FREEDOM MAKEUP #ProArtist akių makiažo suliejimo šepetėlis PRO FE 103

Tikriausiai jau pastebėjote, kad savaitgaliais pasakoju apie nagų lakus, kvepalus ir makiažo šepetėlius. Kadangi praeitą savaitgalį skyriau kvepalams - šis - būtinai makiažo šepetėliams. Apsižiūrėjusi bandomų ir jums dar nepapasakotų šepetėlių arsenalą, pastebėjau, kad labai jau senai mano namuose Freedom makiažo šepetėlis, apie kurį dar nepasakojau.

Šiai dienai, tokios Freedom nebėra - visi trys prekiniai ženklai (Makeup Revoliution, I ❤ Makeup ir Freedom Makeup) tapo tiesiog Revoliution Beauty. Tačiau nepaisant to, visi produktai liko tie patys, tokios pat geros kainos ir tokios pat geros kokybės. 

"Išmanyti kitų reikalus kur kas lengviau negu savus."
F. de Larošfuko


Produktas: FREEDOM MAKEUP #ProArtist akių makiažo suliejimo šepetėlis PRO FE 103
Gamintojas: "Freedom Makeup" London UK. Pagaminta PRC
Paskirtis: akių šešėlių išsklaidymui
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai, medis, aliuminis
Labiausiai patiko: trūkta tikslumo ir kokybės
Labiausiai nepatiko: nedidelė kaina
Matmenys: ilgis 18 cm 
Kaina*: £2.24 (2,53 EUR)
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos, RevolutionBeauty ir kt.
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Šepetėlis tinkamas tiek sausiems, tiek kreminiams akių šešėliams. Skirtas tiksliai išsklaidyti ir sulieti.


Makiažo šepetėlis atkeliavo blizgiame, foliją primenančiame plastiko maišelyje su daugkartiniu uždarymu. Lyg ir faina, lyg ir gali įsidėti į rankinę kai kažkur važiuoji, tačiau tokiems atvejams aš paprastai visus šepetėlius metu į vieną kosmetinę, o ne į atskirus maišelius. 

Šepetėlis ant patogios, ilgos rankenos - tokias aš mėgstu labiausiai. Šepetėlio galvutės šereliai dvispalviai, gana ilgi, nukirpti apvaliai. Nors visa forma atrodo itin patogi, bet šepetėlio šereliai kiek per ilgi ir per lengvai sudėti, kad sklaidymo darbas būtų patogus.


Ant pakuotės gamintojas nurodo, kad šepetėlis skirtas preciziškam skaidymui, tačiau galvutė per didelė precižiškumui, o dėl per lengvai sudėtų šerelių - sklaidymas nėra pats patogiausias. Taip, įmanoma, taip, su kiek daugiau pastangų pavyksta, tačiau turiu patogesnių įrankių, tad ar tikrai verta vargti su šituo šepetėliu? O ir jaučiasi, lyginant su kitais mano turimais sklaidymo šepetėliais, kad šereliams kokybės tikrai trūksta...

Vertinant apskritai - nieko tragiško, bet ir nieko teigiamai stebinančio: trūksta kokybės, bet ir kaina visai nedidelė. Dirbti galima, bet reikia pavargti. Nežinau, antrą kartą nepirkčiau - nesu labai sužavėta - mano Jessup geresnės kokybės!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai