L'OREAL PARIS Colorista Hair Makeup vienos dienos plaukų makiažas - plaukų dažai: blondinėms "#Cobalt"; "#Lilac" ir brunetėms "#Copper"; "#Violet"

Artėja didžiosios metų šventės, tad tikriausiai didžioji dauguma įrašų bus susiję su žiemos metu, Kalėdų laukimu. Ne išimtis ir vienadieniai plaukų dažai - nors juos gavau kaip vasarišką priemonę (ir vasaros metu iš ties smagu tokiais dažais puoštis), tačiau ir šaltuoju metų laiku - Kalėdoms ar Naujųjų Metų vakarėliui pasipuošti spalvotais plaukais. Visiškai nepateisinu viso plaukų dažymo dėl vienos dienos - paprastai tokie spalvoti dažai labai kenkia plaukui; peruko pikti dėl vieno karto irgi nesinori, tad visuomet ieškau priemonių, kurioms mažai kenktų ir suteiktų trumpalaikį efektą. Na, aš ne kirpėja, ir pačiai sau susitvarkyti plaukus sudėtinga, tad kažkam nepavykus labai norisi tą netinkamą efektą lengvai nusiplauti. L'Oreal tokioms trumpalaikėms progoms siūlo va tokias priemones.

"Pokyčiai - tai gyvenimo įstatymas. O tie, kurie žiūri tik į praeitį ar į dabartį - tikrai pražiopsos ateitį."
Dž. F. Kenedis


Produktas: L'OREAL PARIS Colorista Hair Makeup vienos dienos plaukų makiažas - plaukų dažai: blondinėms "#Cobalt"; "#Lilac" ir brunetėms "#Copper"; "#Violet"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - plaukams
Tinkamas tipas: blondinėms ir brunetėms
Labiausiai patiko: greitas rezultatas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek tepa
Tūris: kiekvienas po 30 ml
Kaina*: kiekvienas po 7,64 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Ar norėtumėte plaukų spalvą kasdien keisti be jokio vargo taip, lyg atliktumėte makiažą? #Mermaidhair undinėlės šukuosena penktadienį arba #PinkHair rožiniai plaukai šeštadienį? Atraskite COLORISTA HAIR MAKEUP – pirmąjį makiažą savo plaukams! Švelni kreminė formulė sumaišyta su makiažo pigmentais, todėl dažai puikiai matomi ant bet kokios spalvos plaukų. Jokio sausumo, jokių dažų dėmių, jokių įsipareigojimų! 100 % veganiška priemonė, išliekanti ant plaukų vieną dieną.

Sudėtyje yra
Makiažo pigmentų.

Sudėtyje nėra
Amoniako, parabenų.

Naudojimas
Dažykite tik plaukų sruogas. Dažai neskirti visiems plaukams!


Plaukų dažai atkeliauja plastikinių juodų tūbelių pakuotėse su viduje esančios atitinkamos spalvos potėpiu. Visi jie dar supakuoti į kartonines dailias dėžutes su merginų nuotraukomis, kur pavaizduota, kaip kiekviena spalva atrodo plaukuose. Labai patrauklios akiai pakuotės gausios informacija, tad tikrai nekils klausimų, kaip naudoti dažus - instrukcijos pateiktos aiškiai, paprastai ir suprantamai.

Pas mane atkeliavo trys atspalviai blondinėms ir trys atspalviai brunetėms. Iš pradžių galvojau, kad man brunetėms visai nereikalingi, tačiau vadovaudamasi sveika nuovoka, skaitytojams padovanojau po vieną atspalvį iš brunečių ir blondinių linijų. Iki šiol naudojau blondinėms skirtus atspalvius, tačiau patamsinusi plaukus šį mėnesį, šventiniu laikotarpiu naudosiu brunetėms skirtus atspalvius.

Kvapas. Visi dažai pakvėpinti ir turi vienodą, kosmetinį kvapą, kuris malonus uoslei, tačiau išlieka bene visą dieną ir yra pakankamai aiškiai jaučiamas tiek tepant produktą, tiek jau suformavus šukuoseną.

Konsistencija. Spalvotas kremas, tirštokas, nelipnus kremas.


Sudėtis:
FOR BLONDES "#COBALT": AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT.VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, CI 74160/ PIGMENT BLUE 15TRIETHANOLAMINEPEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILPHENOXYETHANOLSTEARETH-6ACETIC ACID, PEG-100 STEARATE, AMINOMETHYL PROPANOL, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, CARBOMER, PARFUM.

FOR BLONDES "#LILAC": AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, TRIETHANOLAMINE, MICA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILCI 15850/ RED 7 LAKE, CI 74160/ PIGMENT BLUE 15, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETIC ACID, PEG-100 STEARATE, AMINOMETHYL PROPANOL, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, DIMETHICONE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, AMODIMETHICONE, CARBOER, PARFUM.

FOR BRUNETTES "#COPPER": AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., CI 77491/ IRON OXIDES, SYNTHETIC FLOURPHLOGOPITE, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL,  PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETIC ACID, PEG-100 STEARATE, AMINOMETHYL PROPANOL, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, CARBOER, PARFUM.

FOR BRUNETTES "#VIOLET": AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, MICASYNTHETIC FLOURPHLOGOPITE, TRIETHANOLAMINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CI 77510/ FERRIC FERROCYANIDE, CI 75470/ CARMININE, CI 77491/ IRON OXIDES, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETIC ACID, PEG-100 STEARATE, AMINOMETHYL PROPANOL, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, DIMETHICONE, TIN OXIDE, AMODIMETHICONE, CARBOMER, PARFUM.


Poveikis. Aš jums jau rodžiau savo instagrame, kaip lengva naudoti šias spalvas -  tiesiog tepat ten, kur norit, išdžiovinat, iššukuojat ir jei norisi (labai rekomenduočiau) - patepat aliejumi, tik ne vansens pagrindo. Viskas - galima susikurti kokią tik norisi šukuoseną, o plaukams dažai kenkia tikrai mažiau nei amoniakiniai, ilgiau išliekantys dažai. Vakare makiažas lengvai išsiplauna iš plaukų su paprastu šampūnu! Viskas - paprasta ir lengva. O jau šukuosenų ir plaukų stilių kiek galima prisikurti....

For blondes: #LILAC ir #COBALT

Turiu kelis pastbėjimus - su dažais tikrai negalima dėvėti baltų drabužių su apykaklėmis (su juodais ir spalvotais nepastebėjau), nes dienos pabaigoje jie šiek tiek pritrina į apykakles spalvos, nors... lengvai išsiplauna skalbimo mašina. Tik aš visgi linkusi atsargiai naudoti ir pasirinkti, ką rengtis, kai dažau kremu plaukus. Ir šukas, kuriomis šukuosite plaukus reiktų rinktis atidžiai - mano rožinės Tangle Teezer tapo mėlynos ir nuplauti, kad ir kaip šveičiau, mirkiau ir su kuo beploviau - deja nepavyko.

Tačiau apskritai vertinant - puikūs dažai, kai norisi dienai pakeisti plaukų spalvą, pažaisti su kitokiais įvaizdžiais. Tiesa - visos galvos dažyti kremu tikrai negalima! Tik sruogas - rožines, mėlynas, violetines, raudonas, o gal žalias... Viską riboja tik fantazijos ribos!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai