AR PASITEISINO? Itin baltą šypseną žadantis dantų balinimo pieštukas, pirktas ebay.com

Na, meskit į mane akmenį ta, kuri nenorit baltų dantukų, kuri nesvajojat apie akinančią šypseną ar bent numeriu baltesnius dantukus! Aha - nėra tokių! Visos mes to norim, tiesa? Žinau nemažai efektyvių naminių dantų balinimo priemonių, tačiau jos yra agresyvios dantukams, sukelia jautrumą ir gali pažeisti danties emalį... Tačiau vis ieškau švelenesnių, bet ne mažiau veiksmingų. 

Šį kartą nusipirkau dantų balinimo pieštuką iš ebay.com ir nusprendžiau išbandyti - ką daugiausia galiu prarasti?


Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Tai jau minėjau, kad įsigijau ieškodama šiek tiek švelnesnės dantų balinimo priemonės savo dantukams, nes citrinos rūgštis, soda ir panašios priemonės labai jautrina dantų emalį. Ieškodama ką noriu išbandyti, ebay sistemoje pamačiau šitą pieštuką ir prisiminiau, kad tikrai mačiau kažkuriame Indrės (madebyme) youtube filmuke. Tada mergina jį gyrė ir sakė, kad gerai išbalina dantukus, tai turėtų išbalinti ir man ar ne?
Tai pieštuką pirkau ebay.com ir sumokėjau tik $1.45 US.


Apie dantų balinimo pieštuką.
Dantų balinimo pieštukas atkeliavo sidabro spalvos korpuso pakuotėje su šepetėliu produktui ant dantų paskirstyti. Naudojimas kaip ir paprastas: sukame galiuką ir tepame ant šepetėlio atsiradusį produktą ant dantukų ir tarpdančių.
Kai gavau produktą, likau nustebusi, kad jokios informacijos šalia nebuvo: ant pakuotės jokio užrašo, jokio informacinio lapelio, jokių sudėtinių dalių, nieko!!!! Europoje tokius produktus nebūtų legalu parduoti, tačiau čia gi Azija - ten daug kas kitaip, tiesa? Tikriausiai nereiktų nustebti, kad jokios informacijos nėra. Viskas, ką pavyko rasti buvo internete:

Dantų balinimo pieštukas yra skirtas paprastam naudojimui ir nereikalauja jokių kapų. Aukštos kokybės balinimo geliu galima išbalinti dantis iki 11-os atspalvių. Tai saugus ir efektyvus būdas šalinti dantų dėmėms, kurios atsiranda dėl kavos, arbatos ar raudonojo vyno.
Itin patogus pieštukas leidžia jį naudoti bet kur, kur norite! Darbe, vairuodami mašiną ar bet kur, kur negalite naudotis įprastomis dantų balinimo sistemomis.
- Lengvas, greitas ir saugus būdas dantims balinti
- Veikia, kol miegate
- Neturi nemalonaus skonio
- Tiesiog užtepkite
- Jokios netvarkos naudojant
- Išmeskite balinimo juosteles ir kapas
- Naudokite bet kur ir bet kada.

Paveikslėlis iš ČIA

Naudojimas
1. Išvalykite ir išsausinkite dantis.
2. Pasukite pieštuko apačią į dešinę, kol gelis pradės tekėti į šepetėlį. Pirmam naudojimui reikės daugiau pasukimų.
3. Plačiai šypsokitės ir saugokite, kad lūpos neliestų dantų.
4. Naudokite tolygius šepetėlio perbraukimus ir padenkite ploną gelio sluoksnį ant kiekvieno danties.
5. Praėjus 30 sekundžių po padengimo atpalaiduokite lūpas.
6. Išsivalykite dantis praėjus 30 minučių.
7. Venkite valgyti ir gerti 30 minučių po procedūros.
8. Naudokite du kartus dienoje, kol pasieksite norimą dantų baltumą.
9. Laikykite vėsioje vietoje. Saugokite nuo vaikų.

Tad realiai gamintojas meluoja, sakydamas, kad balinti galima nakties metu, negalima, mat po pusvalandžio reikia dantis išvalyti nuo priemonės likučių. Na, o sudėtinių dalių taip ir neradau - vien dėl to mane gąsdina pieštuko poveikis bei ko reiktų tikėtis iš priemonės? Nežinau, manau antrą kartą tikrai nesileisčiau intrigai jį pirkti dar kartą.


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
Dantų pieštuku naudojausi ne du kartus, o kartą dienoje vis patepdama dantis. Man patinka, kaip gerai šepetėlis pasiekia tarpudančius. Mano dantukai labai nelygūs, nevienodi, tarpai maži ir ten didesnė tikimybė susidaryti apnašoms bei patamsėti emaliui. Poroje vietų tarpdančiuose turėjau tamsias maistines dėmes, kurių įprastos pastos neįveikė, o apžiūrėjęs stomatologas patvirtino, kas jas pašalinti pavyks tik atliekant burnos higieną. Tačiau mano nuostabai šitas pieštukas abi šias dėmes įveikė beveik tobulai - vieną jų visiškai pašalino, o kitos, liko visai nedidelis plotelis, tad pieštukas tikrai veiksmingas?

Tarpdančiams tikrai veiksmingas ir būtent ten man pasiteisino labiausiai. O va kalbant apie dantukų balinimą - nuolat naudojant pasibalinau ne daugiau negu vienu tonu! Ir dar labai abejoju, ar tuo tonu pasibalinau, nes efektas dantims buvo labai silpnas ir vos matomas! 

O be viso to, pieštukas taip greit baigėsi, kad manau efektui pamatyti man reiktų kokių dešimties pieštukų, tik ar nesujautrintų dantų? Nes paskutinį kartą kai naudojau, jau jaučiau lengvą jautrumą. Tačiau pieštuko aš nebaigiau - pro siaurą persišviečiantį tarpelį tarp korpuso ir šepetėlio pamačiau kažką šlykštaus - purvo, dulkių ar nešvarumų sluoksnį gelyje, todėl fui... aš jo naudoti visiškai nebenoriu, juolab, kad nei didelio efekto (apart poros dėmių pašalinimo) nemačiau, nei sudėtinių dalių žinau. Et, kažkaip nemalonu net šitą apžvalgą rašyti.

Paveikslėlis iš ČIA

Galutinis vertinimas.
Mielosios merginos, pasikartosiu, kad pirkti kiniškų prekių parduotuvėse visuomet yra didžiulė rizika - Kinijoje negalioja ES standartai ir taisyklės, jiems nebūtina suteikti jums produkto naudojimo informaciją, sudėtines dalis ir kitus dalykus, todėl jei jau rizikuojate, visuomet patariu ieškoti apžvalgų ir rizikuoti atsargiai.
Na, o apie šį pieštuką - dėmes šalinti jis gali, tarpdančiams naudoti man jį patiko, tačiau dantų visiškai nebalino, greit baigėsi, o dar tas šlykštus dalykas ant dugno... Fui.. nepatariu pirkti, o aš bandysiu kažką naujo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai