ESSENCE Ultra LAST instant colour lūpų dažai "05 so un-grey-tful" + ESSENCE Soft Contouring lūpų pieštukas "11 sucker for grey"

Pastaruoju metu bandau labai daug įvairių kosmetikos produktų, labai daug produktų ir apie beveik visus jau turiu tvirtą nuomonę, bet bėda ta, kad nors ir turiu normalias produktų nuotraukas, tačiau efekto, tai yra ant odos, veido, akių ar lūpų neturiu arba turiu prastos, manęs netenkinančios kokybės... Ir ką daryti? Vis svarstau, o gal nerodyti, kaip atrodo, juk daugelis rašančių nerodo? Bet tada pagalvoju - nea, visad viską rodžiau, pati ieškodama apžvalgų ieškau kaip atrodo ant odos ir negaliu daryti įrašo be efekto - kažkodėl jis tuomet man jaučiasi neužbaigtas, nepilnas ir neišsamus... Todėl kiek įmanoma stengsiuosi dėti ir nuotraukas, kad ir su ne tobulai geru apšvietimu.

Kalbant apie apšvietimą - sekmadienį nufilmavau filmuką YouTube ir šiandien prisėdau redaguoti, bet kaip susierzinau... suredagavau apie pusę, bet man nepatinka jo kokybė, nepatinka apšvietimas ir kaip viskas atrodo. Juk ruošdamasi pasirinkau geriausiai apšviestą namų kampą, bet visai nepagalvojau apie šešėlius ir šviesos kritimo kampus... Et, viena aišku, teks visą medžiagą mesti lauk ir perfilmuoti, gaila, bet tikriausiai tik savaitgalį, nebent įvyktų stebuklas.

Apie Essence tamsiai pilkus lūpų dažus ir pagal vardą derantį lūpų kontūro pieštuką kalbėsime šį kartą. Kažkodėl tai buvo pasktinė lūpų priemonė, kurią veržiausi bandyti, prisiklausiau, kad atrodo negerai ir suteikia veidui negyvėlio efektą. Ar tikrai? Galėsite pasižiūrėti patys, nes nuotraukos yra. Ir žinoma, būtinai papasakosiu kas čia patiko, kas nepatiko, kaip sekėsi bandyti ir ar žadu naudoti.

Ar myli save besąlygiškai?
Su savimi gyveni visą parą, septynias dienas per savaitę... (argi ne taip turėtų būti?). Atrask ko nemėgsti savyje, ir pagalvok, kaip pamėgti. Kai pats mylėsi save, mylės ir kiti.


Produktas: ESSENCE Ultra LAST instant colour lūpų dažai "05 so un-grey-tful" + ESSENCE Soft Contouring lūpų pieštukas "11 sucker for grey"
Gamintojas: "Cosnova". Lūpų dažai pagaminti Italijoje, lūpų pieštukas - Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: pieštuko konsistencija šiek tiek per kieta
Tūris: lūpų dažų - 3,5 g; pieštuko - 1,2 g
Kaina*: lūpų dažai - 1,55 EUR, pieštukas - 1,09 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas:
LŪPŲ DAŽAIšių lūpų dažų asortimente – didelis įvairių spalvų pasirinkimas. vos prisilietus spalva puikiai pasidengia ir lūpoms suteikia lengvą, švelnų pojūtį. ilgai išliekanti kreminė tekstūra, kuri neišdžiovina lūpų.

PIEŠTUKAS: itin pigmentuotas, šilko švelnumo lūpų pieštukas su aksomo matiniu užbaigimu idealiai tinka lūpų kontūravimui.


Man atrodo, kad Essence kompanijos pakuotės nėra pačios prasčiausios rinkoje, lyginant kainą, kurią mokame už gaminį, produktų pakuotės dažnai atrodo netgi labai padoriai. Lūpų dažai juodoje plastiko pakuotėje, kokioje jau anksčiau buvo galima matyti kompanijos lūpų dažus. Viduryje žiedelis, nurodantis spalvą, kuris, kaip ir lipdukas ant dugno, nelabai atitinka realios lūpų dažų spalvos.

Pieštuko forma tradicinė - drožiamas pieštuko korpusas atitinka tikrąją pakuotės spalvą, kaip ir dangtelis. Nieko neįprasto - paprastas, patogus naudotis pieštukas.

Kvapas. Lūpų pieštukas kvepia produktu ir mediena, kai tuo tarpu lūpų dažuose naudojamos kvapiosios medžiagos. Tačiau šį kartą man kvapas nemalonus ir mane erzina. Nesuprantu, koks tai kvapas, tačiau neturi jokio saldumo, tik kažkokios chemijos ar kosmetikos priemonių aromatas. Aišku, kvapas individualus dalykas, tačiau labai džiaugiuosi, kad išlieka jis trumpai ir labai greit išgaruoja.

Konsistencija. Lūpų dažų konsistencija labai primena gelinę - slidi, lengvai atiduoda produktą, nors dengiasi labai plonu sluoksniu. Pieštukas kietokas, brėžia kietai, nors pati formulė atrodo kreminė, galbūt tiksliau būti sakyti tiršta, kieta kreminė. Sunku apibūdinti, bet net nepanašu į senuosius essence pieštukus (sidabriniais dangteliais), kurių aš labai ilgiuosi.


Sudėtis:
Lūpų dažųPOLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, OZOKERITE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYETHYLENE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Lūpų pieštuko: HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARAFFIN, TOCOPHEROL, TALC, SORBITAN TRISTEARATE, POLYETHYLENE, CITRIC ACID, CI 45410 (RED 28), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kalbant apie pigmentaciją - lūpų kontūro pieštukas labai gerai pigmentuotas, tačiau mane erzina kaip kietai jis brėžiasi ant lūpų ir koks sausas jis atrodo, Nemalonu dengti, nors jo kokybė ir yra gera, bet taip norisi, kad Essence sugrąžintų seną gerą pieštukų formulę.

Tuo tarpu lūpų dažų pigmentacijai aš turiu priekaištų - dažai dengiasi labai plonu sluoksniu, todėl tempiant per odą, susidaro netolygus produkto sluoksnis. Vienur storiau, kitur ploniau, lyg norėtų dengtis netolygiais plėmais. Bet džiaugiuosi, jog sluoksniuojasi gerai ir 2-3 priemonės sluoksniai padeda išgauti normalų padengimą.

ESSENCE Soft Countouring lipliner "11 sucker for grey"

Atspalvių pavadinimai sukuria iliuziją, kad spalvos turėtų būti vienodos. Keletos merginų apžvalgose mačiau, kad jos naudoja šias dvi priemonės kartu, bet aš manau, kad jos visiškai netinka naudoti kartu: pieštukas turi šiltą atspalvį, tuo tarpu dažai - šaltą. Dengiant kartu labai matosi kontūras ir skirtingos atspalvių paletės (šilta-šalta) sukuria labai keistą vaizdą. Tuomet tikrai galima atrodyti kaip lavonui... Todėl niekad kartu, o atskirai:

"11 sucker for grey" lūpų pieštukas šilto atspalvio rudas su trupučiu rožinės spalvos. Iš džiūvęs ant lūpų suteikia matinį efektą.

"05 so un-grey-tful" lūpų dažai: šalto tono purvinai pilka spalva su violetiniu atspalviu. Iš tiesų, spalva labai keista, ir gali atrodyti labai skirtingai, prie skirtingo apšvietimo. Esant ryškiam apšvietimui prasimuša daugiau violetinės spalvos, tuo tapu prie natūralesnio jie atrodo labiau pilki.  Net ir po ilgesnio buvimo ant lūpų dažai ilgai išlieka blizgūs, tik dėvėjimo pabaigoje pasausėja, bet niekad netampa matiniais - įprasta lūpų dažų formulė. Na, tai ar atrodo kažkaip keistai ar blogai? Man atrodo, kad nors ir keistai, bet jokiu būdu ne blogai. Tiesa, nors ir nerekomenduoju "11 sucker for grey" atspalvio kontūro pieštuko, bet labai rekomenduočiau su šiais dažais naudoti pieštuką lūpoms apvesti. 

ESSENCE Ultra Last instant colour lipstick "05 so un-grey-tful"

Dažai ant lūpų jaučiasi patogiai, kai tuo tarpu pieštukas truputį, labai nežymiai sausina. Prieš dengiant abi (ar kartu ar atskirai) priemonės, rekomenduoju pasiruošti lūpas: pamaitinti ir nušveisti. Lūpų priemonės gali šiek tiek apvelti sausas vietas, bet tai nebus labai tragiškai stiprus apvėlimas ir baisus vaizdas.

Na, o kalbant apie išlikimą - lūpų dažai išlieka tiek, kiek ir kiti, apie 3-4 valandas, geriant ir valgant nusivalgo ir nelabai gražiai nusivalgo. Tačiau juos atnaujinti labai lengva. Tuo tarpu pieštukas patvaresnis tiek valgiams, tiek išlikimo laiku, sakyčiau 4-5 valandos, daugmaž kiek ir kiti pieštukai. Tiek kad formulė gana stipriai prilimpa prie lūpų.

Galiausiai, nežinau merginos, man nepatinka kaip netolygiai dengiasi lūpų dažai, erzina kad pieštukas kietas ir dengiasi nemaloniai, nors pavadinimas sako, kad bus 'minkštas'. Naudoti tikrai galima, tačiau trūkumų turi. Pieštukui - 3/5, dažams 2,5/5. Dėl atspalvių - na, čia kiekvieno asmeninis pasirinkimas - nenorite keistų, tikrai atrasite įprastų. O šitie du produktai - nerekomenduoju naudoti kartu, geriau pasižiūrėti ir priderinti atspalvius pagal šaltumą, o ne pagal tai, ką sako pavadinimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai