L'OREAL Revitalift CicaCream dieninis, naktinis ir paakių kremai nuo raukšlių su azijinės centelės ekstraktu

Su amžiumi, aplinkos poveikiu, veikiant traukos jėgai ir dar daugeliui kitų aspektų, oda keičiasi, sensta, praranda elastingumą, ima formuotis raukšlės. Manęs tai negąsdina, nuo raukšlių, senatvės tikrai nepabėgsi ir tikrai nereikia - tai visiškai normalūs procesai. Tačiau norisi, kad oda atrodytų sveikiau, jauniau ir geriau. Pastaruoju metu rinkoje vis dažniau akimis permetu brandžiai odai skirtas priemones, pasižvalgau stangrinančių ir priešraukšlinių, tačiau tikrai neskubu jų pirkti ir naudoti, bent jau kol kas. Regis praeitais metais sužinojau apie azijinę centelę, pasižyminčią bene magiškomis savybėmis. Tai žolė, kurioje susižeidę tigrai vartosi, kad greičiau pasveiktų. Augalas nuo seno naudojamas Indijos tradicinėje, ajurvedinėje medicinoje kaip augalas, padedantis atminčiai, smegenų funkcijai, gerinantis deguonies patekimą. Naudojama kosmetikoje azijinė centelė gerina kraujo mikrocirkuliaciją, taip oda geriau maitinama, tampa lygesnė, elastingesnė, gerėja jungiamojo audinio būklė. Azijos rinkoje galima įsigyti pačių įvairiausių kremų su azijine centele, o Lietuvoje regis tai vis dar naujovė. Praeitais metais L'Oreal pristatė Revitalift liniją su azijine centele, skirta brandesnės odos priežiūrai ir kovai su senėjimo požymiais.

"Pavydas protui yra kaip skausmas akims. Iš pavydo protas gali apakti."
A. N. Džamis



Produktas: L'OREAL Revitalift CicaCream dieninis, naktinis ir paakių kremai nuo raukšlių su azijinės centelės ekstraktu
Gamintojas: "L'oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, stangrinti, lyginti raukšles
Tinkamas tipas: 35-65 m. moterims, visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: naktinio kremo konsistencija
Tūris: dieninio - 40 ml; naktinio - 50 ml; paakių kremo - 15 ml
Kaina*: po 14,28 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: 
Dieninis kremas: Dieninis kremas nuo senėjimo požymių - tai naujas būdas kovoti su raukšlėmis. Tinkamas net jautriai odai, jis švelniai lygina raukšleles, drėkina ir pastebimai stangrina odą. Jis papildytas legendinio Azijos augalo - azijinės centelės - ekstraktu, žinomu dėl savybės stiprinti odos apsauginį barjerą. Oda atrodo akimirksniu lygesnė* ir sudrėkinta. Po 4 sav. raukšlės atrodo sumažėjusios, oda stangresnė, odos paviršius lygesnis.
NAUDOJIMAS: kiekvieną rytą tepkite ant švarios veido ir kaklo odos.
*savęs vertinimas, 58 moterys

Naktinis kremas: Naktinis kremas nuo senėjimo požymių - tai naujas būdas kovoti su raukšlėmis. Tinkamas net jautriai odai, jis švelniai lygina raukšleles ir pastebimai stangrina odą. Jis papildytas legendinio Azijos augalo - azijinės centelės - ekstraktu, žinomu dėl savybės stiprinti odos apsauginį barjerą. Atkuria apsauginį odos barjerą jau nuo kito ryto. Po 1 savaitės raukšlės atrodo sumažėjusio. Po 4 savaičių odos paviršius atrodo lygesnis*.
NAUDOJIMAS: kiekvieną vakarą tepkite ant švarios veido ir kaklo odos.
*klinikinis matavimas, 57 moterys, 4 sav.

Paakių kremas: Paakių kremas nuo senėjimo požymių - tai naujas būdas kovoti su raukšlėmis. Tinkamas net jautriai odai, jis švelniai lygina raukšleles ir pastebimai stangrina paakių odą. Jis papildytas legendinio Azijos augalo - azijinės centelės - ekstraktu, žinomu dėl savybės stiprinti odos apsauginį barjerą. Po 5 dienų oda aplink akis tampa stangresnė (+16%)*. Po 4 savaičių** sumažėja raukšlės akių kampučiuose ir maišeliai po akimis.
NAUDOJIMAS: kiekvieną rytą ir vakarą tepkite ant švarios odos aplink akis. 
*instrumentinis tyrimas, 28 moterys
**klinikinis tyrimas, 42 moterys


Pakuotė. Visų linijos produktų dėžutės skirtingų formų ir dydžių, tačiau juos vienija vienodas dizainas, kuriame dominuoja balta, blizgi sidabrinė spalvos ir raudoni akcentai. Net ir azijinė centelė, kuri šiaip jau yra žalia, pateikta raudonos spalvos, tačiau labai detali ir patraukliai pateikta. Vidinių pakuočių dizainai lygiai tokie pat, tačiau čia jau aiškiai vyraujanti balta spalva su raudonais akcentais. Visų kremų pakuotės visiškai skirtingos - paakių kremo ir dieninio kremo pakuotės vienodos, tūbelės formos su atsukamais dangteliais ir paakių kremams būdingomis dozavimo angomis. Abi šios pakuotės plastikinės, minkštos ir labai patogios dozuoti priemones. Naktinio kremo indelis stiklinis su papildomu apsauginiu dangteliu po pakuote. Tiesą sakant dieninio ir paakių kremo pakuotės man atrodo ženkliai higieniškesnės, nereikia kišti pirštų, kad paimtum reikiamą priemonės kiekį. Mano pastarųjų metų tipsas būtų kremus iš indelio kabinti ne pirštais, o specialiomis, mažomis kosmetinėmis lentelėmis. Taip daug patogiau ir higieniškiau, ir po ilgais nagais kremo neprilenda.

Kvapas. Visų kremų kvapas labai panašus: neutralus, kosmetinis; tačiau gana stiprus, jaučiamas ir po kremo padengimo ant odos.

Konsistencija. Kremai skiriasi vienas nuo kito. Paakių kremas gana lengvas, greitai susigeriantis į odą, nesijaučia jokio stipresnio riebumo. Dieninis kremas vos vos riebesnis, tačiau konsistencija nėra sunki ar labai riebi. Naktinis kremas sunkiausias ir riebiausias iš visų trijų ir susigerti jam reikia laiko.


Sudėtis:
Dieninio kremo: Aqua, Glycerin, Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Propylene Glycol, Nylon-12, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Adenosine, C13-14 Isoparaffin, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Disodium EDTA, Disodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Faex Extract/ Yeast Extract, Laureth-7, Madecassoside, Myristic Acid, Palmitic Acid, Panthenol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Polyethylene, Retinyl Palmitate, Salicyloyl Phytosphingosine, Stearic Acid, T-Butyl Alcohol, Tocopherol, Triethanolamine, Parfum.

Naktinio kremo: Aqua, Dimethicone, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Propanediol, Alcohol Denat., Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Disodium EDTA, Hydrated Silica, Madecassoside, Phenoxyethanol, Poloxamer 338, Polysorbate 60, Retinyl Palmitate, Salicyloyl Phytosphingosine, Silica, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum.

Paakių kremo: Aqua, Dimethicone, Glycerin, Bifida Ferment Lysate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Palmitic Acid, Tocopherol, PEG-100 Stearate, Cera Alba/ Beeswax, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Acrylonitrile/ Methyl Methacrylate/ Vinylidene Chloride Copolymer, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Boron Nitride, Caffeine, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Cetyl Alcohol, CI 77491/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide, Citric Acid, Dimethiconol, Isobutane, Isohexadecane, Myristic Acid, PEG-20 Stearate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Retinyl Palmitate, Salicyloyl Phytosphingosine, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Benzoate, Sorbitan Oleate, Stearyl Alcohol, Synthetic Flourphlogopite, Triethanolamine.


Poveikis. Labiausiai iš visos šios trijulės man patiko paakių kremas. Vos lašelio pakanka, kad jis susigertų į odą, o paakiai jaustųsi ženkliai geriau. Kremus naudoju jau kuris laikas ir labai džiaugiuosi būtent šiuo - rezultatai iš tiesų akivaizdžiai matosi. Kremas padrėkino paakių odą, o per kelias savaites tikrai stangresnė, sumažėjo ir paakiuose esančios raukšlelės, smulkiosios tapo iš viso beveik nepastebimos. Kremas tikrai skalsus ir veiksmingas, pastebėjau, kad ir paakių paburkimą sumažina (nors jį turiu gal kartą ar du per mėnesį). Tačiau labiausiai džiugina dengti makiažą po šio kremo - oda lieka ir švelni ir lygi, atrodo net paakių maskuoklis geriau ir tolygiau prilimpa prie odos, atrodo gražiau.


Antras kremas, kuris man patiko kiek mažiau nei paakių - dieninis kremas. Jis gana greitai susigeria į odą, sudrėkina ir suteikia jai malonaus komforto jausmą. Su laiku pastebiu, kad iš tiesų šiek tiek stangrina veido odą, gerina jos tonusą, o va dėl raukšlių aš nesu tikra - neturiu veido raukšlių (neskaitant kelių mimikos). Apskritai kremas smagus, toks jausmas, kad oda įgauna papildomo putlumo (plumping efekto), atrodo jaunesnė, gaivesnė ir skaistesnė. Tačiau karštomis vasaros dienomis su šiuo kremu sunku - jis tarsi uždeda plėvelę ant odos paviršiaus, su juo atrodo net veido odai per karšta. Galiausiai itin karštomis dienomis kremo paprasčiausiai nenaudoju ir pasitenkinu veido esencijomis.


Mažiausiai patiko naktinis veido kremas. Lygiai taip pat kaip ir dieninis, jis tikrai suteikia putlumo, tikrai stangrina; tačiau jo konsistencija man pasirodė sunki ir riebi. Pasitepus kremu reikia gerokai palaukti, kol jis pilnai susigers į odą ir jei anksčiau esu sakiusi, kad nakties metui tai kaip ir nėra svarbu, kad visas susigertų, tačiau vasaros metu norisi, kad ant odos paviršiaus liktų kuo mažiau priemonių. Nes ir naktį karšta!


Apskritai vertinant visą liniją, priemonės tikrai veiksmingos ir palaipsniui suteikia odai jaunesnę išvaizdą, stangrina, kovoja su raukšlelėmis. Mano favoritas paakių kremas, pakartočiau ir dieninį - abu jie lengvi, greit susigeriantys ir neapsunkinantys odos. O dėl naktinio  - abejoju, manau vasarai tai netinkamas pasirinkimas, tačiau gal šaltąjam sezonui būtų kaip tik?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai