NIDA micelinis vanduo su gintaro ekstraktu

Ech, kur buvo mano protas, kai susigundžiau nusipirkti dar vieną Nida veido priežiūros produktą? Jau ne kartą įsitikinau, kad šios kompanijos produktai visiškai nepateisina mano lūkesčių, bet ne, norėjau dar ir micelinį pabandyti. Išbandžiau, ir nepapasakoti būtų tiesiog nuodėmė. Na, o Nida veido priežiūros priemonėmis tikrai nesigundau, nors... vis dar smalsu šampūnai ir dušo želė... Kažin, ar įsigijus netektų vėl smarkiai nusivilti?

"Santuokoje, kurioje nėra meilės, atsiranda meilė be santuokos."
B. Franklinas


Produktas: NIDA micelinis vanduo su gintaro ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: pašalinti veido odos nešvarumus, makiažą ir negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patrauklaus dizaino pakuotė
Labiausiai nepatiko: visiškai nevalo makiažo
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: Micelinis vanduo su natūraliu gintaro ekstraktu. Aktyviosios priemonės dalelės, “micelės” sugeria odos riebalų perteklių, nuvalo makiažą, nešvarumus bei negyvąsias odos ląsteles. Ypatingojo gintaro ekstrakto nauda mūsų odai akivaizdi. Šis,  iš ,,lietuviškojo aukso” išgautas ekstraktas pasižymi naudingų mikroelementų gausa, stiprina odos apsauginį barjerą, taip padėdamas jai apsisaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio,  padeda nuraminti pavargusią, suerzintą odą. Tinka visų tipų odai. Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės uždėkite ant kosmetinio vatos diskelio ir švelniais judesiais valykite odą. Patikrinta dermatologų.


Koks aspektas yra pats geriausias Nida produkcijoje? Be abejonės, jos pakuotės, puoštos augaliniais motyvais ir traukiančios akį. Micelinio vandens pakuotė paprasta, balto plastiko su dangteliu, atsikemšančiu viršuje. Ir nors dizainas čia atrodo vienas paprasčiausių iš visų kompanijos veido priežiūros produktų, tačiau žavi tie sausi augalai (nepamenu pavadinimo, bet jų būna prie jūros ir kiek pamenu, įtraukta į Raudonąją knygą) ir gintaro gabalėliai centre. Kur čia jau nesižavėsi savo krašto auksu? O jei jis dar kosmetikos gaminiuose!

Kvapas. Netralus, kosmetinis, neerzinantis. Tačiau ar taip kvepia gintaro akmuo? Abejoju...

Konsistencija. Skaidrus, bespalvis, vandens skystumo produktas.

Sudėtis: Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Amber Extract, Glycerin, Sodium BenzoatePotassium Sorbate, Citric Acid.


Poveikis. Pripažinsiu, kad į rankas pakuotę jau ėmiau su baime, stipriai nujausdama, o greičiau remdamasi ankstesne patirtimi, darydama sau išvadas, kad gali nuvilti... Ir... tikrai nuvylė. Pirmą kartą dengiau ir valau - hmm, lyg ir ant diskelio kažkiek palieka spalvotą. Galvoje šmėstelėjo mintis, kad gal ir valys, todėl tryniau valiau veidą, o pabandžiusi akis nuleidau rankas - valydama tik su vandeniu galiu daug greičiau nuvalyti tušą ar šešėlius! Deja, visos mano viltys žlugo perbraukus veido odą toniku ir pamačius neįprastai rudą (nuo makiažo pagrindo) vatos diskelį... Vadinasi 💩 jis valo...

Kad ir kiek kartų bandžiau juo nors kažką nuvalyti, vis susidurdavau su ta pačia problema - pavolioja makiažą ant veido, bet visiškai nepakelia ir nieko nevalo, net ir tokius paprastus dalykus kaip įprastiniai lūpų dažai ar sausa pudra! Toks jausmas, kad valyčiau savo makiažą diskeliu, sudrėkintu vandeniu iš krano! Kosmosas ir košmaras, kaip toks prastas produktas vis dar gyvena mūsų parduotuvėse ir yra parduodamas! Jis visiškai nieko nevertas - apie pusę buteliuko jau šiandien metu lauk - kaip ir už tą buteliuką sumokėtus, kad ir nedidelius, pinigus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Kaip keistai...man jis puikiai vale.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Esu ne kartą minėjusi, kad rašau savo patirtį ir savo potyrius apie vieną priemonę ar kitą. Ir mano nuomonė nebūtinai sutampa su kitų. Man šis valiklis visiškai nepatiko ir nevalė.
      Džiaugiuosi, jei jums ši priemonė pasiteisino. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą