2020/2021 rudens - žiemos tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Rudens ir žiemos tendencijų įrašus jau tuoj tuoj baigsime, liko vos pora įrašų, nors ir sezonas jau gerokai įsibėgėjęs. Regis ateinančioms tendencijoms reiktų truputį labiau pasistengti ir susiplanuoti įrašus pradėti ruošti ir skelbti kiek anksčiau. Šiame įraše noriu jus supažindinti su kepurėmis, skrybėlėmis, skarelėmis ir viskuo kitu, kas šaltuoju metų laiku bus madinga dėvėti ant galvos.

ČIA


1. Šiltos kepurės (Beanies)


2. Beisbolo arba kepurės su snapeliu


3. Beretės


4. Laikraščių berniuko stiliaus


5. Šiltos kibiro formos (Bucket hats)


6. Vyriško stiliaus fedoros


7. Jojiko stiliaus


8. Bandanos ir skarelės


9. Itin didelės, oversized


10. Skrybės su šydu


11. Su juostele po smakru


12. Labai šiltos, kailinės ir avikalio


13. Puoštos gėlėmis


Kas svarbiausia 2020/2021 rudens-žiemos galvos apdangalų, skrybėlių ir kepurių tendencijose?

Tendencijose, kaip ir daugumoje šį sezoną galima išskirti dvi ryškias, priešingas kryptis, kurių viena akcentuoja praktiškumą, o kita - sukuria ryškų akcentą ir atkreipia dėmesį. Man regis, kaip ir visu šiuo sezonu, dizaineriai akcentuoja sveiką protą, praktiškumą ir patogumą. Tarp patogių sprendimų galima rasti visą gausybę, kurie skirti suteikti šilumos ir/ ar apsaugoti nuo nepalankių sąlygų (lietaus ir saulės), galiausiai ir sprendimą, kepurę laikyti vietoje su dirželio po smakru pagalba laikau visiškai praktišku sprendimu - vėjuotame pajūrio regione toks sprendimas labai protingas. Iš praktiškų tendencijų išskirčiau šiltas beanies kepures, kepures su kailiu ar avikailiu, beretes, galiausiai ir vyriško stiliaus fedoras.

Norinčioms sukurti ryškų įspūdį, dizaineriai pasiūlė jojiko stiliaus įvairias skrybelės - spėju, kad jos greit taps praktiškos, madingos ir mėgstamos. Ekstravagantiškai ir fatališkai atrodo su skrybėlėmis dėvimi šydai. Tuo tarpu didžiulės, oversized kepurės ir skrybėlės atkreips kiekvieno praeivio dėmesį. Kas labiausiai traukia jūsų žvilgsnius? Praktiškus ar dėmesį traukiančius akcentus norisi rinktis šį sezoną?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nemėgstu ryškių, su užrašais galvos apdangalų, tad renkuosi neutralias spalvas (pilką, juodą). Nešioju Beanies tipo kepures, "beisbolkes", klasikinę skrybelę - deja, jų visų minusas - prispausti, suploti plaukai nusiėmus kepurę (na, mažiausiai plaukus nuspaudžia skrybelė, bet kai vėjuota -jos tikrai nesidėsi). Vis dėlto geriausia ir patogiausia man be kepurės arba su kapišonu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na taip, plaukus visuomet kažkiek suploja, bet kai šalta be kepurės nesinori. Gal pasenau, bet prioritetas šiuo metu patogumui ir šilumai. 😂

      Panaikinti
  2. Kapisonas, tikras issigelbejimas. O dabar dar reikes tuos galvos apdangalus derinti su kaukemis. Ne taip cia paprasta bus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kapišoną ir aš myliu, ypač lietingame ir vėjuotame pajūrio ore. Bet kai šaltukas paspaudžia, be beanies tipo kepurės niekur :D

      Panaikinti
  3. kaukė, skrybelė, dar kokie akiniai nuo saulės - niekas jau ir žmogaus nebegali atpažinti.. . :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau su kauke sunkoka atpažinti draugą, o rudenį iš vis bus mistika, aišku jei kaukes žmonės ir toliau nešios ant smakro, tik dėl vaizdo, tai gal ir nieko 😂

      Panaikinti
    2. aš ant smakro nešioju lauke, nes neapsikenčiu - norisi oro, o uždarose patalpose sąžiningai užsidedu :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą