MAYBELLINE Color Sensational "Shine Compulsion" aliejiniai lūpų dažai su šviesą atspindinčiais aliejais ir sodriais pigmentais: "50 Baddest Beige"; "55 Taupe Seduction"; "65 Spicy Mauve"; "90 Scarlet Flame"

Visą pastarąjį mėnesį vos kelis kartus dažiau blakstienas, tačiau regis nebuvo nė dienos, kad būčiau pamiršusi lūpų dažus. Šiuo metu ant mano lūpų dažniausiai karaliavo spindintys Maybelline lūpų dažai, apie kuriuos ir bus šis įrašas. Priemones jau mačiau mūsų parduotuvėse ir spindinti pakuotė iš tiesų atkreipia dėmesį tarp kitų lūpų dažų pasirinkimų. Beje, dėl to spindesio ir nuotraukas dariau kelis kartus, kol galiausiai supratau, kad niekaip to spindinčio korpuso nepavyksta išvengti, tad palikau tokias, kokias sufokusavo fotoaparato kamera - spindinčias, regis tiesiog švytinčias pakuotes. 

"Kartu su kiekviena svajone tau suteikiama vidinė galia ją įgyvendinti."
R. Bachas


Produktas: MAYBELLINE Color Sensational "Shine Compulsion" aliejiniai lūpų dažai su šviesą atspindinčiais aliejais ir sodriais pigmentais: "50 Baddest Beige"; "55 Taupe Seduction"; "65 Spicy Mauve"; "90 Scarlet Flame"
Gamintojas: "Gemey Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogūs ant lūpų
Labiausiai nepatiko: lengvai nusivalo 
Tūris: nenurodytas
Kaina*: kiekvienas po 9,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt, Maxima ir t.t. (daugumoje parduotuvių, kur prekiaujama Maybelline kosmetika)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Spalva tokia sodri. Spindesys toks gundantis. Leiskitės suviliojama! Net 60% Color Sensational Shine Compulsion aliejinių lūpų dažų sudaro šviesą atspindintys aliejai, kurie suteikia akinamai ryškų žvilgesį. Dvifazė aliejinė technologija gausiai drėkina lūpas ir išryškina žvilgantį lūpų dažų sluoksnį. Sodrūs pigmentai ištirpsta ant lūpų ir suteikia nuostabią spalvą, o rausva metalu žėrinti pakuotė – tikras malonumas akims.

NAUDOJIMAS
Pradėk, lūpų formą apibrėžusi Color Sensational Shaping lūpų pieštuku. Naudok atspalvį, geriausiai tinkantį prie pasirinkto vieno iš šešių atspalvių Shine Compulsion lūpų dažų! Tuomet visą lūpų plotą padenk lūpų dažais, pradėdama nuo lūpų vidurio ir judėdama link išorinių jų kampučių.

REZULTATAS
Sodri spalva ir gundantis spindesys!


Spindinčios rožinio aukso lūpų dažų pakuotės savo forma visiškai standartinės kompanijos tradicinių lūpų dažų pakuočių formai - ilgas dangtelis ir nedidelis kvadratinis pagrindas. Blizgios metalo imitacijos pakuotės taip intensyviai spindi, kad net nuotraukose atrodo, lyg jie spinduliuotų šviesą! neraliai gerai atrodo! Tokias labai smagu išsitraukti iš rankinės ir naudoti bet kur, tiesa, nusiteplioja ir pirštų antspaudai labai greit lieka ant pakuotės, tačiau vistiek labai nerealu.

Kvapas. Lūpų dažai turi labai malonų, itin saldų kosmetinį kvapą, kuris pasidažius nebesijaučia ir nebeužsiuodžia, tačiau dažantis labai smagu tą kvapą jausti.

Konsistencija labai maloni. Teisingai apibūdinantis pavadinimas, kurį panaudojo kompanija "aliejinė" - iš tiesų toks jausmas, kad būtum pasitepusi aliejingu, malonios formulės lūpų balzamu.


Sudėtis: TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/ TETRAISOSTEARATEBIS-BEHENYL/ ISOSTEARYL/ PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, POLYETHYLENE, ISOHEXADECANE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OZOKERITE, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ALUMINA, PARAFFINCERA MICROCRISTALLINA/ MICROCRYSTALLINE WAX, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, SYNTHETIC WAX, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE
MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 45410 / RED 28 LAKE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 15850 / RED 7, CI 45380 / RED 22 LAKE, CI 17200 / RED 33 LAKE, CI 15985 / YELLOW 6 LAKE, CI 19140 / YELLOW 5 LAKE, CI 42090 / BLUE 1 LAKE.


Poveikis. Pirmiausia labai labai giriu priemonės pigmentaciją - vos pora perbraukimų per lūpas ir spalva maksimaliai intensyvi ir ryški. O jau koks malonus pojūtis ant lūpų! Dažai visiškai nesausina lūpų, maloniai ant jų jaučiasi. 

Mano mėgiamiausia visą pastarąjį mėnesį buvo "90" atspalvis - ryškiai raudona! Dievinu raudoną rudenį. Tiesa, pakeitus plaukų spalvą visi šie atspalviai atrodo kiek kitaip. Jei būnant blondine 50 numeris buvo tinkamas ir atrodė gerai, tai patamsėjus beveik nesimato ir nebetinka taip gerai, kaip būnant blondine. Apskritai visos keturios spalvos ne tik intensyviai pigmentuotos, sodrios, ryškios, bet ir labai labai dailios.


Visi šie atspalviai intensyviai blizgūs, tačiau lūpų dažai greitai nusivalgo: geriant kavą palieka pėdsakus ant kavos puodelio, valgant nusivalgo su maistu. Net ir nevalgant, jie nusitrina per kelias valandas, tačiau ant lūpų palieka blankesnę spalvos dėmę, kuri išlieka bent gerą pusdienį niekur nedingdama nuo lūpų. 

Man šie dažai labai patinka - juos nesunku atnaujinti, spalvos ryškios ir intensyvios. Nors ir nusivalgo greitai, bet ant lūpų liekanti dėmė vis dar puikiai atrodo apie pusdienį, o ir pati dažų pakuotė labai traukia žvilgsnį. Tikriausiai nepatiks tik toms, kurios mėgsta matinius, ilgai išliekančius dažus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai