MAKEUP REVOLUTION Awesome Metals Foil Finish - metalinio efekto šešėliai ir skystas akių šešėlių pagrindas "Magnificent Copper"

Žinote, galvojau ir svajojau, kad visai noriu filmuoti vlogmas, bet 1. neturiu (ir tikrai neturėsiu) jokio advento kalendoriaus - lyg tai būtų privaloma sąlyga cha-ha; 2. aš suprantu, kad visos mano dienos beveik vienodos, nuobodi rutina ir mamiškos valandos tvarkantis, verdant, skalbiant, pasivaikščiojimai lauke - tad nieko įdomaus neturiu jums parodyti.. Gaila, bet taip yra, nors  galvoju, gal padaryti tą buitinį poros dienų blogą? Žodžiu, mintys sukasi ne tik apie vlogo įrašus, bet ir filmukus. Kaip ten sakoma - neturėjo bobutė vargo, įsigijo ožką... 

Na, o įrašo metu noriu papasakoti apie metalo efekto akių šešėlius - tokie dabar nepaprastai madingi ir esu tikra, kad tokio efekto šešėlius jau rodžiau kelis kartus. Tačiau šie, iš Makeup Revolution London yra neįprasti - prieš juos naudojant, dar reikia juos paruošti. Apie ką aš? Tuoj viską papasakosiu ir parodysiu.

Aplinkui daugiau nei užtektinai gėrio, nes yra daugiau nei užtektinai kūrybingumo ir minčių, kurie jį sukelia. Pamėgink įlįsti į savo proto užkaborius ir pažiūrėti, ar kūrybingai svajoji. Įtempk savo smegenų raumenis!

Produktas: MAKEUP REVOLUTION Awesome Metals Foil Finish - metalinio efekto šešėliai ir skystas akių šešėlių pagrindas "Magnificent Copper"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: metalinis efektas
Labiausiai nepatiko: priemonės paruošimas reikalauja papildomo laiko ir kruopštumo
Tūris: 1,5 g
Kaina*: £5.52/ 6,17 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foils akių šešėliai padės sukurti nuostabų metalinį efektą! Rinkinyje rasite Awesome Metals akių šešėlius, skystą bazę ir indelį maišymui.
Naudojimas
1. Ant padėkliuko užlašinkite mažą skysto akių šešėlių pagrindo lašiuką.
2. Ant padėkliuko uždėkite truputį metalinių akių šešėlių.
3. Sumaišykite šešėlius ir akių šešėlių pagrindą.
4. Naudodamiesi pirštų pagalvėle, lengvai spaudžiamuoju judesiu sudėkite šešėlius padėkliuko centre.

Spalvos intensyvumą galima sustiprinti papildomai sluoksniuojant.


Akių šešėliai atkeliauja nedidelėje blizgaus sidabro spalvos kartono dėžutėje - pakuotėje. Ant jos yra pagrindinė informacija, tačiau mane šiek tiek erzina, kad viduje esantys dalykėliai labai maži, todėl teks kosmetikos stalčiuje laikyti ir šią dėžutę, na, nelabai žavinti idėja, bet tiek jau to, tik šiam vienam produktui galiu padaryti išimtį.

Na, o dėžutės viduje randu juodo plastiko dėžutėje esančius šešėlius, kurių realiai nėra daug - tiesą pasakius jau esu pasiekusi dugną. Nors indelis ir sukuria iliuziją, kad priemonės indelis nemažas, bet realiai taip nėra. Toliau šalia pridėtas skystas akių šešėlių pagrindas, kurio atrodo tiek nedaug, kad nepakaks, bet realiai naudojasi gana taupiai ir turėtų pilnai užtekti visam šešėlių kiekiui. Ir galiausiai -  apvalus metalinis padėkliukas šešėliams maišyti, kuriame galima maišyti ne tik šešėlius. Gal jame kiek nepatinka tos raidės - nuolat aplink jas aplimpa produkto, tad geriau jų tiesiog nebūtų.


Kvapas. Akių šešėlių kvapas primena chemiją ir plastiliną, tuo tarpu pagrindas, gal šiek tiek klijus. Ne patys maloniausi kvapai, bet džiugu, kad jie labai silpni, užuodžiami tik uostant iš indelio, tad visiškai neerzina.

Konsistencija. Akių šešėlių pagrindas vandenėlio skystumo, skaidrus. Akių šešėlių konsistenciją nepaprastai sunku apibūdindi - tai tikrai nėra kreminiai šešėliai, nors palyginus 'šlapi/ drėgni', man palai primena drėgną, ploną fojiją? Nežinau, labai sunku paaiškinti, nerandu tinkamo atitikmens apibūdinti.


Sudėtis:
Metaliniai šešėliai: Glycerin, Aqua, Cetearyl Alcohol, Polyethylene, Cyclopentasiloxane, Beeswax, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Sorbitan Oleate, Ethylhexyl Palmitate, Stearic Acid, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Jojoba Esters, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHA.
May contain: Synthetic Fluorphlogopite, Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77289.

Akių pagrindas: Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Dimethicone (and) Dimethicone/ PEG-10/ 15 Crosspolymer, Tocopheryl Acetate.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad pasiruošti akių šešėliams reikia daugiau laiko ir šiek tiek kruopštumo. Tai, kaip ir gamintojas sako - lašinam praimerio, dedam šešėlių ir viską labai kruopščiai sumaišome. Šita dalis labai svarbi tuo, kad jei išmaišysime nepakankamai, ant vokų dengsis netolygiai, bandant išlyginti nusilups lauk ir atrodys prastai. Tiesą sakant būtent tolygus išmaišymas ir yra pagrindinis sėkmės dalykas šituose šešėliuose. Beje, smalsumo dėlei buvau bandžiusi nemaišyti su praimeriu ir dengti šešėlius vienus, tai dengėsi netolygiai, susidarė gumuliukų, produktas atrodo negražiai, tad pagrindas suteikia šešėliams ne tik ilgo išlikimo, tačiau ir padeda gražiai ir tolygiai padengti.

Priemonės pigmentacija gana gera, nors kaip jau minėjau, man vieno sluoksnio tikrai nepakanka - jei jau metalinis efektas, tai norisi ryškaus ir intensyvaus. Šešėlius ant vokų dengiu plokščiu maskavimo šepetėliu, dengiasi gana lengvai, bet man nepatinka jei noriu sluoksniuoti - antras sluoksnis pavyksta tolygus, bet trečiasis, kurio noriu dėl intensyvesnės spalvos ir geresnės pigmentacijos - sunkiau pasidengia. Ar dėl to, kad pirmasis jau būna spėjęs padžiūti?

Mano turimas atspalvis turėtų būti vario spalvos - iš tikro tai ir yra vario atspalvis su metalo efektu. Tačiau kartu priemonės konsistencijoje matosi vidutiniškai stambios, blizgios dalelės. Gražus, ryškus, intensyvus atspalvis ir efektas, kuris galbūt netinka kasdienai, bet aš laužau taisykles ir mėgstu pasiryškinti, kad ir sukdamasi namuose.


Akių šešėliai išlieka apie 8 - 10 valandų, tikrai ne ilgiau. Apskritai baigiantis dienai pastebiu, kad šešėlių linija ties voko raukšle gerokai apsitrynusi, o blizgučiai, buvę šešėliuose pasivaikšto aplink akį, ant paakių odos ir pan. Tai galbūt man tai nepatinka labiausiai? Jei šešėliai gražiai išliktų ir nepabirtų blizgučiais, būtų labai šaunūs šešėliai. iš kitos pusės, bene visi akių produktai su blizgučiais dienos pabaigoje taip daro..

Nepasakyčiau, kad labai kokybiškas produktas, vidutiniškas, gana gerai atrodo. Visa šio produkto esmė yra smagus pasižaidimas ir gana įdomus paruošimas, įdomiai atrodo ant akių, suteikia gražų ir dabar taip madingą metalinį efektą. Neįsimylėjau, tačiau visai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai