#DOVANŲ IDĖJOS. JINNABOUTIQUE rankų darbo papuošalai - raudona odinė apyrankė šaltąjam sezonui pagyvinti

Artėjant gražiausioms metų šventėms, neišvengiamai aplanko krūva minčių ir emocijų: norisi papuošti namus, pasipuošti stalą, apgalvoti atrakcijas, sugalvoti ką rengsiesi ir kaip dažysiesi. Prieš pat Kalėdas yra ir mano gimtadienis, kurį iki šiol esu šventusi tik vieną kartą per trisdešimt metų! Galva gali apsisukti nuo švenčių gausos... Perkant dovanas norisi išrinkti pačias geriausias, tačiau nevalia pamiršti ir savęs! Aš šį kartą savo rankose turiu Jinnaboutique rankų darbo apyrankę, kuria džiaugiausi rudens metu ir jau įsivaizduoju šventinį laikotarpį su ja 💝🎄

" - Eime, eime! - riktelėjo Tigras. - Šėliojimas sniege - tai nuostabus dalykas! Būsime tokie šlapi ir sušalę, ir laukiniai, ir laisvi. Ir baisiai peršalę!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Mano namus labai greit pasiekė minimalistinio stiliaus rankų darbo popierinė dėžutė su viduje esančiu papuošalu. Nesinori pradėti nuo antrinių dalykų, tačiau aš labai vertinu tas pakuotes, kurias galima perdirbti. Gerbiu gamintojus, kurie renkasi kuo mažiau nereikalingų pakuočių - tik tai kas būtina. Mūsų gamta ir taip pernelyg priteršta, tad prisidėdami prie neatsakingai gaminamų prekių pirkimo mes patys prisidedame prie jos teršimo...

Tačiau šis įrašas ne apie tai... Artėjant šventėms ir atšalus orams noriu pasipuošti ne tik makiažu - na kiek raudonų lūpų dažų gali nusipirkti? Arba kiek šventinių manikiūrų pasidarysi? Reikia, norisi ir pasipuošti!


Tad mano rankose raudona odinė apyrankė. Kodėl raudona? Mes visos dažniausiai renkamės juodas, baltas, nude spalvas, siekdamos elegancijos ir nuolatinio taikymo į klasikinių spalvų paletę. O raudona yra tas atspalvis, kuris atkreipia dėmesį. Taip ir norisi to vieno, itin ryškaus akcento prie tamsesnių spalvų aprangos, to ryškaus spindulio, kuris džiugintų net ir niūriausiomis dienomis. Na, o kodėl gi oda? Oda mane visuomet nepaprastai traukė kaip aksesuaras ir papuošalas.. Dievaži, kažin koks nepaaiškinamas ryšys ir trauka, kurio ir pati logiškai negaliu paaiškinti. Na gerai, galbūt oda visuomet asociavosi su maištavimu, su tuo noru stoti prieš tai, kas madinga, prieš išlaižytus iki tobulumo profilius ir paveiksliukus, prieš saldžią tobulybę, nuo kurios darosi pernelyg šleikščiai saldu... Norisi maištauti? Tik raudonai, odiškai ir vistiek elegantiškai ir moteriškai!


Apyrankė tiesiog tobulai gerai atrodo prie rudeninio pilko oro ir iškarto traukia žvilgsnius! O jei dar baltas ar juodas megztukas, raudonos lūpos ir plati šypsena veide.... Nepakeičiamas rudens ir žiemos aksesuaras! Nepaprastai laiminga dar ir dėl to, kad Jinnaboutique gamina lietuvaitė mergina - palaikyti savus man yra nepaprastai svarbu!


Apsilankyk kompanijos Instagram ir Facebook, pavartyk nuotraukų albumus arba išsakyk savo tobulo papuošalo viziją kūrėjai - galbūt ir tu atrasi naują meilę? Papuošalų kūrėja nepaprastai šilta mergina, kuri patenkins kiekvieno lūkesčius. Aš alergiška nikeliui, tad apyrankės užsegimas pagamintas specialiai be nikelio! Mano riešas itin plonas ir standartinės apyrankės man netinka - jokių problemų - apyrankė itin sparčiai buvo sutrumpinta ir pritaikyta specialiai man. O gal ieškai dovanų artėjančių švenčių proga? Mamai, sesei, tetai, o gal vienodi papuošalai tau ir geriausiai draugei? Tavo idėja gali tapti realybe su Jinnaboutique!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai