AVON Mark. Magix XD Finishing Powder - bespalvė biri pudra

Kartas nuo karto tarp apžvalgų vis planuoju įterpti ne tik tą kosmetiką, kurią naudoju ir kuria džiaugiuosi, bet ir tokią - kuri ne itin patinka. Iš skaitytojų esu girdėjusi labai įvairių nuomonių - neva vis randu prie ko prikibti, kiekviename įraše vis randu dėl ko pabambėti... Tačiau, aš visai nenoriu tik liaupsinti - net ir labiausiai patikęs dalykas turi vieną ar kitą smulkmeną, kuri man nepatinka, tad kodėl jos nepaminėjus? Galų gale - mano blogas nėra reklamos agentūra, skatinanti jus pirkti. Visą šitą reikalą vis dar tesiu, kad suteikti informacijos - ir tai yra pagrindinis šio blogo tikslas. Tad pyksite ar nepyksite, net ir prie itin patikusių dalykų bus paminėti nepatikę aspektai ir bloge kartas nuo karto tikrai atsiras neigiamos apžvalgos apie priemones, kurios man nepatiko.

Viena tokių yra ši Avon biri pudra. Iš pradžių ją naudojant labai didelės bėdos nemačiau ir prireikė šiek tiek laiko, kol supratau, kad dėl prastai atrodančio makiažo kaltas ne kas kitas, bet būtent ši priemonė. Pasižiūrim.

"Tie, kurie giria moteris, pažįsta jas nepakankamai, o tie, kurie bara, nepažįsta apskritai."
G. Pigo - Lebrenas


Produktas: AVON Mark. Magix XD Finishing Powder - bespalvė biri pudra
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva dirbti
Labiausiai nepatiko: net ir ant sausos odos išlaiko per trumpai
Tūris: 9 g
Kaina*: pilna kaina 12,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Profesionali pudra 
• užfiksuoja makiažą ir prailgina jo laikymosi laiką, nepaveikdama spalvų 
• slepia trūkumus ir šalina blizgesį 
• lengva, šilkinė formulė su vitaminais ir rožių ekstraktu T
inka visiems odos atspalviams. 
Kaip naudoti? Šepetėliu tepkite ant makiažo pagrindu padengto arba švaraus veido.


Bene visi šio kopanijos dekoratyvinės kosmetikos gaminiai atkeliauja juodos kartono pakuotėje, ant kurios krūva užrašų ir informacijos bent keliomis kalbomis. Tai mane visuomet šiek tiek erzindavo - informacijos kiekis minimaliausias, koks tik gal būti, o pakuotė apkrauta maksimaliai. Kol surandi reikiamą informaciją tenka ir akis neblogai pamankštinti...

Biri pudra supakuota skaidriame plastiko indelyje, užsuktame baltu dangteliu. Viduje standartinis sietelis tokio tipo pudroms, tačiau... man jis labai nepatogus... Net ir pro užsuktą ir regis saugiai užfiksuotą pudra byra lauk vos prisilietus prie pakuotės. Nepatogu ir nepraktiška...

Kvapas. Neutralus mica kvapas. Pudra nepakvėpinta, tad kvepia visiškai taip pat, kaip dauguma tokio tipo pudrų.

Konsistencija. Pudra baltos spalvos, birios, sausos konsistencijos.


Sudėtis: Silica, Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Silicate, Polymethyl Methacrylate, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Nylon-12, Methylparaben, Hydrated Silica, Ethylparaben, Sorbic Acid, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, PEG/ PPG-20/23 Dimethicone, Aqua, Polygonum Multiflorum Root Extract, Rosa Centifolia Flower Extract.


Poveikis. Šį kartą aš neturiu jums priemonės efekto ant veido odos, tiksliau turiu, bet nieko doro ten nesimato, tad paprastai sausų pudrų efektų ant veido odos nefotografuoju ir nerodau - neverta. Su pudra labai paprasta dirbti tiesiog šepetėliu paskirstant ją ant veido odos ar užfiksuojant maskuoklį paakiuose (kepant, kitaip pasakius).

Viskas atrodo gražiai tik kokias 4 valandas. Po jų pudra visur sušoka į gabaliukus ir sukuria tokį baisų odos efektą, kad neturiu tam žodžių! Tikiu, kad riebią odą turinčioms merginoms tokia patirtis gal ir būtų normali, bet man, sausiaodei tokie potyriai nauji, niekad nepatirti! Nė viena sausa pudra to nedarė mano odai ir ši Avon nedera nei su viena, bandyta per kelis mėnesius!

Tiesiog nesąmonė ir tiek - suprantu, kad norėta sukurti kažką panašaus į rinkoje dabar labai populiarias ryžių pudras, tačiau nieko panašaus! Po šios pudros net veido oda atrodo nenormaliai išbalusi, o ir maskavimo čia nereiktų tikėtis. Žodžiu - visiškai nepatiko net mano sausam odos tipui, jau nekalbu apie riebesnius odos tipus. Nepatiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample (Gaminys atsiustas Avon Mark konkursui)

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai