PAESE Bronzer bronzing powder - bronzinė pudra "2P"

 Nežinau kodėl, bet dažnai neapsistoju ties viena bronzine pudra ir nenaudoju jos nuolat, kol ištuštėja pakuotė. Apskritai su bronzatais - viskas labai priklauso nuo mano norų, nuotaikų: jei vieną kart norisi šilto tono, tai sekantį - šalto; jei kartais renkuosi su blizgučiais, spindinčius ar perlamutrinius, tai sekantį kart - visiškai matinius... ir pan. 

Šį kart noriu papasakoti apie Paese bronzinę pudrą. Dėl šitos priemonės apsispręsti ir suvokti, ar man ji patinka, buvo nepaprastai sunku. Žinote, kaip būna? Atrodo negali nieko blogo pasakyti, bet kažkas netinka, nepatinka ir viskas. Taip pat yra ir su šia priemone, tačiau pasistengsiu kiek įmanoma objektyviau aprašyti ir būtinai paminėsiu, kodėl man ji kažkuo atstumianti.

Padėkojai visatai už gerovę, už nuolatinę gausą... Bet ar padėkojai sau, kad buvai katalizatorius? Nepamiršk įvertinti svarbiausios grandies įgyvendinant šiuos siekius - savęs!


Produktas: PAESE Bronzer bronzing powder - bronzinė pudra "2P"
Gamintojas: "Euphora". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tobulai šaltas atspalvis
Labiausiai nepatiko: stipriai byra
Tūris: 10,5 g
Kaina*: 15,93 EUR
Kur galima įsigyti: Stiliaus kodas, Grožio draugas, Pigu.lt
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Bronzantas, tinkantis visiems odos tipams. Skirtas veido kontūrų modeliavimui. Sukuria saulės įdegio efektą. Kokosų aliejus, esantis šio bronzanto sudėtyje puikiai drėkina odą ir suteikia jai  spindesio.
Geriausios kokybės komponentai ir ilgai išliekanti formulė užtikrina, kad nereikės pakartotinai naudoti dienos metu. Švelni, smulki konsistencija leidžia pudrai tolygiai pasiskirstyti ant odos.


Bronzinė pudrą supakuota tokioje pat pakuotėje, kaip ir įprasta, kompaktinė Paese pudra: juodas plastikinis indelis su sunkiai atsidengiančiu dangteliu. Tiesą sakant, pradžioje galima nagus nusilaužyti bandant atidaryti pakuotę, tačiau vėliau atidarymas šiek tiek pralaisvėja. Užtat pakuotė tikrai tvirta ir tokią tvirtumo drąsiai vežčiausi su savimi. Atidarius viduje randame didelį veidrodėlį, per visą dangtelį, ir jis pakankamai patogus pasidažyti ar atnaujinti makiažą net keliaujant. Tiesa, mažutis pastebėjimas - pagal nuotraukas matau, kad viduje turėjo būti dengimo kempinėlė, bet pas mane jos nėra - ar tik nebus kažkas įkišęs nagučius į mano dėžutę? Tačiau pats produktas atrodė nepaliestas, todėl labai galvos nesukau. Juk vistiek tų kempinėlių nenaudojame, ypatingai bronzinėms pudroms, tačiau kai jos yra pakuotėje, užpildo tarpą tarp dangtelio ir produkto, tad produktas tampa atsparesnis smūgiams ir mažesnė tikimybė, kad produktas suduš.

Bronzinė pudros indelis supakuotas kartoninėje dėžutėje, ant kurios randame pagrindinę informaciją, Tačiau man smagu, kad ingredientai dar sudėti ir ant plastikinio indelio, todėl jaučiuosi drąsiai mesdama lauk tą kartonę pakuotę.

Na, o jei trumpai apie dizainą - vyrauja juoda spalva ir oranžinis kartoninės dėžutės kraštelis, leidžiantis identifikuoti, kad tai bronzinė pudra. Paprastas, gana profesionaliai atrodantis dizainas. Nežinau, kaip kompanija Lenkijoje pateikia savo produkciją, tačiau Lietuvoje ji pristatoma, kaip profesionali kosmetika.


Kvapas. Tikriausiai jau senokai tapo įprasta, kad bronzinės pudros yra kvepinamos. Ne išimtis ir Paese - jos sudėtyje randame kvapiąsias medžiagas, kurios sukuria labai lengvą, labai malonų, gėlių ir kosmetikos kvapą. Tačiau jis jaučiamas tik uostant iš pakuotės - nei imant iš indelio, nei dengiant ant odos kvapo visiškai nesijaučia.

Konsistencija. Labai švelni, minkšta, tiesiog slysta tarp pirštų, jaučiamas malonus drėgnumas.


Sudėtis: Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Triethoxycaprylsilane, Trihydroxystearin, Allantoin, Cocos Nucifera Oil, Lauroyl Lysine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Trimethylsiloxysilicate.
May contain: Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77120, Aluminium Hydroxide, Magnesium Stearate.


Poveikis. Šioje priemonėje man labai patinka du dalykai: pirma, labai minkšta konsistencija bei atspalvis. Apie konsistenciją jau kalbėjom, o atspalvis - jų galima rinktis iš kelių, priklausomai nuo jūsų odos atspalvio, spalvinio akių, plaukų tipo, amžiaus ir kitų aspektų. Mano turima nėra nei šalta, nei šilta, neturi ryžumo ir yra palyginus netamsi. Realiai man štių bronzinių pudrų atspalviai painūs, sunkiai suprantami, todėl prieš įsigyjant manau geriau pasikonsultuoti su pardavėjomis ir džiaugtis geriausiai jums tinkančiu rezultatu.

Žinote, dauguma šiuo metu mano turimų bronzatų turi didesnį ar mažesnį spindesį, o grynai matinį kol kas turiu tik šitą. Tai žinote, smagu turėti ir matinę priemonę.


Man šitas bronzatas atrodo tikrai kokybiškas, malonios konsistencijos, gero atspalvio, tačiau kažkas jame negerai ir mane erzina. Pirmiausia tikriausiai reikia paminėti, kad imant šepetėliu bronzinė pudra stipriai byra, tačiau ant veido jokio pabyrėjimo nesimato - tik indelyje sukuria daug papildomų dulkių, tad po kiekvieno naudojimo vis tenka valyti...

Dar vienas man nepatinkantis dalykas yra sunkus sklaidymas - atrodo pasidengė lengvai, bet išsklaidyti sunkoka. Gal tiesiog aš nemoku dažytis? Ar esu pripratusi prie lengviau sklaidomų priemonių, nes šio bronzato nesinori apkaltinti.

Na, o išlaikymas, kaip ir daugumos bronzinių pudrų, tikriausiai reiktų sakyti, kad visą dieną - mat dar valydamasis makiažą puikiai matau savo bronzinę pudrą. Tikrai gera priemonė, bet man vis kažkas kliūva, vis kažko trūksta ir ne iki galo patinka, kad vertinčiau tobulai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai