BIELITA "PRO Manicure" nagų lako skiediklis profesionaliam naudojimui

Mano nagų lakų kolekcijoje gyvena virš šimtas buteliukų, kuriuos branginu ir myliu kiekvieną vis savaip. Deja, per kelis metus, kol kolekcija augo ir plėtėsi, patys seniausi jos eksponatai pradėjo po truputį tirštėti, sunkiau dengtis, tad čia turėjau du sprendimus: arba juos mesti lauk (o kiekvieno jų man labai labai gaila...) arba bandyti atgaivinti. Apie gaivinančias priemones buvau girdėjusi ne kartą, todėl pernai leidausi į tokios paieškas. Prieinamiausiose parduotuvėse pavyko rasti tik Bielita lašiukus nagų lakui, tad nusprendžiau išbandyti ir šį variantą.

"- Kai kurie mano, kad būtina turėti didelę giminę, - pasakė Pelėda, - mat antraip nesi laimingas. Aš turiu keturis šimtus septyniasdešimt tris giminaičius, ir tai kažkodėl manęs visiškai nelinksmina."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: BIELITA "PRO Manicure" nagų lako skiediklis profesionaliam naudojimui
Gamintojas: SP "Bielita". Pagaminta Minskas, Baltarusija
Paskirtis: paskystinti tirštėti pradedantį nagų laką
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai atgaivina sutirštėjusį laką
Labiausiai nepatiko: efektas trumpalaikis
Tūris: 80 ml
Kaina*: 2,39 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Sudėtyje nėra acetono, aliejaus ir vandens. Atgaivina bet kurį sutirštėjusį nagų laką. Tinka visiems lakų tipams.
Naudojimas: įlašinkite 2-3 lašiukus skiediklio į sutirštėjusį nagų laką.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol.


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pagirti priemonės pakuotę - nežinau ar visi nagų lako skiedikliai turi tokią ploną dozavimo angą, pro kurią labai patogu įlašinti reikiamą priemonės kiekį į nagų lako buteliuką. Skiedžiant nagų lakus šiais lašais, ir purtant buteliuką, produktas lengvai susimaišo su laku ir bene iš karto tampa skystesnis, tad labai greitai galima laku vėl dažyti nagus.

Deja, bet šios priemonės poveikis trumpalaikis - net ir praskiestas nagų lakas, po kurio laiko pasiėmus buteliuką, vėl būna patirštėjęs, na beveik visuomet. Iš čia, ir beveik metų patirties su skiedikliu suku ratais aplink išvadą ir galiausiai vėl prie jos atsirandu. Jei jau nagų lakas pradėjo tirštėti, atsiskirti sluoksniais ar keisti spalvą - reikia jam laikas iškeliauti. Kad ir ką darytum - toks nagų lakas nors ir prasiskies kuriam laikui, tačiau ir toliau tirštės ir ges. Gal ir galėtum kas kartą vis skiesti tokius lakus, tačiau... pradėjęs senti nagų lakas visai kitaip laiko. Jei šviežiu nagų lako efektu džiaugėtės kelias dienas ar net savaitę - tiek praskiestas, tiek senstantis lakas laiko ženkliai trumpiau, greičiau atšoka nuo nago plokštelės ir greičiau nusidėvi. Tad tikriausiai reiktų įsisąmoninti, kad jie jau lakas ima rodyti pirmuosius gedimo požymius - jį reiktų paprasčiausiai mesti lauk.

Kol kas daug pradėjusių tirštėti nagų lakų vis dar gyvena mano kolekcijoje, nes nagų lakais aš kartais piešiu ant įvairių paviršių. Tarkim vaikui darželyje reikėjo žibinto - ir abu paišėme jo ornamentus senais nagų lakais. Tokie "pagyvenę" gyvena kiek nuošaliau mano nagų lakų dėžutėje ir prie nagų lakavimo jais, aš niekad negrįžtu.

Grįžtant prie skiediklio. Aš nesu labai sužavėta, ir puikiai suvokiu, kad tirštėja, vadinas laikas atsisveikinti. O lako skiedimas yra savęs apgaudinėjimas - nors ir sutaupysi kuriam laikui tuos likučius, bet stipriai nukentės manikiūro kokybė, ir neduok Dieve, nuo seno lako susigadinsi nago plokštelę. Tad gal visgi neverta, a?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai