PIRMAS ĮSPŪDIS. SEBAMED Sun Care Multi Protect atsparus vandeniui apsauginis losjonas nuo saulės su SPF 50

Visa saulės kosmetika, kurią naudojame šiuo metu yra likusi iš praeitų metų - pasižiūrėjau, kad jos galiojimas dar geras, sunaudoti nespėjome, tad kam mėtyti likučius lauk, jei galima sunaudoti. Spėju, kad šiemet tas visas pakuotes ir pabaigsime, o kitiems metams saulės kosmetika jau bus visiškai nauja ir šviežia. Vienintelis apsauginis kremas nuo saulės buvo veidui (ČIA), na ir dar turėjau mažytį mėginį, kurį išbandžiau pastarąjį kartą keliaujant prie jūros. SebaMed kompanijos priemonėmis nesu visu 100% patenkinta - bandytos anksčiau pasirodė labai vidutinės, tad šiaip jau kremo nuo saulės nepirkčiau, užtat mėginys - puiki proga išbandyti, neįsipareigojant jį naudoti visą sezoną.

"Pyktis neapakina: jis gimsta iš aklumo."
A. de S. Egziuperi


Produktas: SEBAMED Sun Care Multi Protect atsparus vandeniui apsauginis losjonas nuo saulės su SPF 50
Gamintojas: "Sebapharma" GmbH & Co. KG. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: apsaugoti odą nuo UVA ir UVB saulės spindulių
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypatingai jautriai odai
Labiausiai patiko: gerai apsaugo odą
Labiausiai nepatiko: nemaloniai lipnus
Tūris: mano turimos pakuotės 15 ml (pilno dydžio pakuotė 150 ml)
Kaina*: 150 ml - 15,99 EUR
Kur galima įsigyti: eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Nuo UVA/ UVB spindulių apsaugantis losjonas su vitaminu E, padeda apsaugoti odą nuo saulės spindulių ir odos sudirgimo. 
Su pH 5.5.
Patikimi ir gerai toleruojami UVA bei UVB apsauginiai filtrai, saugantys nuo saulės nudegimų.
Vitaminas E ir pantenolis padeda apsaugoti odą nuo pažeidimų, pigmentinių sutrikimų bei saulės sukelto ankstyvojo odos senėjimo.
Atsparus vandeniui ir prakaitui; atsparus smėliui.
Ypač tinka odai, alergiškai saulės spinduliams.
Be parafinų ir akrilamido.
Be alkoholio ir parabenų.
Patikrintas dermatologų ir kliniškai.

Naudojimas: padenkite 20 minučių prieš deginimąsi. Padenkite ir tolygiai įmasažuokite į odą. Per mažas priemonės kiekis sumažina apsaugos faktorių. Padenkite pakartotinai, ypač suprakaitavus, nusimaudžius ar nusišluosčius rankšluosčiu. 

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Octocrylene, Dibutyl Adipate, Titanium Dioxide (nano), C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dimethicone, VP/ Eicosene Copolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Microcrystalline Cellulose, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Diethylhexyl Butamino Triazone, Inulin, Lecithin, Bisabolol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Silica, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Benzoyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sorbic Acid.


Mano nuomonė. Pirmiausia tikriausiai pradėkime nuo to, kad kremo kiekio man pilnai pakako vienam kartui, na ir dar truputį pakartotiniam, nors ir ne pilnam priemonės atnaujinimui. Turiu pastebėti, kad kremo konsistencija mažų mažiausiai keistoka... ji labai sunki, į odą masažuojasi beprotiškai sunkiai ir ilgai - man nepatinka. Nenoriu ilgai vargti su apsauginių priemonių paskirstymu ir visuomet stengiuosi rinktis purškiamas priemones, tiesiog taip lengviau. Be to, losjonas ant odos palieka tokį nemalonų lipnumo jausmą, kad jei bandytum jį tepti prie jūros, visas kūnas apliptų smėliuku - bent jau pakartotinai dengiant pečių liniją to smėliuko buvo ir nemažai. Regis kremas taip ir neįsigeria į odą, lipnumas niekur nedingsta, tad patogiausia tokią priemonę padengti namie, dar prieš važiuojant pagulinėti saulėkaitoje.

Gerai, kremas limpa ir palieka lipnų odos paviršių. Tačiau losjonas dar ir turi labai intensyvų, saldų kvapą. Uostant iš buteliuko jis malonus ir atrodo visai fainas, tačiau užtenka prigulti degintis - kopose iš karto apipuola skruzdės, galvodamos, kad čia voliojasi didelis pyragaitis, o pajūryje, kur šiuo metu pūva dumbliai išmesti į krantą, neįmanoma atsikratyti nuo ant kūno visu pulku gulančių musių, kurios beje dar ir kanda. Taip kad grįžau nemenkai apkandžiota ir tikriausiai tik dėl losjono kvapo...

Gerai, limpa ir vilioja vabzdžius. Gamintojas sako, kad tai vandeniui atsparus produktas ir čia jau yra visiškas melas! Sekmadienį vandens temperatūra siekė vos 12 laipsnių, bet aš įšokau nusimaudyti - gaiviančiai malonus vanduo pašaldė kūną, nors išlipus kiaurai košiantis vėjas man pasirodė šaltesnis... Taigi mano "vandeniui atsparus" losjonas tiesiog nusiplovė nuo odos! Stebėjau, kaip ant odos liko kažkiek baltų pabėgusių dėmių, bet atsparus vandeniui? Nejuokaukite!

Gerai - limpa, vilioja vabzdžius ir neatsparus vandeniui. Užtat labai tikiuosi, kad nuo saulės apsaugo - sekmadienį pavyko truputį įdegti kopose, tačiau oda neišsausėjo, nesudirgo - jei neskaičiuosime krūvos skruzdžių ir musių sukandimų. Nepatinka man šis losjonas, kažkas nelogiško, konsistencija ir formulė nepatogi, kvapas neapgalvotas, o melas ant pakuotės man atrodo iš viso neturėtų būti toleruojamas. Nepatiko ir net negalvočiau pirkti pilno dydžio pakuotės, yra tikrai puikių apsaugos nuo saulės priemonių, kurios tokių problemų nekelia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai