DOVE Derma SPA "Cashmere Comfort" atkuriamasis kūno losjonas itin sausai odai

Atvėsus orams tiesiog būtina labiau rūpintis savo tiek veido, tiek kūno oda. Viduje šilta, lauke šalta - temperatūrų skirtumai, vėjas, sliuoksniai drabužių ir į megztukus besitrinančios alkūnės - daugybę nepalankių veiksnių veikia mūsų odą, ją išsausina, tad papildomos pagalbos jai būtinai reikia. Rudens metu aš renkuosi riebesnius, sunkesnius ar/ ir sausai odai skirtus kremus, losjonus ar sviesus.

Kurio tipo produktą rinktis, reiktų spręsti pagal savo odos poreikius - lengviausi įprastai būna losjonai, tuomet sunkesnės konsistencijos kremai ir galiausiai - riebesni, tirštesni sviestai. Šiandien pakalbėsime apie lengvesnį variantą - kūno losjoną, kuris skirtas sausai odai. Tad bus ta priemonė, kuri lengvos konsistencijos, tačiau maitins ir pakankamai drėkins kūno odą rudens metu. Kviečiu skaityti toliau.

Kuo stipriau laikysiesi įsitvėręs liūdnos praeities su žmonėmis, vietomis ar daiktais, tuo sunkiau priimsi gėrį, gausą, sveikatą ir laimę. Užuot tūnojęs praeityje, mintyse peržvelk potyrius ir įsivaizduok rezultatus, kokių norėtum. Paskui dar sparčiau ir džiaugsmingiau irkis į priekį.


Produktas: DOVE Derma SPA "Cashmere Comfort" atkuriamasis kūno losjonas itin sausai odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: atkurti sausą odą, drėkinti, maitinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: itin sausai odai
Labiausiai patiko: greitai susigeria
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina*: apie 8,95 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: SPA patirtis. Dermatologų priežiūra. Kūno losjonas itin sausai odai atkuria odą ir suteikia jai kašmyro švelnumo.


Kaip visuomet norisi pradėti nuo priemonės pakuotės: baltos spalvos tūbelė minkšto plastiko su itin švelniu paviršiumi, todėl tiek išspausti produktą, tiek liesti pakuotę nepaparastai malonu. Produktas dozuojamas spaudžiant, atidarius apačioje esantį melsvą dangtelį. Man patinka minimalus dizainas, skoninga spalvų dermė - labai malonu tiek akims, tiek rankoms. Apskritai Dove Derma Spa produktai gerai atrodo, gražios pakuotės ir akiai malonus dizainas. Na, juk mums merginoms taip yra - jei produktas gražus, tikrai norisi dažniau paimti į rankas, ir tikrai dažniau naudoti? 

Kvapas. Dove kvapai man labai malonūs ir bene visuomet labai patinka (per ilgus naudojimo metus pasitaikė tik vienas, kuris man nepatiko): gaivus, švaros aromatas su trupučiu saldumo. Žinote, kas man patinka? Tai idealus kvapo stiprumo santykis mano uoslei - nei per stipru, nei per silpna - aiškiai užuodžiu kvapą, tačiau jis manęs neerzina. Aišku, kiekviena mūsų skirtingai suvokia kvapus ir kažin ar jautrios kvapams būtų tokios optimistiškos dėl tokio intensyvumo. Tačiau man labai patinka - iš vonios išeinu visa maloniai kvepianti ir dėl to jaučiuosi gerai. Ne veltui sakoma, kad kvapas - terapinis dalykas bei teigiamai veikia mūsų nuotaikas, emocijas, pojūčius, nusiteikimą...

Konsistencija. Tradiciškai kūno losjonai būna gana lengvos konsistencijos, tad pirmą naudojimą kaip ir tikėjausi, kad ir čia priemonė bus labai lengva. Tačiau ji vos vos tirštesnė ir turi jaučiamą riebaliuką.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Hydroxystearic Acid, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Arachidic Acid, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Citrus Aurantifolia Peel Powder, Citrus Limon Peel Powder, Disodium EDTA, Glucose, Glyceryl Hydroxystearate, Palmitic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.


Poveikis. Losjonas paprastai puikiai tinka toms, kurios turi kiek riebesnę kūno odą arba nemėgsta ilgai besigeriančių ar odą apsunkinančių priemonių. Ir tradiciškai losjonai kūnui yra labiau tinkami vasaros, ankstyvo rudens ar vėlyvo pavasario sezonams, nes įprastai neturi stipraus maitinamojo efekto. Tačiau šitas losjonas bus tas išskirtinis, kuris tiks net ir žiemos metui: maitins stipriau nei įprastas losjonas (juk skirtas sausai odai), tačiau apsunkins odą mažiau negu riebūs kremai.

Tad taip, man patinka kad priemonė gana greitai (nors ir ne žaibiškai) susigeria į odą ir ją maitina. Pasitepus kremu oda vizualiai tampa lygesnė, šviesesnė, o mano pasausėjimai labai greitai dingsta. Viena mergina nesenai nustebusi manęs klausė apie vieną aprašytą priemonę su nuostaba, kai pasakiau, kad efektas momentinis - na, kaip gali būti momentinis, tik tam kartui? Vis klausė. Tačiau mielos merginos, o kuri priemonė nėra momentinė - poveikis visuomet anksčiau ar vėliau išblėsta ir norint efekto reikia naudoti nuolat, tiesa? Taip ir su šiuo losjonu - aš jo netepu kasdien, gal kas antrą, trečią dieną ir džiaugiuosi, kad tas kelias dienas nemalonaus sausumo ant odos nėra, tačiau jei nesitepčiau ilgiau, kokią savaitelę, tikiu, kad vėl jausčiau kojų pleiskanojimą ir tempimą. Tad norint efekto reikia naudoti nuolat. Čia toks mažytis nukrypimas.

Grįžtant prie produkto - man jis patinka, neturiu jokių priekaištų nei jo poveikiui, nei dar kažkokiems aspektams, gal tik sudėtinėms dalims. O šiaip - rudens metui dėmesio vertas kūno losjonas su labai maloniu kvapu. Patinka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai