BIOTHERM Lait De Gommage Gentle Exfoliating Milk - švelnus kūno šveitiklis su citrusinių vaisių eteriniais aliejais

Paskutinis! Ne, ne taip. Norisi beveik rėkti PAS-KU-TI-NIS! Paskutinis Biotherm advento kalendoriaus produktas ir jei čia būtų kas nors man labai patikę, būtų šiek tiek liūdna, o aš šiandien džiūgauju viską išbandžiusi, apie visus išsakiusi savo nuomonę. Šiek tiek keista, kad paskutinis miniukas tapo kūno šveitiklio buteliukas. Lyg ir tikėjausi kad bus koks saldainiukas - serumas ar veido kremas, kurių kalendoriuje buvo labai daug, tačiau ne, o ne - paskutinis užsiliko kūno šveitiklis. Tikriausiai dėl to, kad jokio stebuklo čia nesitikėjau, jokios intrigos nesukėlė ir jokių lūkesčių visiškai nebeturiu. Tikėjausi kokios prastos kokybės nesąmonės su užkelta kaina, o kaip yra iš tiesų?

"Vizija be veiksmo yra tik svajonė, veiksmas be vizijos - košmaras."
Japonų patarlė


Produktas: BIOTHERM Lait De Gommage Gentle Exfoliating Milk - švelnus kūno šveitiklis su citrusinių vaisių eteriniais aliejais
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: suteikti minkštumo, lygumo ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni konsistencija   
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: maniškėje 20 ml. Įsigyti galima 200 ml pakuotėje
Kaina: 200 ml - 29,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Senukai, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Skalsios kreminės konsistencijos kūno šveitiklis su citrusų ekstaktais Biotherm "Lait De Gommage" vos prisilietęs prie kūno tampa valomuoju pienu, suteikiančiu odai ypatingą minkštumą. Oda tampa lygi ir švelni.
Naudojimas: Įspauskite į delną šiek tiek putų, maišykite su nedideliu vandens kiekiu, kol priemonė suputos. Masažuokite drėgną kūną sukamaisiais judesiais, venkite akių zonos. Nuplaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Labai paprasta, balto plastiko tūbelė su atsukamu dangeliu apačioje. Beje pastarasis sprendimas nėra pats patogiausias tokio tipo priemonei. Iš pilno dydžio pakuotės nuotraukų matau, kad nors ir pakuotė atrodo lygiai taip pat, tačiau dangtelis apačioje atsidengia, panašiai kaip rankų kremo. Atrodo ženkliai patogiau naudoti, dozuoti ir uždaryti pakuotę. Tūbelės dizainas labai paprastas, vis vienas spalvinis aspektas ir keli pilki užrašai - nieko įmantraus, tik baltas, švarus, minimalus dizainas.

Kvapas kūno priežiūros priemonėse paprastai man patinka, juo mėgaujuosi ir vertinu. Ir visgi norisi įspėti, kad ši kompanija nejuokauja su kvapo intensyvumu - jie visuomet stiprūs, aiškiai jaučiami, tad vargu ar jautrios kvapams galėtų naudoti. Nežinau, tik spėlioju. Kvepia šveitiklis lygiai taip pat, kaip šios serijos dušo želė ar kūno pienelis. Kvepia citrusiniais vaisiai, tikriausiai labiausiai, kiek padžiūvusia apelsino žievele ir labai lengvu kosmetiniu aromatu.

Konsistencija kreminė, su daug smulkių dalelių.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Perlite, Isononyl Isononanoate, Brassica Campestris Oleifera Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Polysorbate 20, Stearic Acid, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Palmitic Acid, Steareth-100, CI 77891, Carbomer, Phenoxyethanol, Prunus Armeniaca Seed Powder, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Chlorphenesin, Citrus Grandis Peel Oil, Polyquaternium-7, Olea Europaea Oil, Capryloyl Salicylic Acid, Xanthan Gum, Myristic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Parfum, BHT, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Citral, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Linalool, Aluminum Hydroxide, Saccharum Officinarum Extract, Silica, Vitreoscilla Ferment, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Aqua, Citrus Limon Fruit Extract, Acer Saccharinum Extract, Ethylhexylglycerin


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, abrazyvas - perlitas ir minkštikliai. Iš pirmo žvilgsnio atrodo visai neblogai, nesimato agresyvių alkoholių, tačiau... realiai priemonės sudėtis labai skurdi, konservantas phenoxyethanol yra labai aukštai, jo sudėtyje yra <1%, tai reiškia, kad visi ekstraktai ir dauguma gerųjų ingredientų, esančių žemiau šio konservato yra tik menki lašeliai, kurie vargu ar gali teikti kokią realią naudą? Tokiu atveju kam bereikia tų visų ekstraktų? Mano prielaida - tiesiog apgauti sudėtinėmis dalimis menkai besidominčius žmones. Jei sąžiningai, beveik visus ingredientus žemiau konservanto galima išbraukti lauk ir priemonė vistiek liks tokia, kokia dabar, daugmaž, jei ne geresnė.

Šveitiklis iš pirmo žvilgsnio atrodo labai švelnus, tačiau dalelių daug ir kiek stipriau spaudžiant prie odos šveitimą galima išgauti visai neblogą. Priemonė iš ties neblogai šveičia, suteikia odai švelnumo, lygumo, tik vargu ar tokio tipo produktas gebėtų pašalinti stipriau suragėjusią odą ar intensyvesnius pasausėjimus. Privalau pabrėžti, kad ir priemonės vienam kartui reikia daug, tad kaip vertinčiau? Užteko pabandyti ir susidariau nuomonę, kad... brangus tačiau gana paprastas produktas. Elementariai tokį pat efektą galima išgauti ir gerokai pigesnėmis priemonėmis, o nereta ir šveičia geriau, ir skalsesnė ir sudėtis akių neapgaudinėja. Aš nesigundyčiau pirkti, žinau bent 3 kompanijas, kurių šveitikliais pasitikiu daug labiau ir galiu įsigyti ženkliai pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai