MAVALA nagų lakas "156 Rococo Red"

Kartas nuo karto vis susigundau naujų kompanijų nagų lakais, negirdėtais pavadinimais arba gražiomis, akį traukiančiomis pakuotėmis. Apie Mavala nagų lakus buvau girdėjusi jau ne vienerius metus - įsigijusios jį visuomet audringai pasidžiaugia buteliuku, tačiau galutiniame variante, apie įspūdžius atsiliepia vos viena kita mergina. Niekaip nesupratau, kodėl taip yra, kol pati nenusipirkau ir neišbandžiau. Praeitą savaitę lakavau nagus ryškiai raudonai ir tikėjausi dėl visų aspektų alpti iš nuostabos. Deja, taip nenutiko - tad tiek apie teigiamus šio lako aspektus; tiek apie nepatikusius dalykus išdėstysiu šiame įraše.

" - Man taip liūdna... - sušnabždėjo Riukas.
- Liūdna?! Liūdna, sakai? - įsižeidęs iki širdies gelmių tarė Nulėpausis. - Ką tu žinai apie liūdesį! Žiūrėk ir mokykis!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: MAVALA nagų lakas "156 Rococo Red"
Gamintojas: "Mavala". Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva ir efektas
Labiausiai nepatiko: labai trumpai išliko ant nagų
Tūris: 5 ml
Kaina*: 5,00 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurovaistinė, robelita.lt
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Mavala nagų lakai pasižymi klasikine spalvų gama, kuri lengvai pritaikoma prie besikeičiančių madų bei metų laikų.Tai spalvos, kurios spindi šviesoje, traukia akį ir kelia susižavėjimą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Benzophenone-3, Dimethicone, CI 15850, CI 77120, CI 15850, CI 77163.


Poveikis. Kuo mane pirmiausiai, dar prieš įsigyjant pakuotę, sužavėjo labiausiai? Be abejonės - nagų lako pakuotė! Skaidraus stiklo buteliukas ir plastikinis aukso spalvos dangtelis, spindintis ir žaižaruojantis. Siaurėjanti forma maloni laikyti rankose, dangtelis viršuje su neįprastu įspaudu. Tačiau labiausiai džiugina nedidelis, vos 5 ml priemonės kiekis. Man labiausiai patinka nedidelės nagų lako pakuotės - juk vistiek nesunaudojame tų 12, 15, 18 ml nagų lakų pakuočių. Tiesą sakant man net 8 ml sunaudoti yra iššūkis - nebent nuolat naudotum vieną ir tokį pat nagų laką nuolat.

Nagų lako šepetėlis vos vos ilgesnis už vidutinį, vidutinio pločio. Patogus, lankstus, lengva manevruoti, o trumpas kotelis duoda optimalią šepetėlio kontrolę. Visgi, su tokio ilgio šepetėliu reikia visiškai nedrebančių rankų. Jei dėl kažkokių priežasčių mano rankos ima drebėti, aš daug mieliau renkuosi ilgesnio kotelio šepetėlius - mažesnė tikimybė apsiteplioti odeles aplink nagus. Net jei įgundi ir ilgai lakuoji nagus - tokių atvejų vistiek vis pasitaiko.

Nagų lakas skystokas ir buteliuke nuvalant šepetėlį atrodo permatomas, vandeningas. Atrodo, kad ir pigmentacija tokio skysto lako bus prasta. Tačiau nieko panašaus - pigmentacija labai gera, lakas labai gailiai ir lengvai dengiasi ant plokštelės. Taip, tai nėra lakas, kuris vos ne pats pasiskirsto ant plokštelės, bet labai patogus ir lengvas darbuotis.


"156 Rococo Red" atspalvis klasikinės raudonos, tos tikrosios raudonos spalvos, kuris regis tinka visiškai visiems. Su tokia spalva tiesiog neįmanoma suklysti, o dar kai išdžiūvus nagai įgauna intensyvų spindesį - pasaka, atrodo labai dailiai ir tinkamas visoms progoms.

Deja, bet... didžiausias mano nusivylimas yra išlikimo laikas! Jau po paros visi nagų lako galiukai nusitrynė ir ėmė matytis namo natūralūs galiukai! Po maždaug 1,5 paros nuskilo pirmasis, netrukus ir kitas kamputis... Apskritai su tokiu laku galima ištempti maksimaliai 2 dienas! Kažkoks siaubas! Net BŪK nagų lakai, kurie šiaip jau yra elementariausias produktas, man išlaiko 3 dienas, o mes kalbame apie visiškai kitos kainos kategorijos priemonę bei visiškai kitokio lygio parduotuvėse parduodamą kosmetiką! Dabar suprantu, kodėl tiek mažai merginų apie šiuos lakus palieka savo atsiliepimus... Nors spalva, efektas, pigmentacija ir buteliukas atrodo labai dailiau, bet aš neturiu laiko perlakuoti nagus kas porą dienų, juolab ne dėl lako, kurio 5 ml kiekis kainuoja 5,00 EUR! Ajajai, kaip nesmagu... O gal tiesiog tikėjausi per daug?

Panašūs atspalviai:
*
 AMWAY Artistry "Diva"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai