DOUGLAS Essential Nourishing shower cream - maitinamasis dušo kremas su medvilnės sėklų aliejumi

Ar ir jums šąlant orams norisi apsigyventi jaukių vanilės, šokolado, saldžių riešutų ir kitų jaukių kvapų apsuptyje? Nežinau, iki šiol niekad žiemos sezonu nebuvo to stipraus noro jaukiems kvapams - galbūt gaivius vasaros kvapus jau savaime norėdavosi pakeisti kreminių tekstūrų jaukesnius, rudeniškesnius kvapus. Tačiau niekad viduje nespirgėdavo tas noras žiemiško kvapo dušo geliui ar sausainiais kvepiančiam kūno losjonui.

Douglas dušo želė su medvilnės aliejumi aš gavau vasaros metu, tad kaip ir turėtų būti vasariškas, tiesa? Bet ne, man aromatas labiau asocijuojasi su jaukesniais rudens vakarais, o ir kreminė tekstūra man asmeniškai malonesnė šaltuoju metų laiku.

Ar prasminga problemai skirti daugiau energijos nei sprendimui? Taip tik dar daugiau prisidarytum rūpesčių. Nustatęs bėdą, palik ją ramybėje ir ieškok išeities. Galvodamas apie problemą ją tik sureikšminsi.


Produktas: DOUGLAS Essential Nourishing shower cream - maitinamasis dušo kremas su medvilnės sėklų aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, pašalinti nešvarumus, raminti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin švelnus prausimas
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 200 ml (galima įsigyti ir 50 ml pakuotę)
Kaina*: 200 ml - 4,99 EUR; 50 ml - 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Maitinamasis dušo kremas visų tipų odai.

•Šio maitinamojo dušo kremo sudėtyje yra medvilnės sėklų aliejaus, pasižyminčio raminamosiomis savybėmis.
•Kreminė tekstūra švelniai valo nepažeisdama natūralaus odos balanso.
•Lengva nuplauti neišsausinant odos, kuri tampa švelni ir minkšta.

Naudojimas: Nedidelį kiekį kremo išspauskite ant delno, tada tepkite ant drėgnos odos. Kruopščiai nuplaukite švariu vandeniu ir švelniai nusausinkite.
PATARIMAS: Įpilkite nedidelį kiekį dušo kremo į vonią, kad jis virstų maloniomis putomis.


Dušo želė pakuotė tūbelės formos, balto plastiko, su pilkos spalvos atidengiamu dangteliu. Priemonės dizainas labai minimalus, paprastas, kaip ir pridera kasdien naudojamiems, Essential produktams. Iš tiesų apie dizainą ar pakuotę šiuo atveju neišsiplėsiu - patogu naudoti, lengva išspausti ir nė trupučio neapsunkina kasdienio naudojimo. 

Kvapas. Vidutiniškai intensyvus ir dar po dušo kuris laikas lieka ant odos. Kas smagu, tačiau mano losjonas arba kūno kremas paprastai užmuša visą malonų aromatą. O kvapas maloniai švelnus, nuteikia jaukiai, nuteikia patogiai... Toks... tikriausiai tiesiog jaukus su trupučiu saldumo.

Konsistencija. Dušo kremas baltos spalvos, kreminės, vidutinio tirštumo tekstūros.


Sudėtis: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, LAURYL GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, ALLANTOIN, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, TETRASODIUM EDTA, SALICYLIC ACID, SODIUM LAURYL SULFATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN.

Be mineralinių aliejų, parabenų, silikonų, ftalatų.


Poveikis. Dušo kremas itin švelniai prausia odą, tačiau nelabai norėtųsi rekomenduoti itin jautriai odai dėl gausybės vidutinio saugumo ingredientų. Suputoja gerai, švelniomis putomis ir man labai smagu, kad norėdama putų vonioje, galiu jo šlakelį įpilti į vonią ir pasimėgauti priemone ne tik duše, tačiau ir vonioje.

Maloni, kokybiška, elementari dušo želė. Neturiu jokių didelių priekaištų. Suteikia malonius pojūčius, tad patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai