MAVALA šviesinanti, šveičiamoji kaukė nagams ir rankoms

Kartais pasitaiko nusipirkti dalykų, kurie toli gražu nėra patys būtiniausi ir reikalingiausi dalykai, kad ir ši Mavala šveičiamoji kaukė, kurią suprasti iš pradžių buvo kiek sunkoka. Priemonę pirkau kaip produktą rankoms šveisti, tačiau nustebau, kad dar ir nagus balina. Paprastai rankų šveitiklius aš labai mėgstu ir tokiais pasilepinu kartą per savaitę - nieko nėra geria už itin švelnias, jauniau atrodančias rankas.

"Yra žmonės, iš kurių negalima tikėtis, kad, apsiavę vieną batą, būtinai apsiaus ir kitą."
F. Hebelis


Produktas: MAVALA šviesinanti, šveičiamoji kaukė nagams ir rankoms 
Gamintojas: "Mavala". Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: nagams ir rankoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: riebi, sintetinius kremus primenanti konsistencija
Tūris: 15 ml
Kaina*: 5,33 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurovaistinė, robelita.lt
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Šviesinanti, šveičiamoji kaukė nagams ir rankoms. Ši kaukė greitai ir efektyviai pašalina visus nešvarumus ir negyvas odos ląsteles nuo nagų bei rankų. Sugražina nagams natūralų lankstumą, o rankų oda ir odelė apie nagus, suminkštinama, išvaloma ir sudrėkinama. Sudėtyje yra diatominio žemės dumblo (žinomo savo gydomosiomis savybėmis). Citrinų ekstraktas stiprina, šviesina ir švelnina nagus. Vitaminas B5 maitina ir puoselėja nagų plokšteles ir stiprina nagų struktūrą. Migdolų ir kviečių aliejai, sviestmedis ir alavijo akstraktas ramina ir minkština odą.
Jūsų nagai ir rankos atrodys nepriekaištingai.
Naudojimas: naudokite priemonę vieną - su kartus per savaitę. Prieš naudojimą nuvalykite nuo nagų nagų lako likučius. Nedidelį kaukės kiekį įmasažuokite į rankas, nagus ir kutikules (10-20 sek). Po procedūros nuplaukite rankas vėsiu tekančiu vandeniu. Nenaudokite ant sudirgusios ar pažeistos odos.


Pradėsiu nuo to, kad mažutė Mavala šveičiamosios kaukės plastikinė pakuotė atkeliavo tokios paties dizaino kartoninėje dėžutėje. Abiejų pakuočių dizainas visiškai vienodas - baltame fone keli raudoni akcentai. Visgi, pasijaučiau nusivylusi kartonine pakuote, kuri atkeliavo apklijuota baltais popieriukais ir nudriskusiais lipdukais - fuij, kaip iš šiukšlių konteinerio ištraukti likučiai...

Kartu su šveičiamąja kauke atkeliavo ir labai labai patogus švpetėlis nagams, kurio balto plastiko kraštai atsiverčia ir atidaro šepetėlio šerelius. Patogus, stilingas ir praktiškas įrankis ne tik šiai kaukei, bet ir kitiems manikiūrams. Kietokas, tačiau fainas.

Kvapas mane erzina - kažkoks sintetinis, sunkus, kreminis, nemalonus, laimė, neišlieka nusiplovus rankas.

Konsistencija. Labai sunki, tiršta, riebi ir primenanti sintetinius vazelinus, kūno sviestus ar kažkokius sintetinius naftos produktus.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Butylene Glycol, Diatomaceous Earth, Kaolin, Triethanolamine, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Butyrospermum Parkii, Cellulose Gum, Allantoin, Calcium Pantothenate, Simethicone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, CI 77891, Parfum, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamaldehyde, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexen Carboxaldehyde, Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Limonene, Geraniol, Evernia Furfuracea Extract, Cinnamyl Alcohol.


Poveikis. Pirmiausia man buvo nepaprastai keista dėl priemonės konsistencijos - man ji atrodė per tiršta, tad pasirinkau priemonę tepti tik ant nagų, patrinti šepetėliu ir nuplauti. Ir... o Dievai... priemonė mano gelsvus nagus šiek tiek pabalino ir pašviesino. Neturiu nieko prieš gelsvus nagus - jei juos dažnai lakuoji, jie neišvengiamai tampa gelsvesni, tačiau savotiškai smagu juos matyti šviesesnius.

Galiausiai antru kartu nusprendžiau kaukę plonyčiu sluoksniu padengti ant rankų odos ir kiek pamasažuoti. Galvojau, kad bus labai sunku nuplauti, tačiau problemų nuskalaujant vos vos drungnu vandeniu man nekilo. Mano rankų oda tapo itin švelni, gerokai šviesesnė ir lygesnė, kaip po gero šveitiklio. Tik va, tad konsistencija vistiek kas kartą mane erzina.

Galiausiai nusprendžiau produktą naudoti daugiau kaip rankų šveitiklį ir kartą savaitėje (jei nepamirštu), vis nušveičiu rankų odą. Jis man visai patinka, o efektas visuomet džiugina. Tik čia dar jaučiu pareigą pastebėti, kad 15 ml kiekis yra žiauriai mažas bet kokiai rankų priemonei - kad ir kaip taupiai naudoju, tačiau produktas gana greit senka. O ir kaina už tokį mažą priemonės indelį man pasirodė didoka. Tad, vis dar esu gero rankų šveitiklio paieškose - o kokį tu naudoji? Gal turi savo mylimiausią? Pasidalink komentaruose 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai