ESSENCE "Draw the line" automatinis lūpų kontūro pieštukas "05 so un-grey-tful"

Kažkaip įsivažiavau su dekoratyvine veido kosmetika ir visai pamiršau akių ir lūpų dekoratyviąsias priemones. Galvodama apie tai, ką norėčiau papasakoti toliau, nusprendžiau jau atidaryti sezoną tamsioms spalvoms ir parodyti vieną labiausiai intrigavusių Essence kosmetikos siuntinio dalykų - automatinį pieštuką lūpoms su tamsiu, rudenišku atspalviu.

"Tie, kuriuos mes mylime, brangūs mums ne savo stiprybe, o silpnumu."
V. S. Moemas



Produktas: ESSENCE "Draw the line" automatinis lūpų kontūro pieštukas "05 so un-grey-tful"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: formulės pigmentacija
Labiausiai nepatiko: trumpas išlikimas
Tūris: 0,25 g
Kaina*: 1,69 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Lūpų kontūro pieštukas lengvai slysta lūpomis suteikdamas joms kontūrą. Essence jų atspalvius suderino su "Ultra Lasting Instant Colour" lūpų dažais, todėl lengva priderinti pieštuko atspalvį su mėgiamais dažais. Dėl intensyvios pigmentacijos jūs lengvai nusibrėšite formą. Pieštuko galiuke yra drožutkas automatiniam pieštukui, nusmailinantis galiuką.


Pieštuko pakuotė elementarios pieštuko formos. Korpusas pagamintas iš plastiko, atitinkančio priemonės spalvą, tad identifikuoti reikiamą atspalvį gerokai lengviau. Automatinis pieštukas veikimu niekuo nesiskiria nuo kitų priemonių, o apie dizainą daug kalbėti nelabai yra ką - tiesiog sidabro spindesio raidės. Smagiausias aspektas pakuotėje yra kitoje pusėje, galiuke esantis drožtukas, nuaštrinantis priemonės galiuką, tad nubrėžti aiškią ir ploną liniją lengva. Vos keliais drožtuko pasukimais galiukas vėl tampa smailus, kaip tik įsigijus.

Kvapas. Neutralus, bekvapis produktas. Gamyboje nebuvo naudotos jokios kvapiosios medžiagos, siekiant suteikti priemonei kvapą ar skonį.

Konsistencija. Kaip ir kreminė, tačiau tirštoka ir sunkoka.


Sudėtis: ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, POLYETHYLENE, CAPRYLYL METHICONE, SILICA, VINYL DIMETHICONE/ METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DICALCIUM PHOSPHATE, DIISOSTEARYL MALATE, STEAROXYMETHICONE/ DIMETHICONE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PROPYLENE CARBONATE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia norisi paminėti, kad priemonė nėra jau tokia kreminė, kuri tirpdama pasiskirstytų ant lūpų odos, ar galėtum brėžti vos liesdamasis prie odos. Ne, man konsistencija pasirodė sunkoka, tad ir paskirstyti produktą nėra taip lengva, kaip aprašo gamintojas, juolab užpildant lūpas. Tačiau labai džiaugiuosi intensyvia priemonės pigmentacija - menkiausias brūkštelėjimas ir spalva dengiasi intensyviu, sodriu štrihu.

"05 so un-grey-tful" atspalvis tamsus šokolado atspavis su slyvos tonais. Kitaip tariant: truputis rudos, šiek tiek pilkos ir violetinės. Priklausomai nuo apšvietimo spalva gali atrodyti ir beveik juoda, ir slyvų spalvos. Tiesiog tobula rudeniui, kai nusibosta visos neutralios, natūraliai rudos ar tradicinės rožinė - raudona, spalvos. Pieštukas turi visiškai matinį užbaigimą.


Jau tik padengus aišku, kad tai bus grynai matinė priemonė. Ir ji ne tik matinio užbaigimo, bet ir atspari bučiniams, gėrimams, maistui, prisilietimams! Viskam ir pirmą kart buvau nustebusi, kokio gėrio šitas pieštukas. Bet... nėra čia viskas labai gerai - priemonė ant lūpų laiko vos 1,5-2 val! Po šio laiko ji suskeldėja, nusilupa lopinėliais ir ima atrodyti tiesiog tragiškai. Taip, priemonę galima atnaujinti jos nenuvalius, bet tada laiko vos 0,5 val! Tragedija! Kas nori tokio tipo priemones dengti ir nuvalyti, dengti ir nuvalyti kas 1,5 val visą dieną? Tikrai ne aš! Aš tam tiesiog neturiu laiko...

Na ir negaliu nepaminėti, kad pilnai pieštuku pavyks pasidažyti kokius penkis kartus ir ne daugiau. Jei užpildote lūpas kontūro pieštukais, šis pieštukas pasibaigs per savaitę! Velnioniškai trumpai sakyčiau... Tad nors ir žavi atsparumas viskam ir pigmentacija, bet... trumpas laikymas ir labai greitas pasibaigimas yra siaubingai prasti aspektai, kurie šį pieštuką daro nepakenčiamą - kas nori dažytis kas valandą? Abejoju...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai