#39/2017 Spalio mėnesį baigiau

Daug kas pasigedote, kur dingo baigtų produktų įrašas? Niekur jis nedingo, ir nors jį rašau lapkričio 4 dieną, tačiau paskelbsiu ir į tinklaraštį įrašysiu laprkičio 1 dienos data.


Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad jau tikriausiai žinote, kad susikūriau savo YouTube kanalą ir pradėjau jį pildyti filmukais? Kažkurią dieną man kilo mintis, kad galbūt jums labiau patiktų tuštučius matyti video formate? Man asmeniškai video formatu baigtųjų ataskaitą matyti daug smagiau negu skaityti, nors tai tikrai nereiškia, kad mėgstu tik filmukus žiūrėti, ne, čia tik tai specifiniai sričiai smagiau filmukai. 

Tad turėdama tokią mintį, nusprendžiau paklausti jūsų, kaip reaguotumėte į tuštučių permetimą į Youtube platformą? Klausiau tiek Facebook, tiek Istangram ir susilaukiau labai įvairių nuomonių: vienoms išskirtinai patinka rašytinė forma, kiti nori pamatyti filmukus. Rezultatai pasiskirstė maždaug 70-30, filmukų naudai, tad nieko nelaukusi ir turėdama laisvą dieną, prisėdau ir nufilmavau viską, ką buvau sukaupusi per spalį.

Prifilmavau beveik porą valandų - sakau, man tik pašnekėti duok ir aš prirašysiu ilgiausius įrašus, balsu pripildysiu visus gigabaitus... Tai karpiau ir sukarpiau 43 minučių video ir toliau nė iš vietos. Galiausiai prisėdau ir jau kirpau lauk po sekundę nuo klipų galų, vidurio ar pradžios... Sukarpiau, prikarpiau, truputį patrumpinau, bet vistiek gavosi ilgas.


Dėl to karpymo ir ilgo video ir apskritai, kad tai pirmas video, aš šiek tiek nerimauju, kaip jis gavosi, nežinau ar jums patiks. Būčiau labai labai dėkinga, jei išsakytumėte savo nuomonę ir išsklaidytumėte mano abejones dėl baigtųjų: tai visgi video? ar įrašai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O aš taip laukiau įrašo :( (net instagram'e balsavau už įrašą :D). Kažkodėl man labiau patinka matyti nuotrauką ir tuos kelis patiko/nepatiko sakinius.

    Bet... vistiek pažiūrėsiu! Smalsumas - mano silpnybė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantu ir mačiau tavo balsą, bet didžioji dauguma balsavo už filmuką. Be to, tas filmukas toks labiau eksperimentinis - stebėsiu reakcijas ir kitą mėnesį gal vėl bus įrašas? O kaip tau geriau, po filmuko pasižiūrėjimo?

      Panaikinti
    2. tiesą pasakius, visai faina ir filmukas. aišku, kai informacija pateikiama žodžiu žiūrisi labiau pro akis (aš visada kažką veikiu, o filmukai lieka fonui). bet tikrai nėra taip blogai, kad neįmanoma žiūrėti :D atrodo, kad jau seniai kuri filmukus ir turi nemažą įdirbį (gal dar nėra taip laisvai, kaip kai kurios yt mergaitės, bet palyginus tikrai gerai).

      Panaikinti
    3. Ačiū Greta :) Stengiuosi, bet žinai, pati pradžia.
      O dėl pabaigtukų, šį mėnesį jie bus įrašo tipo :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą