MIXA Hyalurogel Cleansing Micellar Milk - valomasis micelinis pienelis jautriai ir labai sausai odai

Micelinis pienelis mano namuose yra visiškai naujas produktas. Micelinis vanduo taip, be pienelis? Apskritai ir mano draugystė su valomaisiais pieneliais nėra per geriausia. Nors toks variantas kaip ir tinkamiausias mano odos tipui, tačiau man nepatinka valomieji pieneliai. Todėl šią naujovę bandžiau palyginus atsargiai ir žinojau, kad nusivilti tikimybė labai didelė.

Ką gi, didžiulis butelis micelinio pienelio, skirto jautrios ir sausos odos makiažui valyti ir mano nuomonė. Ar man pavyko su juo susidraugauti?

"Jeigu žmogus neįsimylėjo iki keturiadešimties metų, tai verčiau jam ir vėliau neįsimylėti."
Džordžas Bernardas Šo


Produktas: MIXA Hyalurogel Cleansing Micellar Milk - valomasis micelinis pienelis jautriai ir labai sausai odai
Gamintojas: "Lascad Centre Conseils Consommateurs". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti veido nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: jautriai ir labai sausai odai
Labiausiai patiko: švelniai valo ir suteikia komformtą odai
Labiausiai nepatiko: tenka pavargti nuvalant tušą
Tūris: 400 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Rimi, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Valomasis micelinis pienelis vienu judesiu nuvalo odos nešvarumus ir ilgai išliekantį makiažą. Nereikia trinti. Pienelis papildytas hialurono rūgštimi, kuri gali sulaikyti iki 1000 kartų daugiau vandens, negu pati sveria, todėl padeda pagerinti odos drėkinimą. Hipoalerginis.
Jautri ir sausa oda nepriekaištingai nuvalyta, sudrėkinta ir nuraminta, juntamas komfortas.
Naudojimas: užtepkite ant odos vados diskeliu. Trumpam palikite veikti ir nuvalykite netrindami. Nereikia nuplauti.


Pirmiausia pradėkime nuo pakuotės. Micelinio pienelio kiekis didžiulis - 400 ml produkto talpinantis butelis skaidraus plastiko su žydru plastikiniu dangteliu. Iš ties Mixa kompanijos produktų pakuotės ir jų dizainas visuomet būna labai paprastas, tačiau žinant užmanymą ir orientaciją į jautrią odą - ta paprastumo idėja labai dera ir tinka. Viskas paprastas ir tik tai, ko reikia.

Kvapas. Gaivis, malonus ir asocijuojasi su švara ir gaiva. Jei bandėte Hyalurogel dieninį kremą, tai jo kvapas visiškai toks pat, kaip micelinio pienelio.

Konsistencija. Tipiška kosmetinio pienelio konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Carbomer, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Myrtrimonium Bromide, Panthenol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Parfum.

Hypoalerginis.
Be parabenų, be alkoholio.


Poveikis. Paprastai nemėgstu kosmetinių pienelių ir niekaip nepavyksta man su jais susidraugauti. Micelinis pienelis lyg ir yra micelio vandens ir kosmetinio pienelio mišinys. Tad pradžioje šiek tiek pergyvenau, ar man patiks. Kosmetinis pienelis puikiai valo makiažą, o šiek tiek pasidarbavus - ir blakstienų tušą! Dažniausiai kosmetiniais pieneliais nesiryždavau valyti tušo, arba tekdavo nusivilti, kad jie jo tiesiog neįveikia. Šitam pieneliui svarbu šiek tiek palaikyti ant odos ir tik tuomet nuvalyti.

Neturiu nė vieno priekaišto - veikia puikiai, kaina gera, sudėtis puiki. Tačiau neįvertinau aukščiausiu balu, tiesa? Taip, nes visgi pienelis nėra mano mylimiausia konsistencija. Labiau už šį pienelį man patiko gelinis šios linijos valiklis, apie kurį jums jau pasakojau. Tai jokiu būdu nėra priekaištas - priemonė itin geros kokybės, puikiai veikianti, tik - čia veikia mano asmeniškumai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai