H&M nagų lakai: "Bluebottle" ir "Mauve on up"

Nežinau, kas man darosi šiuo metu - labai trūksta motyvacijos kažką daryti ir labai niežti nagai pakalbėti apie dabartinę savo savijautą prieš kamerą, tačiau žinau, kad tai nebūtų mano protingiausias žingsnis - galbūt man tiesiog rudeninė nuotaikų kaita? Nekenčiu laprkičio, prieššventinio periodo ir mūsų šeimos dabartinės padėties... Tačiau išsiplėsti nesinori - tikiu, kad niekam neįdomu kitų inkštimai dėl savo išgyvenimų. "Show must go on!"

Jau vakar negalėjau prisiversti nieko rašyti, todėl šiandien prisėdau papasakoti apie savo manikiūrą ir nagų lakus, kurie senai išbandyti, nuvalyti ne kartą nuo nagučių ir jau beveik pamiršti, nes testuoju dar kelis rudeninius variantus ir jau ieškosiu žiemos bei kalėdiniam periodui labiausiai tinkamų nagų lakų atspalvių. O kol kas - noriu pasidalinti nuomone apie H&M nagų lakus. Esu girdėjusi nemažai tikrai gerų atsiliepimų, tačiau kažkodėl visos peikia kainos ir kokybės santykį - o kaip aš? Kas man patiko, o kas visgi ne? Kviečiu paskaityti.

"Kartais miegu ir sapnuoju, kad viskas taip gražu... - sumurmėjo Nulėpausis. - Bet po to pabundu, ir viskas nebėra taip miela. Ir kuo ilgiau tęsiasi diena, tuo labiau dingsta grožis, kol pagaliau einu miegoti. Ir viskas prasideda iš pradžių!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: H&M nagų lakai: "Bluebottle" ir "Mauve on up"
Gamintojas: "Hennes & Mauritz ". Pagaminta - Švedijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tobulai lengvas dengimas
Labiausiai nepatiko: norisi ilgesnio išlikimo
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: kiekvienas po 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: H&M parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo ant pakuotės nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride CopolymerAcetyl Tributyl Citrate, Isopropyl AlcoholAcrylates CopolymerStearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral.
May contain: CI 77891, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77266, CI 77163, CI 77007, CI 77000, CI 42090, CI 19140, CI 15880, CI 15850, CI 12085.


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad H&M nagų lakų tikrai nėra Klaipėdos parduotuvėje - saviškius pirkau Vilniaus Akropolyje (berods, mat tą dieną pasivažinėjau po didžiuosius prekybos centrus ir jau tiksliai nepamenu, kuriame prekybos centre ką pirkau), tikriausiai dar būtų galima sakytis internetu, ne, čia tuo atveju jei negyvenate Vilniuje.

Man labai patinka nagų lakų buteliukai - apvalainos formos, itin minimalaus dizaino bei balto dangtelio - atrodo žaviai, ir man nepaprastai norisi daugiau buteliukų jau dėl pakuotės. Šepetėliai vidutinio ilgio, šiek tiek platesni už vidutinius. Užtat dengimas maksimaliai patogus. Labai patinka ir nagų lakų formulė - tokio lengvo dengimo, nereikia jokių pastangų dengiant, atrodo dar pats lakas šiek tiek pasiskirsto ant nago plokštelės jei kur patepate netolygiai ir savaime išsilygina visi galimi šepetėlių dryžiai. Labai patogu, kai lakas blizgus - vadinasi kokių dryželių nesimatys ir nebus.

Nepaprastai gera ir nagų lakų pigmentacija - man pakako vos vieno sluoksnio tobulai ryškiai, intensyviai spalvai ir net mintis nekilo, kad reikia ar noriu antrojo - nenoriu ir taip atrodo tobulai gerai, tiesa? (Nuotraukose rezultatai su vienu sluoksniu).

"Bluebottle"

"Bluebottle" atspalvis mėnynas, blizgus, formulėje tikriausiai yra itin daug spindinčių dalelių, tačiau jos smulkios, nematomos, bet lakui suteikia kelių dimensijų, gilų spindesį ir spalvos žerėjimą. Tobulai mėlynas, tokį aš tiesiog dievinu! Jeigu šitokio efekto nusipirkčiau raudoną - manau būtų pats geriausias kalėdinis nagų lakas!

"Mauve on up" atspalvis prigesintas baklažanų arba pilkai rudai violetinis, puikiai tiks konservatyvesnėms, tačiau norinčioms spalvų. Čia jau turime visiškai kreminę formulę, o spindesys atsiranda tik išdžiuvus lakui, ant jo paviršiaus.

"Mauve on Up"

Ir galiausiai - išlikimas. Man nagų lakai, kad ir kiek belakuočiau, išliko apie 4 dienas (be viršutinio sluoksnio), ir žinau, kad tai nėra labai mažai, tačiau visuomet norisi daugiau ir geriau. Juo lab, kad formulė labai patiko, šepetėlis geras, dengimas geras, spalvos nuostabios, džiūva itin greitai. Ir niekaip nesuprantu, kodėl merginoms atrodo per brangus? Kainos ir kokybės santykis tikrai labai geras - drąsiai rekomenduoju išbandyti - esu beveik garantuota, kad nenusivilsite.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai