2019 metų mano mėgstamiausi II: veidui ir plaukams

Pamenate, pasižadėjau, kad sekantį kart būtinai kažkuo svarbaus pasidžiaugsiu su jumis? Reikia gi išlaikyti balansą tarp pabambėjimų ir džiūgavimo akimirkų? Taigi, labai norisi šokinėti iš laimės šią savaitę pradėjus nuotolines konsultacijas su vaizdu ir garsu, kurios visai gerai pavyksta! Žinoma, kaip visuomet man dar trūksta žinių, reikia daugiau įdirbio ir daugiau laiko, tačiau stebuklai, kaip vos per 3 mėnesius galima išmokti tiek daug! Nieko aš nežinojau atėjusi dirbti, nemokėjau nieko, ko reikia mano darbui, net teorinių žinių, išskyrus didelę patirtį klientų aptarnavimo srityje. Atėjus dirbti ofiso kalbos man atrodė visiškas kosmosas, o va, vos trys mėnesiai ir ta kosmoso kalba kalbu pati! Nerealus jausmas apima po kiekvienos sėkmingos konsultacijos ir po kiekvieno sėkmingo mokymo - norisi strykinėti iš laimės ir žinokit pastrikinėju, atvirai padžiūgauju biure, tad šį kart džiūgauju kartu su jumis.
Na o bloge šiandien nusprendžiau jums papasakoti apie praeitų metų mėgstamiausius ir antroje dalyje parodyti man geriausias praeitų metų priemones plaukams bei veido odai.

"Visiškai atsiduoti vienai ydai mums paprastai trukdo tik tai, kad mes jų turime keletą."
Mordredas

PLAUKAMS:


Per šiuos metus naujų šampūnų, kondicionierių ir kaukių išbandžiau visai nemažai. Pati įspūdingiausia 2019 metų porelė, verta visų geriausiosios vardo - šita Salerm linija padedanti atkurti pažeistus ir sausus plaukus. Save pagaunu jau ne kartą, jog bandyti šios kompanijos produktai mano plaukams kuo puikiausiai tinka ir visuomet atlieka darbą. Atkuriamoji linija padėjo susitvarkyti su pašišiaušusiais plaukais, o ir sausumas naudojant priemones palaipsniui mažėjo. Gaila, kad mėgiamiausios priemonės visuomet baigiasi greičiausiai.



Kalbant apie sausus plaukus išskirčiau ir Keune plaukų kaukę, kurios pagrindinės naudotojos yra šviesintų plaukų savininkės. Aš savų jau senai nebalinu, tačiau turiu iš prigimties šiauštis ir veltis mėgstančius plaukus, o tokiems reikia riebesnių ir sunkesnių priemonių. Būtent dėl to vargiai prašausiu išsirinkusi atkuriamąjį efektą turinčias kaukes. Keune produktas puikus, rašėte, kad patiko ir jums - mėgstamiausia ne tik mano, bet ir jūsų!



O čia yra pati geriausia visų metų plaukų priežiūros priemonė. Aš ją traukčiau ir prie visų laikų mylimiausiųjų ir į tuos retus perliukus, kuriuos kartočiau be jokių abejonių! Purškiamu nenuplaunamu kondicionieriumi labai patogu rytais atšviežinti plaukus (neplaunu jų kasdien), juos patiesina, mažina pūtimąsi, suteikia minkštumo ir švelnumo. Ir ne ką svarbiau - užmaskuoja nemalonius kvapus, tarkim po stovėjimo prie puodų. Šaunus produktas ir jau svarstau, gal laikas įsigyti dar vieną? Nors... turiu dar ne vieną nenuplaunamą priemonę, tad reiktų kiek pakentėti ir apmažinti turimus likučius.


VEIDUI:


Tobulai švelnus ir nepaprastai efektyvus veido prausiklis be jokio vargo nuprausia ne tik nešvarumus, tačiau ir makiažą. Kažkas tobulo, švelnaus, efektyvaus, nors ir labai labai paprasto. Apie skalsaus prausiklio pilno dydžio pakuotę labai intensyviai galvoju ir šiuo metu, ypač kai naudoju ne pačius maloniausius, kiek griaužiančius valiklius makiažui.



Kalbant apie makiažo valymą - dar vienas tiesiog tobulas atradimas buvo šitas pienelis - vienu prisilietimu lengvai ir be jokio vargo nuvalydavo makiažo priemones ir blakstienų tušą, o veido oda visuomet jausdavosi komfortabiliai, neišsausinta, nesudirginta. Labai geras reikalas, kurį su mielu noru būtinai dar pakartosiu.



Ir dar vienas makiažo valiklis, kuriuo nepaprastai džiaugiuosi, kuris lengvai valo ir visiškai neapsunkina odos, nekemša veido porų. Žinau, visos trys priemonės vienodos paskirties, visos veikia nepriekaištingai, tačiau visos trys puikiai valo makiažą ir bet kokius odos nešvarumus. Šitą irgi labai tikėtina, pakartosiu.



Prie veido priežiūros produktų negaliu nepaminėti ir lietuviškojo Driu Beauty veido šveitiklio su PHA rūgštimis. Grūdelių šveitikliai mano odai tapo tikra kančia ir vis dažniau ėmiau žvalgytis į rūgštines priemones ir pirmoji bandyta bei labai patikusi - Driu Beauty, kuri nors ir buvo labai lipni, bet veikė nepriekaištingai.



Puikus veido tonikas, po kurio realiai jaučiu efektą ir tą malonų konforto jausmą. Kalbėti apie tonikus yra sudėtinga misija - aprašyti rimčiau vargiai pavyksta, užtat iš ties pajauti, kuris tonikas suteikia realią naudą ilgalaikėje perspektyvoje. Šis tonikas man regis yra geriausias per penkmetį naudotas tonikas, kuris iš ties labai džiugino.



Liepų žiedų hidrolatas 2019 metais buvo nuostabus vasaros atradimas, lyg trumpas įsimylėjimas vasaros metu 😆 Priemonė puikiai atgaivina vasaros įkaitintą odą, suteikia drėgmės - tobula priemonė vasaros metui rankinėje! Ir man patiko daug labiau nei purškiami vandenys!



Oi toli gražu ne visos pigios priemonės prastos. Už šitą serumą mokėjau kelis eurus, per daug nesitikėjau, o nustebino kaip reikalas. Po kiekvienos nakties oda atrodė daug jauniau, skaisti, graži, sveika, sudrėkinta - atrodo nieko daugiau ir nebereikia.



Tiesiog tobulai tiko pavasariui - kremas kuris padėjo susidoroti su visais odos pasausėjimais, žiemos nuovargiu, papilkėjimu. Kiek gaila, kad turėjau tik mažytę pakuotę, bet džiaugiuosi, kad  pažintis su juo buvo tokia nepaprasta.



Paprastai taip giriami korėjietiški produktai skirti riebesniems odos tipams man sunkiai pasiteisina, nesuteikia reikiamo efekto ar paprasčiausiai netinka. Naktinį veido kremą - kaukę su vynu galiu drąsiai rašyti prie geriausiųjų (o gal labiausiai pasiteisinusių konkrečiai man) korėjietiškų gaminių. Po nakties mano oda visuomet atrodydavo ir jaunesnė, ir skaistesnė, ir gyvybingesnė. O ir susigerdavo itin greit, be jokio didesnio vargo.



Įsimylėjau šitas Earth Kiss kaukes! Natūralios sudėties, raminančio kvapo efektyvios kaukės visuomet sugeba pagerinti ne tik veido odos būklę, pavalyti odos paviršių, tačiau ir atpalaiduoti ir suteikti SPA procedūrų vertą patirtį. Labai džiaugiuosi, kad kompanijos kaukės pasirodė ir Eurokos tinkluose, tad prieinamumas tapo ženkliai lengvesnis.



Na ir galiausiai, tikriausiai kasmet tarp mylimiausių vis girsiu ir girsiu Burt's Bees lūpų balzamus. Jie mano mylimiausi: gan intensyviai drėkina odą, padeda susitvarkyti su pasausėjimais, šerpetojimais, tačiau neapsunkina lūpų odos ir jaučiasi visiškai patogiai. Giriu ir šiais metais - kol kas tai geriausi mano bandyti balzamai - į nieką jų nekeisčiau.

-------------------------------------------------
Antroji dalis su kiek neįprastais jos komponentais. Anksčiau rašydavau pagal tam tikrą tvarką, tačiau susidėliojusi norimus paminėti gaminius supratau, kad teks šiais metais perskirstyti, kad viena dalis neliktų beveik tuščia, o kitoje prirašyčiau krūvą mėgstamų 2019 atradimų. Dar vienas mylimų praeitų metų produktų įrašas dar tikrai bus su viskuo, kas netilpo dekoratyvinės kosmetikos ir aromatų; veido ir plaukų kategorijose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai