tamsu - visą dieną buvo tiek tamsu, kad mano fotoaparatas fotografuojant automatiškai vis jungė prietemos funkciją ir niekaip nepavyko normaliai nufotografuoti savo makiažo...  Ir nors nuotraukas padariau, bet nesu patenkinta rezultatais... Tiek jau to, tik spėju, jog teks perfotografuoti kurią kitą dieną, kai dienos šviesos bus nors kiek daugiau.

Na, o šiandien mano planuose buvo dekoratyvinės kosmetikos apžvalga - Artdeco pieštukas, kuriuo nepaprastai džiaugiuosi ir teko gerokai pagalvoti ir atidžiai tyrinėti, ieškant priemonėje trūkumų. Lyg ir viskas gerai! O ir naudoju šitą pieštuką ne tik kaip įprastą pieštuką, bet mielai užpildau ir savo lūpas, o būna, ant viršaus nieko ir nebedengiu, tad naudoju, kaip lūpų dažus. Ką gi, kviečiu pasižiūrėti į man labai labai patinkantį lūpų pieštuką, kurį drąsiai galėčiau rekomenduoti.

Norisi kritikuoti kitus dėl jų trūkumų, nusižengimų ir piktadarybių, tačiau smerkdamas kitus, pasmerki tik pats save. Verčiau pažvelk į veidrodį ir atrask, kas tavyje pūliuoja, kas tave pykdo, ką reikia taisyti.
Ne taip sunku, kaip manai.


Produktas: ARTDECO Soft Lip Liner Waterproof - vandeniui atsparus lūpų kontūro pieštukas "59 - chai tea"
Gamintojas: "Artdeco". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atsparus vandeniui ir nusivalymui
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina lūpas
Tūris: 1,2 g
Kaina*: 8,09 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Speciali pieštuko formulė leidžia spalvai ilgai išlikti. Po to, kai išdžiūva ant lūpų, pieštukas atsparus valymui ir vandeniui. Tad pieštukas apsaugo lūpų dažus nuo išsiliejimo. Maloni kreminė tekstūra suteikia lengvą ir tikslų dengimą. Pieštukas gali būti dengiamas ant visų lūpų. Turi itin gerą pigmentaciją. Sudėtyje yra antioksidantų ir vitamino E. Be kvapų.


Nemanau, kad reikia daug išsiplėsti pasakojant apie produkto pakuotę - yprastas pieštuko formos kosmetikos gaminys su nuimamu dangteliu, drožiamas. Išskirčiau patraukliai ir kokybiškai atrodantį juodą, satino efekto korpusą bei dangtelio ir galiuko spalvą, kuri atitinka produkto spalvą.

Ir tikriausiai dar reiktų paminėti, kad sudėtinių dalių ant pakuotės nėra, todėl jei įdomu, šitų dalykų teks ieškoti internete. Tačiau vargti ilgai netenka - juos rasti palyginus lengva tiek gamintojo oficialiame puslapyje, tiek pardavėjų internetinėse parduotuvėse.

Kvapas. Pieštukas bekvapis, tą sako ir gamintas. Uostant jaučiu tik labai labai labai silpną medienos kvapą.

Konsistencija. Gamintojas teigia, kad pieštukas labai minkštas. Iš tiesų jo konsistencija kreminė, minkšta, bet ne sviestinė (esu turėjusi ir minkštesnių pieštukų). Ne, ne vidutinio kietumo, visgi sakyčiau, kad minkšta.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, SYNTHETIC WAX, POLYBUTENE, ISODODECANE, HYDROGENATED COTTONSEED OIL, CERESIN, OZOKERITE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINEWAX), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE.
MAY CONTAIN: MICA, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15850 (RED 7), CI 15985 (YELLOW 6), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 73360 (RED 30), CI 75470 (CARMINE), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pieštukas lengvai dengiasi ant odos, o galiuku paprasta nusibrėžti lūpų kontūrą ir juo užpildyti lūpas. Pirmiausia į ką atkreipiu dėmesį yra itin gerai pigmentuota spalva. Jums nereikės kelis kartus vis braukyti per odą, siekiant išgauti norimą efektą - vienas perbraukimas ir spalva tobulai ryški ir intensyvi.

"59 chai tea"  atspalvis sakyčiau šiltai rudas, turintis šiek tiek oranžinės spalvos. Labai tinkamas atspalvis rudens metui ir atrodo įdomiai, tačiau pakankamai natūraliai. Suteikia lūpoms matinė efektą.

Et, tos tamsios rudens dienos...

Ar pieštukas yra atsparus vandeniui? Taip, ir ne tik vandeniui, bet ir trynimui, daugeliui maisto produktų (patekus riebaliukui ant lūpų dažai visgi po truputį nusivalgys). Tačiau reikia palaukti, kol pilnai išdžiūva, o tada, jau drąsiai gerti, bučiuoti, bučiuotis, net liesti lūpas - viskas lieka savo vietose ir niekur nekeliauja lauk.

Ir išlieka pieštukas labai ilgai, sakyčiau drąsiai apie 5-6 valandas. Tuomet jau kaip ir pradeda šiek tiek nusitrinti, ypatingai jei nesaugau ir darau ką noriu. Tad jau greičiau nusitrins lūpų dažai (jei jie nėra tokie pat patvarūs), negu šitas pieštukas. 

Žinokite labai geras variantas ir didelė konkurencija mėgstamiems Essence pieštukams - abu jie man vienodai patinka. Tiek kad, čia po kurio laiko jaučiamas šioks toks sausumo jausmas, bet jis nėra stipriai nemalonus arba intensyviai džiovinantis, gana padorus, vertinant kokio patvarumo yra ši priemonė. Ir aišku, derėtų nepamiršti prieš dengiant pieštuką pasirūpinti savo lūpomis, mat sausas odos vietas tikrai gali paryškinti, o pasausėjimus - apvelti produktu. Bet juk žinote - tas pats galioja su visais matinio efekto lūpų produktais. Tad taip - labai patinka ir drąsiai rekomenduoju išbandyti. Aš dažnai jį panaudoju ir vieną, be jokių papildomų lūpų dažų. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai

  1. Kaip tik kažko panašaus ieškojau, ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau :)
      Man pačiai tai labai malonus, netikėtas atradimas :) Jau galvoju apie raudoną :D

      Panaikinti
  2. Labai patraukli atrodo priemone. Del to savo daugiafunkcininskumo. O dar jei issilaiko tiek ilgai is vis fantastiska.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai fainas, dabar ieškosiu tokio raudono. Oficialioje svetainėje yra, bet Douglas internetinėje nemačiau, reiks pažiūrėti fizinėje Douglas ir Drogas parduotuvėje. Labai labai patiko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą