PERFECT NAILS "Freesia" šveitiklis rankų ir kojų odai

Pasitaiko kartais, užsinori atrasti, išbandyti kažką, ko dar nesi bandęs, nežinai ko tikėtis. Manau čia tiesiog smalsumas, kuris ir pastūmėjo mane pradėti rašyti blogą, skatina ieškoti vis kažko naujo. Kartais žinoma, norisi pakvailioti ir nusipirkti kažką brangesnio, tačiau... mes paprasti žmonės, uždirbame daugmaž vidutines pajamas, tad kur čia žmogau šokinėsi aukščiau bambos? Šį kart mano rankose profesionalams skirtas rankų ir pėdų šveitiklis, skirtas naudoti pedikiūro ir manikiūro procedūroms.

"Kartas pralaimėdamas mūšį gali rasti naują kelią laimėti karą."
D. Trumpas


Produktas: PERFECT NAILS "Freesia" šveitiklis rankų ir kojų odai
Gamintojas: UAB "Dagiva", Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: pašalinti negyvas ląsteles, atgaivinti, minkštinti rankų ir kojų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai nušveičia
Labiausiai nepatiko: palieka riebų sluoksnį ant odos
Tūris: 250 g
Kaina: 5,80 Eur
Kur galima įsigyti: Perfect Nails

Ką žada gamintojas: Pagalbinė priemonė manikiūrui ir pedikiūrui. Pašalina nešvarumus, atgaivina, maitina ir minkština rankų bei kojų odą. Sudėtyje esančios jūros druskos granulės intensyviai valo odą, pašalina negyvąsias ląsteles. Natūralus mineralinis aliejus maitina ir minkština odą, suteikdamas elastingumo bei gyvybingumo.
Naudojimas: Prieš naudojimą išmaišykite dvi fazes iki vientisos masės. Reikiamą kiekį švelniai įmasažuokite į odą ir nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Skaidraus plono plastiko indelis su metalo imitacijos plastikiniu dangteliu. Pakuotė apskritai atrodo neblogai, dizainas gana paprastas, tačiau nėra labai tvirta. Ant pakuotės esantys užrašai labai stipriai nusitrynė ir gana greit, ant nugarėlės buvęs lipdukas kažkurio naudojimo metu tiesiog atlipo ir aš jį pamečiau. O ir informacijos apie gaminį man pasirodė mažoka ant pakuotės. Kita vertus, gaminys skirtas profesionalams, tad tikriausiai papildomos informacijos ant pakuotės profesionalams nelabai ir reikia.

Kvapas. Rinkausi iš kelių skirtingų aromatų ir labai tikėjausi, kad kvepės baltomis gėlėmis. Deja, tačiau kvapas nėra pats maloniausias, sakyčiau labiausiai (jei ne vien tik) jaučiasi sintetinis aliejus/ mineralinis aliejus ir jokio gėlių ar tai kosmetinio aromato. 

Konsistencija. Priemonę sudaro druska, nusėdusi indelio apačioje ir violetine spalva dažytas skystis.

Sudėtis: Sea Salt, Paraffinum Liquidum, Freesia Refracta Extract.


Poveikis. Netikiu, tiesiog netikiu, kad priemonės sudėtyje yra tik trys sudedamosios dalys. Akivaizdu, kad mineralinis aliejus turėjo būti dažytas mėlynu ir raudonu kosmetiniu dažikliu, kad išgauti švelniai violetinę spalvą. O kur dar konservantai? Vargu ar skystį gali sudaryti tik mineralinis aliejus ir lašelis frezijų ekstrakto. Akivaizdu, kad sudėtis nurodyta nepilna, tad vargu ar mūsų šalyje galima prekiauti priemone, kurios ingredientai nurodyti neteisingai?

Naudojant šveitiklį kas kart jį būtina labai gerai išmaišyti, sluoksniai gana greit atsiskiria vienas nuo kito. Naudojant kvapas mane erzina, tačiau turiu pripažinti, kad rankų ir pėdų odą priemonė efektyviai nušveičia, suminkština. Kiek kitaip nei esu pratusi, šveitiklis nekelia malonių emocijų jį naudojant, tačiau veikia. Tikriausiai didžiausia bėda čia yra mineralinis aliejus (ir jis tikrai nėra natūralus, kaip nurodoma pardavėjo puslapyje), jis palieka ant odos riebią, storą plėvelę. Nušveitus odą vanduo ant jos nusėda lašeliais, oda apsunksta ir norisi kuo greičiau viską nusiplauti. Nuplauti pavyksta, bet tik su daug gerai plaunančio muilo. 

Nežinau, aš nesu sužavėta. Tokio tipo, nebūtinosios priemonės, turi teikti malonumą naudojant ir būti efektyvios. Lyg ir nieko čia blogo, šveitiklis veikia, tačiau... mane labai erzina nemalonus kvapas, erzina riebi plėvelė. Antrą kart nepirkčiau, bet turimus likučius sunaudosiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai