KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Pineapple" - elastingumo suteikianti lakštinė veido kaukė iš skiltelių

Sekmadienis - pats geriausias laikas pasilepinti veido kauke ir atsipalaiduoti. Kiekvienas sekmadienis pas mane skirtas veido kaukei - molio, lakštinei arba kreminei. Šį kart norėjau lakštinės ir atradau jau senokai įsigytą Kocostar, kurią tikriausiai jau daug kas išbandė, pačiupinėjo, dėjo ir žino, kas ir kaip? Maniškė su ananasų gabalėliais ir turėtų suteikti veido odai elastingumo. Pasižiūrime?

"Viltis - tai lankai, kurie neleidžia plyšti širdžiai."
T. Fileris


Produktas: KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Pineapple" - elastingumo suteikianti lakštinė veido kaukė iš skiltelių
Gamintojas: "Firstmarket" Co. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pamaitina, atgaivina odą
Labiausiai nepatiko: palieka stiprų lipnumo jausmą
Tūris: 12 gabaliukų
Kaina*: 4,90 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, topbeauty.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: KOCOSTAR Pineapple Slice Mask Sheet tai lakštinė kaukė iš skiltelių, kuri suteikia veido odai elastingumo. Pakuotėje rasite 12 kaukės skiltelių.
Naudojimas: Uždėkite kaukę ant švarios odos ir palaikykite 15 -20 minučių. Įmasažuokite serumo perteklių į odą. Nenuplaukite.


Korėjietiška veido kaukė supakuota vienkartinėje plastiko pakuotėje - maišelyje, puoštame ananasų vaisiais. Pakuotė graži, traukianti akį. Ne ką menkiau puošia ir kita skaidri pusė ir pro ją matoma kaukė - ananasų griežinėlių pavidalu.

Kvapas. Negalėjau patikėti, tačiau... pakuotės viduje kaukė kvepia tikrai ananasais! Prinokusiais, sultingais, vos vos rūgščiais, truputėliai saldžiais ananasais. Labai malonus kvapas, kurį norisi uostyti ir uostyti.

Konsistencija. Veido kaukė lakštinė, tik ne ta įprasta lakštinė, prie kurios esam pripratę, o iškirpta ananaso griežinėlių formos gabaliukais, kurie tradiciškai, prisotinti skaidraus veikliojo skysčio.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Peg/Ppg-17/6 Copolymer, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Carbomer, Peg-6o Hydrogenated Castor Oil, Salicornia Herbacea Extract, Phragmites Communis Extract, Buddleja Davidii Extract, Xanthan Gum, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Epiphyllum Oxypetalum Flower Extract, 1,2- Hexanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Allantion, Phenoxyethanol, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Betaine, Arginine, Disodium Edta, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia kiek neįprasta, tačiau labai smagu ant veido dėtis ne lakštinę kaukę, o jos griežinėlius, atrodančius kaip vaisių gabaliukai - visai taip pat - atrodo, lyg ant mano veido būtų krūva ananasų. Griežinėliai yra dviejų dydžių  - mažesni geriausiai tinka ant veido šonų, nosies, smakro sričių, tuo tarpu didesni puikiai uždengia didesnes veido zonas. Smagu, įdomu ir pati kaukė atrodo labai fotogeniškai! Tikriausiai gražiausia ir viena įdomiausių kaukių, kokias esu naudojusi.

Savo neįgudusia ranka kai kuriuos griežinėlius uždėjau atvirkščia puse, tačiau nemanau, kad tai turėjo įtaką priemonės poveikiui, greičiausiai tik estetiniam vaizdui, kol kaukė buvo ant mano veido. Didžiausias mano rūpestis, kol dėjau kaukę ir pergyvenimas buvo - kas bus su tarpais, ant kurių kaukė nėra uždėta? Ir iš tiesų, ten, kur kaukę uždėjau, oda buvo primaitinta, atgaivinta, elastingesnė, padrėkinta, o tarpai buvo taip sau - jautėsi sausi ir nelaimingi. Tačiau čia sukti galvos per daug nereiktų - galiausiai visą veidą ištepiau kaukės pakuotėje likusiu serumu ir beveik visas veidas jautėsi gerai. Savaime suprantama, tos vietos vistiek labiau pridrėkintos, todėl gabalėlius reikia dėti stretegiškai apgalvotose vietose.


Veido kaukė ant odos laikiau tol, kol gabalėliai tapo sausi ir pradėjo atšokti nuo veido odos. Naudoti buvo labai smagu, tačiau labai nepatiko, kad po jos visas veidas tapo siaubingai lipnus, lyg aplietas cukraus sirupu ir tas pojūtis išliko ne vieną valandą, kol galiausiai tiesiog neiškenčiau ir nuploviau veido odą. Kitaip neįmanoma, lipnumas nepakenčiamai didelis...

Ir tai tikriausiai vienintelis didesnis nusivylimas - niekaip nesuprantu, kodėl likučiai pilnai nesusigeria į odą ir kodėl tas lipnumas toks nemalonus... Bet kaukė man patiko, poveikis buvo jaučiamas, o smagiausia - kai jau galvoji, kad visos lakštinės vienodos - ši buvo įdomi permaina ir smagi naudoti kitokia priemonė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai