INGRID COSMETICS "Satin Touch" skaistalai Nr. 12.

Nuolat sulaukiu jūsų klausimų, dėl krūvos įsigytų Ingrid kosmetikos gaminių - jums įdomu, kaip priemonės veikia, smalsu, ar man pasiteisino ir dar įdomiau, jei galiu jums nufotografuoti rezultatus su vienu ar kitu produktu. Todėl esu nusprendusi, kai tik turėsiu laisvą tarpą ar norėsiu paįvairinti įrašus, vis papasakosiu jums apie dar turimus produktus. Matote, dalis jų jau išmesta lauk, arba paprasčiausiai kažkur užmiršta ir nenaudojama. 

Apie skaistalus klausimų susilaukiau ne vieną kart, mat darydama filmuką susidūriau su problema, kuri tuo metu man atrodė dėl pigmentacijos. Tačiau per laiką problemą suradau, išsprendžiau ir sėkmingai naudoju. Tad jei smalsu - kviečiu paskaityti.

"Jei palankios galimybės nesibeldžia - pastatyk duris."
Milton Berle


Produktas: INGRID COSMETICS "Satin Touch" skaistalai Nr. 12.
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: slidus paviršius, kurį reikia nugramdyti mechaniniu būdu
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 3,81 EUR (šiuo metu Camelia vaistinėje taikoma -40% nuolaida, galima įsigyti už 2,29 EUR)
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Aksominiai INGRID HD BEAUTY INNOVATION linijos skaistalai SATIN TOUCH puikiai pabrėžia skruostikaulius ir pagyvina odos spalvą. Formulėje esantys pigmentai sąveikauja su šviesa, reguliuodami spalvos intensyvumą. Unikali ir subtili „soft complex“ formulė leidžia produktą lengvai naudoti, nepaliekant jokių dryžių ar dėmių. Puikiai pabrėžia ir papildo makiažą, suteikdamas veidui natūralų blizgesį.


Skaitalų pakuotė labai paprasta ir labai standartinė: juodo plastiko pagrindas ir skaidrus dangtelis. Indelis dar atkeliauja ir kartoninėje dėžutėje, kuri mano nuomone visiškai nereikalinga - bet ką jau čia, mesiu į perdirbamų atliekų konteinerį iš karto po šios apžvalgos.

Visa pakuotė itin paprasta ir neatrodo nė kiek įspūdingai. Didžiausia puošmena čia būtų pats produkto viršus, suspaustas į gėlės žiedo formą. Ta gėlytė išlieka palyginus ilgai, bet su laiku vis tiek nusitrina ir jos nebesimato - užtat labai smagu ją matyti.

Kvapas. Skaistalai pakvėpinti maloniu, lengvu kosmetiniu aromatu. Mano nuomone tai buvo visiškai nebūtina - kvapas vistiek jaučiamas tik uostant iš pakuotės ir labai silpnai dažantis.

Konsistencija. Vidutiniška, visiškas vidurkis - nei itin švelni, nei itin kieta, nei itin minkšta, nei drėgna, nei sausa - vidutinė.


Sudėtis: Talc, Isocetyl Stearoyl Stearate, Mica, Kaolin, Magnesium Stearate, Boron Nitride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum.
May contain: CI 77891, CI 17200, CI 19140, CI 77491, CI 12085, CI 77492, CI 77499, CI 73360, CI 75470, CI 45410, CI 45430.


Poveikis. Pirmoji didžiausia problema su kuria susidūriau tik įsigijusi pakuotę - buvo pigmentacija, bent iš pradžių taip maniau! Ant šepetėlio šerelių produktas nepasiėmė, net stipriai spaudžiant produktą ir man niekaip nepavyko pasidažyti... Galiausiai, dar filmuodama pirmojo įspūdžio filmuką, pamačiau blizgų produkto paviršių, tarsi kažkokią plėvelę, kurią nugrandžius skaistalus pavyko normaliai ir net labai patogiai naudoti! Tačiau... jei tik bandau pirštu paimti produkto - tarkim, kad pabrėžti priemonės ant rankų nuotraukai - visas paviršius tarsi vėl susispaudžia ir vėl tampa itin sunku produkto paimti ant šepetėlio.

Nepaisant to, kai nugramdai paviršių, priemonės pigmentacija itin gera - pakanka visai nedidelio kiekio pasidažyti skuostus, o ir šepetėlis lengvai paima produktą.


12 atspalvio skaistalai koralinio atspalvio, su blizgiomis dalelėmis. Spalva man puikiai tinka - nėra nei per šilta, nei per šalta ir šiai dienai, būdama tamsiaplaukė pastebiu, kaip suteikia veidui gyvumo!

Keisti skaistalai, su kuriais kaip ir yra bėdų, tačiau kol paviršius dar nebūna apsitraukęs blizgia plėvele, primenančia plastiliną - puikiai padažo, lengvai sklaidosi, gerai išlieka ir puikiai atrodo. Sakyčiau toks vidurkis - bėdų yra, bet man patinka ir su mielu noru juos naudoju pakankamai dažnai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai