REGENE "Balsamo setificante" žvilgesio plaukams suteikiantis minkštinamasis balzamas

Plaukų priežiūrai šį kart pasirinkau jums papasakoti apie jau primirštą plaukų balzamą, kurį naudojau kaip plaukų kaukę, iš Regene. Man ši kompanija tikrai labai girdėta, bet esu tikra, kad nieko iki šiol nebuvau bandžiusi. Priemonę gavau dovanų dar Kalėdų laikotarpiu, šiaip ne taip esu sunaudojusi kiek daugiau nei pusę indelio, bet visai nesimėgauju šiuo produktu ir nors iš kainos gali spėti, kad turėtų būti kažkoks itin veiksmingas produktas, man jis neveikia...

"Mokslas yra organizuotas žinojimas. Išmintis yra organizuotas gyvenimas."
I. Kantas


Produktas: REGENE "Balsamo setificante" žvilgesio plaukams suteikiantis minkštinamasis balzamas
Gamintojas: "Derbe" SRL. Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: atkurti, minkštinti, švelninti plaukus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tikrai suteikia spindesio
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 20,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Balzamas dažytiems, pažeistiems plaukams suteikia minkštumo ir blizgesio. Balzamo sudėtyje esantys saulėgrąžų keramidai, ryžių baltymai ir sorų aliejų ekstraktai suteikia plaukams šilkinį blizgesį ir minkštumą, atstato plauko struktūrą. Balzamas sustiprina plauko pigmento ryškumą bei mažina elektrinimąsi, plaukai lengvai iššukuojami. Tinka visų tipų plaukams, ypač ploniems – jų neapsunkina.

- Atstato pažeistus ir išsausėjusius plaukus.
- Suteikia šilkinio blizgesio.
- Tinka ploniems plaukams.
- Plaukai lengviau šukuojasi, nesielektrina.
- Tinka visų tipų plaukams.

Naudojimas: Švelniai masažuojant įtrinkite balzamą į galvos odą ir išplautus, drėgnus plaukus per visą jų ilgį. Palikite 5 min. Kruopščiai išskalaukite šiltu vandeniu.


Pradėkime nuo pakuotės. Kartoninė balta dėžutė ir plastikinis baltas indelis su kauke. Dizaino prasme viskas labai paprasta: mėlynas spalvinis aspektas ir augalo motyvas, iš kurio negaliu suprasti, koks gi tai turėtų būti augalas... 

Plastikinis indelis smagus ir patogus naudoti, dydis labai optimalus, indelis lengvai atsisuka ir lengvai užsisuka. Džiaugiuosi ir po kauke esančiu apsauginiu plastiko dangteliu, kuriuos anksčiau mesdavau lauk iš karto atidariusi tokius produktus, tačiau šiai dienai esu linkusi tokius dangtelius palikti ir visą naudojimo laiką - tiesiog jaučiuosi saugiau jį palikdama tiek dėl produkto išsiliejimo į dangtelį, tiek paslapčia tikiuosi, kad viduje esantis gaminys labiau apsaugotas nuo aplinkos poveikio bei gedimo.

Kvapas yra tas aspektas, kuris mane siaubingai erzina. Šlapios žolės ir chemijos augalinis kvapas tiesiog beprotiškai erzina. Būdamas vidutinio intensyvumo jis ir išlieka ant plaukų dar kuris laikas! Na ne tokie, ne tokie kvapai turi būti tiek ilgai išliekantys... Man asmeniškai fuij - bjauriausias šio balzamo aspektas.

Konsistencija. Kaukė lengvai gelsvos spalvos, balzamas tirštas, primena tirštos kaukės konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Hydrogenated Lanolin, Dimethicone, Parfum, Citric Acid, Silicone Quaternium-16, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Hydrolyzed Rice Protein, Butyloctanol, Undeceth-5, Undeceth-11, Thymol, Glycerin, Linalool, Octyldodecanol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Helianthus Annuus Seed Extract, Hydrogenated Coco-Glycerides, Tocopherol, Geraniol, Panicum Miliaceum Seed Extract.


Poveikis. Kaukę reikia naudoti ne tik plaukams, bet ir galvos odai, ką ir darau, tačiau pripažinsiu - man keista tokio tirštumo priemonę tepti ant galvos odos. Ir kas kartą paslapčia pergyvenu, kad tik neužkimštų galvos odos, bet kol kas tokių problemų neturėjau.

Kalbant apie poveikį - dar vienas labai nuviliantis dalykas... Kaukė tikrai neapsunkina plaukų, tačiau mano plaukams to lengvo glotnumo efekto labai reikia, net ir dabar, kai esu praradusi kiek daugiau nei 50% savo plaukų. Neglotninant plauko jis pučiasi, šiaušiasi ir veliasi... Balzamas tikrai suteikia spindesio, tačiau jis nėra labai intensyvus; plaukai tikrai minkštesni, bet nelabai žymiai... O apie atkuriamąjį efektą... na man labai gaila, bet jokio plaukų atkūrimo čia nėra, visiškai jokio! Nieko apart truputį blizgesio ir švelnumo. 

Jei nebūtų gaila priemonių (kalbama mano vidinis taupumo jausmas), jau senai balzamą būčiau išmetusi... Efektas niekinis, kvapas siaubingai erzina ir visai nesimėgauju jį naudodama, priešingai, turiu save versti produktą naudoti. Todėl man vis kyla klausimas, kodėl toks mažas balzamo kiekis yra toks brangus? Net jei būčiau už jį mokėjusi 5 eurus, vistiek vertinčiau nepalankiai... Nors ne tragedija, ir nieko blogo nedaro, bet siaubingai erzina ir nepatinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai