GREENLAND fruit emotions quick boost in-shower "Dragon fruit - White tea" - greito poveikio veido kaukė, skirta naudoti duše su drakono vaisių ir baltosios arbatos ekstraktais

Metų pradžioje su mano darbu susijusioje srityje vyrauja lengvas chaosėlis: įmonių buhalterėms keičiasi mokestiniai tarifai, skaičiavimo koeficientai, tad visiems kyla klausimų kaip tai pasidaryti sistemoje. Metai atneša ir skubančiuosius pateikti ataskaitas mokesčiams, tad darbo netrūksta, o kai trūksta žinių, tai tenka ir namuose po darbo pasinaršyti reikiamą informaciją bei pasianalizuoti turimų modulių galimybes. Žodžiu, užsisėdėjau darbuose, tai labai nepykite, šią savaitę blogas pritilęs, nors grįžti tai labai norisi, bet paroje nebepakanka valandų skaičiaus. Tad šiandien įrašą pradedu labai jau simboline apžvalga, apie priemonę, kuri netrukdo gyventi gyvenimo ir taupo laiką - Greenland kaukė, kuri skirta naudoti dušo metu ir gerinti odos būklę kol prausiamės.

"Ir klaida būna naudinga, kol esame jauni; kad tik nesinešiotume jos iki senatvės."
J.V. Gėtė


Produktas: GREENLAND fruit emotions quick boost in-shower "Dragon fruit - White tea" - greito poveikio veido kaukė, skirta naudoti duše su drakono vaisių ir baltosios arbatos ekstraktais
Gamintojas: "Greenland Body Care". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: valyti ir puoselėti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: laiką taupantis naudojimo būdas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys - daug nesaugių ar tik vidutinio saugumo ingredientų
Tūris: 7 ml
Kaina: 3,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Švelniai valo, prižiūri ir puoselėja odą. Subtiliai pakvėpinta. Sudėtis papildyta drakono vaisių (Pitaya) ir baltosios arbatos ekstraktais.
Naudojimas: naudokite kaukę rytais ar vakarais, kai ruošiatės į dušą. Prieš dušą ištepkite veidą kauke, švelniai pamasažuokite, palikite 10-15 min., nuplaukite vandeniu. Netepkite aplink akis. 


Blizgi, sidabro spalvos pakuotė kompaktiško dydžio vienkartinis maišelis su minimaliu dizainu. Ant pakuotės tik pagrindinio ingrediento paveiksliukas, keli užrašai. Dizainas neperkrautas, malonus akiai, o ta sidabriška spalva, vyraujanti kompanijos gaminių pakuotėse visuomet patraukia žvilgsnį parduotuvės lentynose.

Kvapas gana stiprus, truputį vaisinis, nors man labiausiai jaučiasi tiesiog kosmetinis, gana malonus uoslei aromatas. Uostant iš pakelio aromatas nėra labai stiprus, tačiau duše, kažkokiais būdais dar labiau sustiprėja.

Konsistencija kreminė, be jokio sunkumo ar riebumo. Daugmaž tokia, kaip standartinio vasarinio kremo konsistencija.

Sudėtis: Aqua, Octylddecanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Polyacrylate-13, Phenoxyethanol, Parfum, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Polyisobutene, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Butylphenyl Methylpropional, Sorbitan Isostearate, Linalool, Glycerin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Camellia Sinansis Leaf Extract, Geraniol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Potassium Sorbate, Tocopherol.


Poveikis. Tikriausiai smagiausias šios kaukės aspektas yra jos naudojimas. Duše. Kol prausiesi. Kaip sakoma - netrukdo gyvenimo gyventi. Aš pasirinkau ją naudoti tą dieną, kai ploviau plaukus, tačiau to nerekomenduočiau - daug paprasčiau plaukus apsaugoti dušo kepuraite ir jų neliesti kol naudoji kauke. Kadangi ploviau plaukus ir buvau uždėjusi priemonę ant veido, buvo sunkoka apsaugoti plaukus nuo kremo, o veidą nuo vandens patekimo, tačiau galiausiai viskas visai neblogai pavyko ir jaučiausi sutaupiusi 15 minučių gyvenimo. 😁


Tačiau efektas... man jis nepasirodė kažkuo ypatingas. Kaukė kiek padrėkino veido odą, suteikė jai šiek tiek gaivos. Tačiau nepasakyčiau, kad valė, ar maitino, ar skaistino. Efektas toks visiškai taip sau - nieko blogo, bet stebinančių dalykų irgi nėra. Tad man pasirodė viduriukas - smagu naudoti kol prausiesi duše, sustiprėja kvapas, o karštis regis padeda atverti poras. Bet vis pagalvoju, kad tiek duše, tiek vonioje galima naudoti bene bet kokią veido kaukę ir taip taupyti brangų laiką ryte. O ką jūs galvojate? Ar bandėte Greenlang produkciją? Ar naudojate kaukes dušo metu?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai