SNP Shining Nature Purity Animal Tiger Wrinkle Mask - lakštinė veido kaukė nuo raukšlių "Animal Tiger"

Sekmadienis ir aš noriu grįžti prie sekmadienio tradicijų, kurių viena - pasilepinti veido kauke. Šiandien keliavom visi balsuoti ir labai pasidžiaugiau žmonių sąmoningumu laikytis atstumų ir protingai/ taisyklingai dėvėti kaukes. Mes tradiciškai į rinkimus keliaujam su vaiku ir šiek tiek, visuomet yra nerimo - kokio ilgio bus eilės, ar ilgai reikės laukti, ar mūsų hiperaktyvus mažasis turės kantrybės išlaikti. Šį kart eilutė buvo trumpa, sparčiai judėjo, žmonės keitė vieni kitus, tačiau grūsties ar didelių eilių, stoviniavimo, ilgo laukimo tikrai nebuvo. Dabar va laukiu rinkimų rezultatų su kauke ant veido ir esu beveik įsitikinusi, kad antrasis turas tikrai bus. O jūs? Na ne politizuoti čia susirinkome, nors politologijos studijų teko pakrimsti, nesame apolitiška šeima, bet visi čia susirinko apie kaukę paskaityti, tad apie kaukę ir pasakoju toliau.

"Aš žymiai mieliau dirbsiu su 5 žmonėmis, kurie tiki tuo, ką daro, nei su 500, kurie nemato tame prasmės."
P. Diksonas


Produktas: SNP Shining Nature Purity Animal Tiger Wrinkle Mask - lakštinė veido kaukė nuo raukšlių "Animal Tiger"
Gamintojas: "SD Biotechnologies" Co. Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: suteikti odai stangrumo, energijos, skaistinti ir atkurti elastingumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis odai
Labiausiai nepatiko: šiek tiek pasmukdavo nuo veido
Tūris: 1 lakštas
Kaina: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Raukšles mažinanti kaukė suaktyvina nuvargintas odos ląsteles suteikdama joms stangrumo, energijos, skaistina ir atkuria elastingumą.
Naudojimas: nuvalę veidą, pasitepkite toniku ir tolygiai uždėkite kaukę, susitelkdami į sritis apie akis ir burną. Palaukite 10-20 minučių ir nulupkite kaukę. Likučius įtapšnokite į odą.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis oranžinės spalvos pakelis su labai paprasta išvaizda. Stilistine prasme dominuoja vienos spalvos blokas, keli žaismingo šrifto užrašai ir kaukės išvaizda/ gyvūno veiduko paveiksliukas ant pakuotės. Lyg ir viskas paprasta, tačiau parduotuvėje žvilgsnį patraukia ir sudomina bei kelia intrigą, tad bandyti norisi. Smagu matyti, kad kaukė orientuota į pasaulinę rinką - čia ir pilna sudėtis, ir pakankamai aprašymo anglų kalba.

Kvapas labai lengvas, neutralus, tiesiog kosmetinis aromatas, kuriame tik vos vos jaučiasi augalinis žalumos aromatas.

Konsistencija. Medvilninis kaukės lakštas, gausiai sudrėkintas veikliuoju skysčiu - serumu. Kaukė man pasirodė kiek storesnė, nei analogiškos lakštinės kaukės. Na o skysčio pakuotėje buvo tiek daug, kad dar bene 15 ml buteliuką pripyliau ir naudosiu rytais ir/ar vakarais prieš drėkinantį kremą.

Sudėtis: Water, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Juice, Cocos Nucifera Water, Sodium Hyaluronate, Camelia Japonica Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Punica Granatum Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Adenosine, Betaine, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Triethanolamine, Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum


Poveikis. Veido kaukės lakštas kiek storesnis nei įprastai, manau dėl to, kad išlaikytų tą užpieštą paveiksliuką bei užsidėjus kaukę ji nesusiraukšlėtų, paveiksliukas būtų aiškiai matomas. Kaukė ant veido užsideda ir paskirsto gana lygiai, paveiksliukas aiškiai matomas, nesusiraukšlėja. Galima pasakyti, kad tikrai tigriukas. Nuotaiką pakelia, tad galima drąsiai tokias kaukes darytis draugių kompanijoje ar kokiame pižamų vakarėlyje - smagu bus visoms. Tiesa, nežinau ar dėl to, kad kaukė kiek storesnė, ar dėl to, kad labai drėgna, ją kartas nuo karto tenka pataisyti, ji kiek paslysta nuo veido, nors situacija tikrai nėra tragiška, minimaliai.


Kaukės sudėtis man labai patinka: čia gausu augalinių aliejų ir ekstraktų; antioksidantų, odą kondicionuojančių ir šviesinančių ingredientų. Nors neapsieita be alkoholio ir konservanto, tačiau jie priemonės sudėtyje, procentaliai jų mažai, o ir sąveikoje su krūva odą kondicionuojančių priemonių neturėtų daryti jokios neigiamos įtakos. Visą kaukės naudojimo laiką jaučiu drėgmę ir odos gaivinimą. Nusiėmus kaukę oda atrodo skaistesnė ir šviesesnė, vizualiai tikrai galima sakyti, kad kažkiek jaunesnė. Tačiau svarbiausia, kad jaučiasi labai komfortabiliai - nebesijaučia odos tempimo pojūtis ir sausumo jausmas. Man patiko: sudėtis gera ir naudinga, poveikis visiškai tenkina mano lūkesčius, nepalieka odos lipnumo, greit susigeria. Na ir tas paveiksliukas - kad ir smulkmena, bet nuteikia smagiai ar bent jau nuotaiką pakelia. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą