OBEY YOUR BODY "Mineraux" purifying gel peel - šveičiamasis veido gelis

Koks pats kvailiausias, beprotiškiausias ar labiausiai neapgalvotas pirkinys? Šioje kategorijoje tiesiog nepralenkiamas yra veido šveitiklis už šimtuką! Ką aš galvojau tuomet, kai pirkau? Tiesą sakant tą dieną pastarojo pusmečio vaizdai skriejo pro akis keisdami vienas kitą, kaip kino juostoje, mintyse bandžiau surasti tą vieną aspektą, kuris lėmė pasėkmę, bet koncentracija buvo prasta, mintys praskriedavo taip ir neišryškėdamos prabėgdavo prieš akis. Na ir tokiame fone mane pasikvietė priemonės pabandymui, pati konsultantė tepė ant veido ir kvietė pasižiūrėti rezultatus. Bet kurią kitą dieną tikriausiai būčiau atsisakiusi ir suradusi milijoną priežasčių nepirkti, bet kaip ir sakiau, tai buvo labai keista diena. Nusipirkau ir nežinau ar gailiuosi: rezultatai geri, tik ta kaina... Ką gi, apie viską iš eilės.

"Nugalėtojai būna išsiugdę įprotį tikėtis geriausio dar iki pergalės."
B. Tracy


Produktas: OBEY YOUR BODY "Mineraux" purifying gel peel - šveičiamasis veido gelis
Gamintojas: "Genome Cosmetics" LLC, Pagaminta JAV
Paskirtis: pašalinti negyvas odos ląsteles, atverti poras, giliai išvalyti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas 
Labiausiai nepatiko: kaina
Tūris: 50 ml
Kaina: 100 Eur
Kur galima įsigyti: Premier Baltic

Ką žada gamintojas: Švelniai nuvalo odos negyvųjų ląstelių sluoksnį, stimuliuoja odos ląstelių atsinaujinimą. Sudėtyje nedirginantį ir intensyviai drėkinantį odą, natūraliu būdu išgautą gliukonalaktoną. Švelniai pašalina riebalų perteklių, atveria poras, pašalina toksinus iš odos, giliai išvalo odą, suteikia odai gaivesnį pojūtį ir išvaizdą.
Naudojimas: gerai pakratykite buteliuką ir pumpuokite horizontaliai laikant buteliuką. Švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite veido odą iki 1 minutės, kol pajusite efektą ir nuvalomas negyvąsias odos ląsteles. Kruopščiai nuplaukite veidą šiltu vandeniu. Po veido šveitimo patariama naudoti drėkinamąsias priemones. Tinka kasdieniam naudojimui


Pakuotė. Kartoninė dėžutė, kurios viduje plastikinis priemonės indelis. Plastikinė pakuotė skaidraus plastiko, su pompa, kurią spaudžiant dugnas kyla aukštyn. Labai patogu tokio tipo pakuotės, mat susinaudoja maksimalus priemonės kiekis, o ir pompa tiesiog nusisuka lauk, tad visus likučius laisvai galima iškrapštyti iki paskutinio lašelio. Turiu atkreipti dėmesį, kad kokybė labai jaučiasi - tekstūrinis dėžutės kartonas storas ir tvirtas; pompa puikiai dozuoja ir niekuomet nebuvo nei užstrigusi, nei prastai suveikusi. Naudojimas labai patogus, nesukeliantis jokių rūpesčių ir malonus. Tiesa, kalbant apie dizainą, man jis pasirodė labai paprastas - vargu ar pati atkreipčiau dėmesį parduotuvės lentynoje pati - jokių išskirtinių detalių, nieko atkreipiančio akis, juolab, kad matome tik dėžutės išorę. 

Kvapas malonus kosmetinis aromatas, kuris labiausiai asocijuojasi su gaiva ir švara. 

Konsistencija gelinė, priemonė skaidrios spalvos.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, C13-14 Isoparaffin, Lanolin Alcohol, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Gluconolactone, Potassium Cetyl Phosphate, Bisabolol, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Sodium Benzoate, Algae Extract, Polysorbate 20, Dead Sea Salt, Parfum, Dehydroacetic Acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Be parabenų. 


Poveikis. Žinote, kas labiausiai mane stebina, maloniai patinka? Naudojimas. Priemonę reikia naudoti ant sauso veido odos, tiesiog masažuoti ir po minutės nuskalauti vandeniu. Per tą laiką realiai ant veido iš kažkur atsiranda rubuiliukai, kurie tikriausiai yra negyva oda, paviršiniai riebaliukai ir kiti nešvarumai. Kas kart naudojant šveitiklį tiesiog stebiuosi iš kur? Veido oda atrodo pakankamai švari, neturiu aš riebaliukų, mano poros vizualiai gana švarios. Bet va, kas kart atsiranda ką pašalinti.

Po šveitiklio mano oda atrodo ženkliai švaresnė, gerokai skaistesnė ir įgauna tokio švelnumo! Ir taip kas kart! Gamintojas dar prisižadėjo, kad valys veido poras - tikriausiai nežinau nei vieno, kuris pilnai išvalytų inkštirus ar visiškai atkimštų, išvalytų giluminius nešvarumus. Žinau tik porą produktų ir vienas iš jų drąsiai šitas - poras pravalo tikrai neblogai ir paviršinius riebaliukus švelniai šalina neišsausindamas odos.

Jei nekreipčiau dėmesio į gelio kainą, sakyčiau, kad čia vienas tų produktų, kurie stebina, puikiai veikia iš išbandyti tikrai vertėtų. Tačiau 100 Eur keliems mėnesiams, tik veido šveitikliui! Truputėlį neadekvatyvu ir sudėtinės dalys tikrai nėra kažkoks prabangus stebuklas. Hmmm, aš asmeniškai antrą kart tokios kvailystės nekrėsčiau ir tokių pinigų nemokėčiau. Nors tikrai ieškosiu pigesnės alternatyvos, kuri padaro va tokį pat stebuklą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Drops Of Youth iš Body Shop'o labai panašus šveitiklis. Sudėtis gal ir ne tokia superinė, bet net man - sausaodei - efektas tikrai neblogas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :)
      Žiūrėjau ir galvojau pabandyti, matyt reikės prisiruošti :) Dar kart dėkoju :)

      Panaikinti
  2. Kaip ir sakiau, sudėtis ne kažką:
    Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, PPG-26-Buteth-26, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Behentrimonium Chloride, Linalool, Citronellol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Crithmum Maritimum Extract, Eryngium Maritimum Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Xanthan Gum.
    Bet... Naudojant kartą per savaitę, po to dar uždedant kaukę ir/ar serumą, man labai patiko: oda švelni, tiesiog šilkinė, visi odos pasausėjimai, ypač aplink skruostus, tiesiog dingo. Koks palengvėjimas! Pilnai užtenka naudoti kartą per savaitę. Man patiko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai nelabai, va alkoholis denatūruotas kaip aukštai, atrodo kad turėtų sausinti

      Panaikinti
  3. Aš, kai dar buvo litai, pirkau jį už 80 Lt, prašė šimto, bet galima buvo derėtis. Šiandien pažiūrėjau internete, kaip rašo, oficialiame puslapyje, tai kaina 186 € ir čia jau su nuolaida :) Tai gal aš ne taip daug ir permokėjau. Bet tai tikrai geras produktas, bet labai brangus ir labai greitai naudojasi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, man irgi labai patiko, bet tiek mokėti... nežinau, kažkaip per daug vien veido šveitikliui.

      Panaikinti

Rašyti komentarą