SHAKIRA "Elixir" tualetinis vanduo moterims

Kaip ir žadėjau, lapkritį tikrai nepaliksiu jūsų be aromato. Tad šį kart noriu parodyti ką dažniausiai naudojau lapkričio mėnesį. Apskritai lapkritis toks keistas mėnuo - jei dar jo pradžioje (bent šiemet) medžius puošė lapai, tai dabar šakos visiškai nuogos, šąla ir viduje apsigyvena tas keistas noras susisukti į pledą, pasiruošti kakavos, išsikepti sausainių ir.. kvepėti sodresniu kvapu.

Tikriausiai todėl šį mėnesį kvėpinausi žvaigždiniais kvepalais, kurių visi taip kratosi, bet aš neturiu nieko prieš. Cha-ha, tiesą sakant, kai kurie man netgi labai patinka. Na, o šio lapkričio žvaigždė - Shakira "Elixir" tualetinis vanduo.

Džiaugdamasis nuostabiais tave supančiais dalykais ir už juos dėkodamas gausi dar daugiau nuostabių dalykų. Kas to nenori? Rask naujų būdų džiaugtis gėriu savo gyvenime ir už ją dėkoti - mąstysi, kaip skleidžiasi dar daugiau gėrio.


Produktas: SHAKIRA "Elixir" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: pagaminta Ispanijoje
Tūris: mano pakuotės - 80 ml, dar galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina*: 50 ml - 20,29 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt
Leidimo metai: 2012 metai
Aromato kūrėjas: Sonia Constant
Kvapo kategorija: rytietiški - prieskonių

Gamintojo aprašymas:

Leiskitės į kelionę su Shakira

„Keliaukite su manimi į tolimą šalį, ten, kur saulė leidžiasi virš auksinių smėlynų, kur sustojęs laikas tarsi horizontas tolumoje, kur viešpatauja kerintys garsai, egzotiški kvapai ir nepaprasti vaizdai,“ – taip kalba moteris, kuri pakeri ir užburia visus. Ji turi jausmingumo galių, kuriomis valdo savo likimą. Kuo ji vilioja? Jos paslaptis – „Elixir“.

Atraskite „Elixir“ galią

„Elixir“ – naujieji Shakiros kvepalai. Jie nukelia mus į kerintį, įvairių galimybių kupiną kraštą, kur susipina įvairios kultūros. Tai troškimų ir naujų potyrių pasaulis. „Kai sukūriau pirmuosius dvejus kvepalus, norėjosi kažko naujo... Norėjosi gilesnės minties, rasti aromatą, kuris perteiktų jausmingiausius ir egzotiškiausius dalykus. Taip atsirado „Elixir.“ „Elixir“ supažindina su kitokia Shakira. Tai ypatinga, stipraus moteriškumo išraiška, kurią įkvėpė egzotiškas jausmingumas.

Magiškai stiprus jausmingumas

„Elixir“ – tai kerintis, paslaptingas ir viliojantis aromatas, stiprus ir jausmingas, švelnus ir moteriškas lyg slystantis šilkas, virstantis tarsi antrąja moters oda. „Kurdami naujuosius kvepalus, pasitelkėme „antrosios odos“ idėją. Tai kvepalai, kurie pamažu persmelkia jus.“ Išmėginus šiuos gardžius rytietiškus kvepalus, pirmiausia pajuntamas skaistus karčiavaisio citrinmedžio žiedų ir egzotiškai gaivus baltųjų pipirų kvapas. Po pradinio viršutinių natų aromato atsiskleidžia vidurinės gėlių natos, kurias sudaro frezijos ir bijūno kvapai, gaubiami minkšto abrikoso žievelės atspalvio. Paskiausia „Elixir“ nata nustebina stipriu stirako ir cukranendrės balzamo mišiniu, pasižyminčiu puskiparisio aromatu, muskuso jausmingumu bei patrauklumu ir šiltu, kerinčiu ambros prieskoniu. Visos šios susimaišiusios sudedamosios dalys viliojamai smelkiasi į odą.

Indas tarsi iš senovės kultūrų

Buteliukas, į kurį supiltas „Elixir“, – indas, atspindintis pagarbą klasikiniams senovės eliksyrų indeliams. Jis subtiliai padailintas, kad atrodytų šiuolaikiškai. Jo forma – ir rytietiška, ir vakarietiška, subtili ir tvirta, paprasta ir kartu nepaprasta. Kaip ir Shakiros, taip ir „Elixir“ negalima įsprausti į kultūros ir laiko rėmus – jis amžinas ir daugiakultūris.

Ryški meniška pakuotė

Pakuotė taip pat atspindi Shakiros kilmę ir aistrą. Ją sukūrė pripažinta Kolumbijos menininkė Catalina Estrada. Tai ne įprasta kvepalų pakuotė, o meniška vizualizacija, perteikianti moteriškiausius ir magiškiausius Shakiros bruožus. Menininkė Catalina Estrada pasižymi išskirtiniu stiliumi – Lotynų Amerikos folkloro spalvas ir jėgos elementus subtiliai sujungia su europietišku rafinuotumu. „Elixir“ kvepalams ji sukūrė trykštančių spalvų ir formų junginį, kuris kviečia jus į stebuklingą pasaulį. Tai naujoviška kvepalų pakuotė, gyvai perteikianti „Elixir“ galią ir paslaptingumą.

Kiekvieną akimirką keičia „Elixir“ galia

„Elixir“ istorija pasakojama egzotiškose Maroko dykumose, netoli atokaus Merzugos miesto. Tolumoje matome siluetą, o priartėję tarp auksinių dykumos kopų išvystame moterį. Ji jausmingai šoka, o ant kaklo turi virvele parištą indelį. Netoliese sparnais moja sakalas, jį patraukė paslaptingo eliksyro kvapas. Sakalas, paklusęs savo lemčiai, vėl tupia šeimininkei ant rankos. Jos oda smėlio spalvos, migdolinėse akyse – tolimo horizonto atspindžiai. Rankoje ji laiko paslaptį – stebuklingą „Elixir“.


Paveikslėlis iš ČIA

Viršutinė nata: apelsinų žiedai, juodieji pipirai
Širdies nata: bijūnai, frezijos, persikai
Apatinė nata: gintaras, muskusas, stirakas, baltojo kedro ekstraktas


Sudėtis: man labai gaila, tačiau savo kartoninę pakuotę esu jau senau išmetusi, ten ingredientai buvo nurodyti, o ir internete rasti nepavyko, tačiau iš esmės tai nėra svarbu, daugmaž visos aromatų sudėtys labai panašios.

Paveikslėlis iš ČIA

Pakuotė. Aš savo kartoninę dėžutę esu jau senokai išmetusi, tačiau puikiai prisimenu, kokia daili ji buvo: baltas kartonas puoštas moteriškai jaukiais motyvais ir raštais...Būtent ant jo ir buvo visa pagrindinė informacija.

Na, o buteliukas savo forma labai primena senovinius eliksyrų ir užpilų buteliukus, tačiau tik forma. Aukso spalvos kaklelio imitacija, dangtelį imituojantis viršus suteikia buteliukui modernios išvaizdos. Dailus buteliukas su idėja, tačiau man keistai plati apačia, nors ir atrodo gražiai, bet nėra pats patogiausias ir vietos atžvilgiu ekonomiškiausias kvepalų buteliukas.


Kvapas. Tik pasipurškus nosį pirmiausia sukutena itin stiprus alkoholio kvapas, kuris palyginus grei išgaruoja ir pajaučiu stiprią ir aštrią aromatą natą, kuri kažkiek primena senovinius kvepalus. Negalėčiau pasakyti, ar čia tikrai yra apelsinų žiedų, bet pipiriuko aštrumas tikrai jaučiasi.

Antruoju įkvėpimu sunkios natos staiga tampa vaisių ir gėlių sąskambiu: jaučiu gaivaus persiko skiltelę jūroje frezijų ir truučiu bijūno. Tačiau čia pirmu smuiku aiškiai groja frezijos (mmm, būtent taip kvepėjo mano vestuvių puokštė) su trupučiu persiko gaivumo, o bijūnas gana silpnas, tik papildantis kitas dvi gėlės.

Trečiasis įkvėpimas visiškai kitoks. Aromatas tampa jaukus ir šiltas, tarsi saulės spinduliai glosto ir bučiuoja odą gintaro, muskuso ir medienos, kuri kažkuo primena kankorėžius, natos. Saldžiai jauki medienos ir gintaro nata ilgiau užsilieka ant odos ir nepaprastai jaukiai nuteikia niūriomis rudens dienomis.


Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Pasipurškus kvapas užuodžiamas maždaug per 30 cm aplink mane, tad tikrai turi  šleifą ir dar nepriėjus prie pat jūsų aplinkiniai tikrai užuos jūsų kvepalus. Stebėtina, kad šitas kvapas išlieka tiek ilgai - atrodo pasipurškiau ryte, o dar vakare jį puikiai užuodžiu, tad išlieka apie 10-12 valandų!

Paveikslėlis iš ČIA

Man šitas kvapas patiko prieš porą metų, patinka ir dabar - gintaro natų kvapas ir jauki medienos potekstė praskaidrina net ir niūriausią, šalčiausią rudens orą, tarsi mažytis saulės spindulys nušvinta apsiniaukusioje kasdienybėje. Iš tiesų tai pakankamai brandus, čia tikrai nėra nieko mergaitiško ar labai švaraus, gryno aromato. Man šitas aromatas brandžios, tiksliau subrendusios, savimi pasitikinčios, stiprios, kasdieniškos, tačiau jausmingos ir aistringos moters kvapas. Kvapas, kuris suteiks ne to apsnūdusio, tačiau energingo jaukumo ir seksualaus kasdieniškumo (atrodo visiškos priešingybės, bet būtent tokiu man pasirodė šitas aromatas).

Panašūs aromatai:
- SHAKIRA "Wild Elixir"
- BATH and BODY WORKS "Twilight Woods"
- SEAN JOHN "Unforgivable Women"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai