FITOKOSMETIK baltasis kosmetinis veido ir kūno molis "Anapskaja" veido ir kūno kaukėms

Veido priežiūrai šį kart norėjau papasakoti apie veido kaukes, tiksliau apie tą pilno dydžio, kurią naudoju tuomet, kai tingiu aprašinėti vienkartines veido kaukes ar visai neturiu laiko bandyti kažką naujo. Na būna tokių dienų, ir ne taip jau retai - palikti veido be visiškos priežiūros nenoriu, tad molis tampa broliu!

Molio naudos ir populiarumo banga buvo iškilusi prieš kelis metus, kai merginos keitė įprastas ir kremines veido kaukes į molį, maišė jas namie, dėjo įvairiausių priedų ir džiaugėsi molio nauda. Deja, tačiau dėl nepatogaus naudojimo jas greitai pakeitė lakštinių kaukių era, tačiau šį kartą ne apie tai. Šį kart apie baltojo molio kaukę iš Fitokosmetik - ar gali pigus molis būti naudingas odai?

"Tai, ką įgyji siekdamas savo tikslų, nėra taip svarbu, kaip tai, kuo tampi jų besiekdamas."
Z. Ziglaras


Produktas: FITOKOSMETIK baltasis kosmetinis veido ir kūno molis "Anapskaja" veido ir kūno kaukėms
Gamintojas: "Fitokosmetik". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: aprūpinti mokroelementais ir suteikti odai elastingumo (veido ir kūno)
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: neteisingai ir neaiškiai nurodomas dozavimo būdas
Tūris: 100 g
Kaina*: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Baltasis FITOKOSMETIK kosmetinis veido ir kūno molis, kuriame gausu mineralų ir sidabro jonų valo odą, tiekia papildomą deguonį giliai į odos ląsteles. Aprūpina odą mikroelementais, suteikia jai elastingumo.
Plaukų kaukė pasižymi maitinamosiomis savybėmis, skatina plaukų augimą, stabdo pleiskanų atsiradimą. Šilti baltojo molio kompresai pašalina nuovargį.  
Sudėtyje yra Baltojo molio.
  
Naudojimas: Molį supilkite į keramikinį indą ir užpilkite šiltu vandeniu. Maišykite, kol gausis vienalytė masė.
- Veido kaukė. Užtepkite molio masę ant veido odos, po 5 - 15 min. nuplaukite šiltu vandeniu.
- Plaukų ir galvos priežiūra. Paruoštą masę tepkite ant drėgnų švarių plaukų, palaikykite 5 - 10 min., nuskalaukite šiltu vandeniu.
- Šilti kompresai. Masę užtepkite ant problematiškos odos storu sluoksniu, uždėkite polietileninę plėvelę, po 20 - 30 min. nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 2 - 3 kartus per savaitę.


Molio kaukės pakuotė gana paprasta kartoninė dėžutė su nelabai geros kokybės nuotrauka, kurioje pavaizduotas molio kilmės regionas. Pakuotė iš tiesų paprasta, atrodo gana pigi, bet svarbiausia visuomet lieka pats produktas, o ne jo išvaizda. Viduje molis supakuotas į du skaidrius maišelius - po 50 g kiekviename. Keista, bet tos pačios kompanijos rožinis molis buvo supakuotas foliją primenančioje pakuotėje. Įdomu, ar rožinis molis kažkaip kitaip reaguoja su šviesa?


Kvapas. Molio kaukė nebuvo niekaip kvėpinta, tad jos kvapas kaip įprasto molio - natūralus, tačiau nėra labai intensyvus. Nemanau, kad kažką galėtų erzinti, tačiau jei yra poreikis, tokias kaukes galima sumaišyti su papildomais priedais, pagaliau lašeliu eterinio aliejaus (nors aš to nerekomenduočiau dėl sudirgimo tikimybės).

Konsistencija. Molis švelniai pilkos spalvos, miltelių pavidalo. Kaukę susimaišyti reikia patiems.

Sudėtis: Kaolin.

Ant pakuotės dar matau, kad molyje yra Ag - sidabro. Kadangi jo sudėtis nebuvo tuo praturtinta, spėju, kad molis, esantis prie Juodosios jūros, Krasnodarsko srityje yra natūraliai turtingas sidabro jonais, kurie skatina odos gijimą ir veikia antiseptiškai.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo pabambėjimo - molio dozavimo būdas yra visiška nesąmonė - nei tikslių nurodytų kiekių, nei instrukcijų, kiek reiktų vienam kartui, nei protingai supakuota. Galbūt, jei kaukę daryti visam kūnui, vienas pakutis būtų tinkamas kiekis, tačiau veidui pakanka ir nepilno valgomojo šaukšto miltelių. Be to, labai svarbu kaukę maišyti su šiltu (ne drungnu ir ne karštu), kad susidarytų vienalytė konsistencija! Man niekad kaukė nesigauna vienoda - tai ji per skysta, tai per tiršta - kas kart ant odos tepu vis kitokios konsistencijos masę, tačiau dėl to nemanau, kad reikia pergyventi - kažkokios kitokios ar neigiamos įtakos produktas dėl to neturės, tiek kad - erzina.


Veido kaukė, ypatingai jei tepi plonu sluoksniu greitai džiūva. Kadangi kas kartą jos konsistencija vis kitokia, neįmanoma vadovautis ir tomis 5-10 minučių laikymo. Vienu kartu lyg ir gerai, kitu - per trumpai. Visuomet palaukiu, kol ji šiek tiek pradeda sausėti ir keisti spalvą ir tik tuomet imuosi plauti. Tiesa, niekaip nesuprantu, kodėl kaukė baltojo molio? Nei sausi milteliai, nei sumaišyta kaukė nėra balta - žalsva, pilka, taip, bet tikrai ne balta.

Kaukė pavalo viršutinį odos sluoksnį, oda tampa šviesesnė, skaistesnė, tačiau nepasakyčiau, kad jaučiasi kažkoks kitas poveikis. Gal vos vos elastingesnė, gal vos vos drėgnesnė, bet nežymiai. Apskritai efektas nėra labai ženklus, nors veido oda tikrai atrodo gražiau, tačiau negalėčiau pavadinti elastingumo suteikiančia kauke. Tačiau ar iš tiesiog molio galima tikėtis labai ženklių rezultatų? Molinės kaukės, kurias naudojau iki šiol, labai panašų efektą ir suteikdavo. Visgi vertinadama šią kaukę turiu paminėti, kad labiau patiko šios kompanijos rožinio molio kaukė - efektas geresnis ir atrodo, kad ir odai tiko labiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai