BORN PRETTY "Metallic Series" metalo efekto nagų lakas "B510 Royal Wine"

Pirmą kartą, per iš tiesų ilgą laiką savo nagus einamąją savaitę lakavau tris kartus! Net tris! Ir tuo pačiu laku, o savaitės pabaigoje nagai vistiek atrodė prastai, negražiai. Tačiau papasakoti apie manikiūrą vistiek labai norėjau, juo labiau, kad spalva iš tiesų labai ypatinga, itin kalėdiška, kaip ir pirmosios, Kalėdiškais atributais puoštos blogo nuotraukos!

Kinietiškas metalo efekto nagų lakas. O gal veidrodžio efekto? Skaitydama gamintojo puslapyje niekaip nesupratau, kokio gi tikėtis - metalinių lakų serija, pavadinime vis dar metalinis, o aprašyme jau veidrodinis, tačiau visiškai nesistebiu - taip jau nutinka su tais kiniečiais, kai norima apie vieną daiktą sutalpinti visus įmanomus apibūdinimus ir kiek įmanoma padidinti prekės randomumą - nesvarbu, ar ieškosi veidrodinis, ar metalinis - vistiek rasi. Ką gi, juokai juokais, keliaujam prie apžvalgos!

"Tik pasiekę tikslą sužinome, kad kelias buvo teisingas."
P. Valerip


Produktas: BORN PRETTY "Metallic Series" metalo efekto nagų lakas "B510 Royal Wine"
Gamintojas: "Born Pretty". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: per trumpai išlieka
Tūris: 9 ml
Kaina*: $4,99 US (4,40 Eur)
Kur galima įsigyti: ebay, BornPretty
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Nagų lakas su veidrodiniu efektu.
Naudojimas:
1. Suformuokite nagus ir išlyginkite poliravimo dilde nago plokštelę (tai labai svarbu).
2. Padenkite vieną sluoksnį nagų lako pagrindo ir leiskite išdžiūti (geriausia naudoti UV bazę).
3. Supurtykite buteliuką ir padenkite sluoksnį nagų lako (denkite vienu braukimu per nagą) ir leiskite išdžiūti.
4. Padenkite viršutinį nagų lako sluoksnį.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Dibutyl Acetate, Mica, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Silica.
May contain: Aqua, Acrylates Copolymer, PEG 12 Dimethicone, Propylene Glycol, Stearyl Alcohol, Polyvinyl Acetate Emulsion, Parfum, Alumina, Iron Oxide, Polyester Glitter.


Mano nuomonė. Nagų lakas atkeliauja ir su kartonine dėžute, kas visiškai būdinga šios kompanijos produktams. Dėžutė juodai balta su geometriniais raštais, tik nemanau, kad ta dėžutė buvo labai jau būtina (pastebit tikriausiai ir jūs, kad vis mažiau vertinu perteklines pakuotes? Tik retais atvejais to iš tiesų reikia!) - taip, ant jos yra ingredientų sąrašas, o bet tačiau jį laisvai buvo galima sutalpinti ir ant buteliuko. Nagų lako buteliukas stiklinis, volelio formos su juodu plastikiniu dangteliu - nieko pernelyg įspūdingo, paprastas, tvarkingas, normalios kokybės buteliukas.

Priemonės aplikatorius itin platus ir didelis ir tai daroma ne šiaip sau - metalo efekto nagų lakus reikia padengti vienu perbraukimu per plokštelę, kitaip ant paviršiaus atsiras dryžiai ir efektas nebus gražus! Kalbant apie padengimą - jis iš tiesų sudėtingas - vieno perbraukimo mano U formos, itin išlenktam nagui nepakanka, tad tie dryžiai vis tiek kažkiek matosi. Galiausiai ir pati formulė skysta, tad kiekis turi būti labai atsargiai pamatuotas: bus per mažai - braukysi kelis kartus ir sukursi dryžius; vos vos per daug - ir viskas nubėga į nago kraštus link odelių. Galbūt čia kaltas mano labai išlenktas nagas, tačiau vistiek, įprasti tokiu dirbti yra sudėtinga ir reikalauja laiko ir pastangų.

Dar prieš dengiant itin svarbu išlyginti ir nupoliruoti nago paviršių, kad pavyktų tolygus metalinis efektas. Mūsų nago plokštelės turi natūralių nelygumų, kurie atsiranda tiek dėl išorinių, tiek dėl vidinių veiksnių. Kadangi mano nagai šiuo metu nėra patys stipriausi, kokius esu turėjusi - paviršiaus nusprendžiau nepoliruoti - nuotraukoje puikiai galite matyti, kiek dryžių, nelygumų ir visokių papildomų žymių pasimatė. Ant nelakuoto nago tai nėra matoma, net ir su įprastu laku netenka to itin aiškiai pastebėti, o va visokie metaliniai, veidrodiniai nago nelygumus tik dar labiau paryškina. Tad jei jau norite puoštis tokiais labais, nepamirškite ir paviršių išlyginti.

be viršutinio nagų lako

su viršutiniu nagų laku

Iš visų Born Pretty metalinių nagų lakų serijos išsirinkau "Royal Wine" atspalvį ir tikėjausi burgundiško vyno spalvos, tačiau čia sakyčiau nemažai rožinių ir violetinių pigmentų, dėl ko spalva man visai nepanaši į vyną. Tačiau pripažįstu - kalėdiška, šventiška, spindinti, jauki...

Bėda ta, kad lakas visiškai nesilaiko ir kaip folijos plėvelė, nuo nagų nusilupti pradeda jau tos pačios dienos vakare arba antrą dieną po lakavimo! Siaubingai trumpai - ir taip kiekvieną kartą, kai teko lakuotis šiuo laku - pakanka vos perbraukti nagu per nulakuotą paviršių ir viskas eina lauk, kaip vaikiškas nagų lakas! Todėl pirmą kartą bandydama naują laką naudojau ir viršutinį nagų lako sluoksnį! Juo padengus lakas laikė apie tris dienas, tačiau vistiek atšokinėjo ir nusilupdavo su kiekvienu sutrenkimu...

Kad ir kaip šventiškai jis atrodo, tačiau deja, deja, manęs visai netenkina toks greitas nusilupimas nuo plokštelės. Rekomenduoti jo negaliu ir nenoriu - kas turi laiko manikiūrui kas antrą dieną?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai