EO LABORATORIE natural & organic vonios putos vaikams "Baby"

Metas šiek tiek pakalbėti apie vaikišką kosmetiką. Aš pati dievinu vonias šaltuoju metų laiku, ne išimtis ir mano vaikas - burbuliukų pilna vonia leidžia ne tik pasidžiaugti spalvotais burbuliukais, pažaisti, atsipalaiduoti ir pasimėgauti žaidimais. Burbuliukų voniai prigaminta įvairiausių, tačiau nepaprastai svarbu, kad jie nesausintų mažylio odelės. Šį kartą rinkausi jau patikrintos ir beveik visuomet pilnai patenkinančios mano lūkesčius EO Lab kompanijos putas vaikams. 

"Pūkuotukas pažiūrėjo į Jonuką. Staiga jam toptelėjo siaubinga mintis.
- Jonuk, - išlemeno. - O kas bus, jeigu tu visai išaugsi? Liausiesi mane mylėjęs?
- Kas tau šovė į galvą?! - sušuko berniukas ir priglaudė meškiuką taip stipriai, kaip įstengė. - Iš meškiukų niekados neišaugama, meškiukai yra visiems laikams. Niekas nėra toks siaubingai suaugęs, kad liautųsi mylėjęs Pūkuotuką."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: EO LABORATORIE natural & organic vonios putos vaikams "Baby"
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: sukurta vaikams nuo 1 metų amžiaus
Labiausiai patiko: saugesnė sudėtis
Labiausiai nepatiko: sunkiai putoja, reikia didelio kiekio
Tūris: 250 ml
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Vaikiškos kosmetikos serija sukurta naudojant natūralius aliejus ir ekstraktus, pasitelkiant naujausias technologijas. Priemonės sukurtos švelniai kūdikių odai prižiūrėti. Šios vonios putos užtikrina maudynės be ašarų. Priemonės sudėtyje yra 99% augalinės kilmės medžiagų: organinių ekstraktų ir aliejų. Organinis žaliosios arbatos ekstraktas gerina odos būklę. Organinis medetkų ekstraktas didina apsaugines odos funkcijas, prižiūri ir puoselėja švelnią vaikišką odą. Organinis ugniažolės ekstraktas valo, minkština ir ramina odą. Padeda išvengti išsausėjimo, sudirgimo. Organinis ramunėlių ekstraktas ramina odą, ir jos šerpetojimą, drėkina ir puoselėja jautrią vaikišką odą.

Sudėtyje yra
Organinio žaliosios arbatos ekstrakto, organinio medetkų ekstrakto, organinio ugniažolės ekstrakto, organinio ramunėlių ekstrakto.

Naudojimas: Pilkite reikiamą kiekį putų po tekančio vandens srove, mėgautis šilta vonia, kurios temperatūra 36 laipsniai šilumos, apie 15 minučių.

Sudėtis: Aqua, Organic Camellia Sinensis Leaf Extract, Organic Calendula Officinalis Extract, Cocamidopropyl Betaine, Organic Chelidonium Majus Extract, Maltooligosyl Glucoside/ Hydrogenated Starch Hydrolysate, Organic Matricaria Chamomilla, Panthenol, Perfume, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Be SLS, be SLES, be parabenų, be dažiklių, be sintetinių konservantų.


Mano nuomonė. Pradėkime nuo to, kad kyla šioks toks neaiškumas dėl priemonės tinkamumo amžiaus. Užvadinimas "Baby", kaip ir nurodo, kad tinkama nuo 3 mėn amžiaus, kai naujagimis imamas vadinti tiesiog kūdikiu. Tačiau ant bonkutės nurodoma nuo 1 metų, kas jau nebėra kūdikis - angliškas terminas, apibūdinantis 1-3 metų mažylį būtų toddler, tačiau lietuviško termino šiai amžiaus grupei neturime. Tad klausimas, ar priemonė visgi tinkama kūdikiams, ar vaikams nuo 1 metų? Mano atveju didelio skirtumo nėra - mano vaikas jau vyresnis nei 2 metų, tačiau vistiek įdomu kaip ten yra iš tiesų ir ar tikrai tokie dviprasmiški žymėjimai gerai?


Vonios putų sudėtis nėra saugiausia, kokią teko bandyti, bet turi nemažai naudingų natūralių augalinių ekstraktų. Kadangi putojimą sukeliančių SLS sudėtyje nėra, tikriausiai nekeista, kad priemonė sunkiai putoja, jos voniai reikia didelio kiekio, tad ir buteliukas ištuštėja labai sparčiai.

Vonios putų kvapas labai lengvas, šiek tiek primena kosmetinį alavijo aromatą, tačiau maudantis labai nublanksta ir yra vos jaučiamas. Manyčiau, kad putos visai neblogos - odos tikrai nedrėkino, tačiau sudėtis gan nebloga, mažylis produktu džiaugėsi, tik kad tų burbuliukų galėtų kažkokiu būdu būti daugiau...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai