SIBERICA OBLEPIKHA "Nourishing" pėdų kremas su šaltalankių, šalavijų aliejais ir taukmedžio sviestu

Pėdų oda aš rūpinuosi ištisus metus: jei vasaros metu pėdos matomos, dėvime avalynę atvirais kulnais ir atrodo kaip ir savaime suprantama, kad rūpintis ir prižiūrėti būtina. Tai rudens - žiemos sezonais kaip taisyklė dauguma apleidžia pėdas ir galvoja, kad ai, kam čia reikia? O paskui kalba apie tai, kad kulnai suskeldėja, pėdos problematiškos, nemaloniai jaučiasi... Aš esu pastebėjusi, kai po gimdymo kelias savaites pamiršau ir neturėjau kada pateplioti jas kremais, kad mano kulnai vėl pradėjo skeldėti, ko nebuvo buvę labai ilgą laiką... Moralas? Nėra moralo, tik patirtis, kad rūpintis jomis reikia ištisus metus, net jei jas matote tik jūs. Juk jei jautiesi gerai, ir atrodai gražiai, tiesa?

Jei vasaros metu paprastai renkamės lengvesnės konsistencijos priemones, tai atvėsus orams norisi riebumo ir sunkumo. Siberica Oblepikha kremas mano namuose atsirado dar metų pradžioje, bet būdamas riebesnės konsistencijos pragyveno vasaros sezoną nepaliestas. Šiuo metu, atvėsus orams - pats smagumas juo pasitepti. O jau kvepia...

"Tai, kas pasiekta, netrukdo siekti toliau."
D. Kleinas


Produktas: SIBERICA OBLEPIKHA "Nourishing" pėdų kremas su šaltalankių, šalavijų aliejais ir taukmedžio sviestu
Gamintojas: "Natura Siberica". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: giliai maitinti, drėkinti ir minkštinti pėdų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: riebus - gerai maitina
Labiausiai nepatiko: sudėtyje nemažai žalingų konservantų
Tūris: 75 ml
Kaina*: 4,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita, pigu.lt
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Oblepikha Siberica Professional maitinamasis pėdų kremas giliai maitina, drėkina, prižiūri ir puoselėja pėdų odą. Kremo sudėtis papildyti Altajaus šaltalankių ir Jakutijos arkliarūgštės aliejais, kurie intensyviai maitina ir giliai drėkina, minkština pėdų odą. Šalavijų aliejus pasižymi atkuriamosiomis savybėmis ir antiseptiniu poveikiu. 
Naudojimas: lengvais masažuojamaisiais judesiais tepkite kremu sausą ir švarią pėdų odą.


Pėdų kremas atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kuri mano akimis kaip ir nėra būtina, kadangi plastikinė tūbelė kaip ir pilnai pakankama pakuotė tokio tipo produktams. Tūbelė dar buvo papildomai apsaugota folija, tad šį kart ploju katučių ir džiaugiuosi puikiai apsaugota priemone.

Galbūt kiek neįprastas priemonės dizainas: ryški mėlyna spalva ir visa košė įvairiausių motyvų man kažkodėl sukuria vasariško produkto asociacijas, nors tai išskirtinai šaltajam sezonui tinkamas produktas. Auksinės detalės puikiai dera su mėlyna, ir viskas sukuria tokio ryškaus produkto įvaizdį, kad nepastebėti parduotuvėje būtų sunkoka.

Kvapas. Aš dievinu šaltalankių aromatą. Deja, tačiau dauguma priemonių su šaltalankiais neverti tokiais vadintis, nes neturi nieko panašaus į tikrų šaltalankių aromatą ir labiau primena devintą vandenį, kuriuo skalautas šaltalankių kibiras... Pėdų kremas turi ryškų, intensyvų ir tą tikrų šaltalankių kvapą! Tokį malonų, kad noriu uostyti, uostyti ir uostyti... Man šaltalankiai siejasi su mielais vaikystės prisiminimais, kai valandų valandas skindavome mažytes uogas, atsisėdę ant tvoros krašto, žinodami, kad mama paskui iš jų virs sultis ir uogienes. O kai už lango bus sniego, nieko nebus gardžiau už gardžiausią šaltalankių uogienę su miltiniais blynais sekmadieniais... Mmmm... suprantu, kad tokie prisiminimai labai asmeniškai ir kvapai kiekvienam asocijuojasi su skirtingais dalykais. Šis kremas, vienintelis kosmetinis produktas su šaltalankiais (bandytas iki šiol), kuris iš tiesų kvepia tais tikrais šaltalankiais ir prikelia mielus vaikystės prisiminimus...

Konsistencija. Pėdų kremas geltonos spalvos. Vidutinio tirštumo, nėra labai sunkus, tačiau jaučiasi stiprus riebumas.


Sudėtis: Aqua, Urea, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate, Menthol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Abies Sibirica Needle Extract (WH), Salvia Officinalis Oil, Achillea Asiatica Extract (WH), Anemonoides Altaica Extract (WH), Sodium Stearoyl Glutamate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, CI 19140, CI 15985, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Linalool.
* iš organinių ūkių
(WH) gamtoje surinkti Sibiro augalai
(PS) Sibiro pušų aliejaus darinys
(HR) Altai Oblepikha aliejaus darinys

Be parabenų.


Poveikis. Man šitas kremas labai patinka. Kadangi šiuo metu dar pakankamai šilta, kremą tepu tik po vonios vakarais - užmaunu medvilnės kojinaites, o ryte galiu džiaugtis pamaitintomis, kūdikio švelnumo pėdomis. Kremas šviesina, lygina odą iš karto, ją maitina ir suteikia nepriekaištingo švelnumo... Ir dar tas dieviškas kvapas, kažkas nepaprasto. Savaime supranta, reiktų kiek pabambėti dėl sudėtinių dalių, gausybės konservantų ir nesaugių ingredientų, tačiau šį kartą to nedarysiu. Tiesiog, man šis kremas patinka ir patenkina visus mano lūkesčius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai