2018/11 Lapkričio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Rituals, Green Land Vitamasques ir kt.

Paskutinė mėnesio diena! Ir negaliu patikėti, kaip greit man prabėgo šis ruduo ir koks jis buvo permainingas ir toks greitas. Tačiau jei praeitą mėnesį mano pirkiniuose buvo visiškas štilis, tai lapkritį nusipirkau nemažai... Ir sprendžiant pagal pirkinius, buvau itin susirūpinusi savo veido oda. Pasižiūrim.

"Nėra neįmanomų svajonių. Tėra mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma."
Betė Mendi Koni


Veido priežiūra I: kaukės

Eurokos, 0,99 EUR
Eurokos, 0,99 EUR
Eurokos, 1,69 EUR

Visos šios kaukės yra naujovė Eurokos tinklo parduotuvėse. Korėjietiškos veido kaukių pakuotės atrodo smagiai, o nedidelė kaina tiesiog kvietė išbandyti. Bandysiu.

Eurokos, 3,45 EUR (mokėjau 2,01 EUR)
Eurokos, 3,45 EUR (mokėjau 2,01 EUR)

Man patinka šios kompanijos produkcija, ir labai senai norisi išbandyti kažką daugiau, tad pasitaikius akcijai prigriebiau ir porą šios kompanijos veido kaukių.

Veido priežiūra II: naktinės kaukės

Eurokos, 4,29 Eur (mokėjau 2,79 Eur)

Eurokos, 4,29 Eur (mokėjau 2,79 Eur)

Eurokos, 4,29 Eur (mokėjau 2,79 Eur)

Eurokos 4,29 Eur (mokėjau 2,79 Eur)

Krūva labai įdomiai atrodančių veido kaukių, kurias labai smagu bus išbandyti tikriausiai vien dėl to, kaip jos atrodo! Wow - kursto smalsumą.

Veido priežiūra III

Drogas, 3,49 Eur
Kadangi baigėsi mano šiuo metu naudoji balzamai skardinėse pakuotėse, nusprendžiau vakaro rutinai nusipirkti jau senai visų išbandytą ir išgirtą Nivea balzamą, kurio (o ne, kaip čia taip atsitiko?). Bus smalsu, ar jis tikrai toks geras kiek pagyrų susilaukė?

Premier Baltic, 100 Eur
Pats beprotiškiausias mano pirkinys šį mėnesį, kurio neplanavau, bet prikalbino konsultantės... Paprastai veidą šveičiu itin smulkiais mechaniniais šveitikliais, tačiau jau senai girdžiu, kad mano odos tipui labiau tinka cheminiai šveitikliai, koks šitas šveitiklis ir yra... 
Tiesa, pirmą kartą išgirdau, kad mano odos tipas mišrus, tačiau nepasitikiu žmogaus akimis, kai technika sako, kad mano oda labiau normali, su sausumo požymiais.

Burnos higiena ir muilas

Man visai patinka šios kompanijos produktai, o ir bandžiau palyginus daug, tad nusprendžiau, kad mano sekanti dantų pasta bus būtent iš čia.
Hiperfarma, 6,74 Eur

Dar vienas didžiulis muilas, tik šį kart nusprendžiau pasirinkti gamintą Prancūzijoje. Man dideli muilo gabalai vis labiau ir labiau patinka - padėjai tokį į vonią ir nesuki galvos bent mėnesį apie tai, kad baigsis ir vėl reikės naujo.
Eurokos, 3,99 Eur

Makiažo įrankiai

Mažytis šepetėlis, nedidelio dydžio, tad noriu juo pabandyti paskirstyti hailaiterį ir dar kartą paakių srityje išbandyti bakingo techniką.
Douglas, 10,90 EUR


Koks gruodis, koks švenčių laukimas be advento kalendoriaus? Šį kart lepinu save su Rituals staigmena ir kasdien iki Kalėdų atidarinėsiu Instagrame arba vlogmas filmukuose. Šiandien paskelbiau balsavimą instagrame dėl vlogmas filmukų ir nuo jo rezultatų priklausys, ar pasiryžiu tuos filmukus kurti, ar visgi ne. Vienaip ar kitaip - kalendoriaus turinį tikrai pamatysite vienoje ar kitoje platformoje.
89 EUR
----------------------------------------------------------------------------
Viskas, štai tokie mano šio mėnesio pirkiniai. Viską bus smalsu išbandyti ir ištestuoti, o labiausiai nekantrauju dėl advento kalendoriaus - tikiuosi, kad jis bus vertas savo kainos ir kad šiemet tai tikrai geriausias pasirinkimas!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai