OPI nagų lakas "NL R54 Russian Navy"

Šiandien įkėliau nuotrauką į instagram, po labai ilgo laiko, tik nežinau ar tai reiškia, kad bandysiu kažką jame daryti ir vėl? Iš esmės tai buvau gan tvirtai nusprendusi, kad puslapis liks tik platforma mano sekamiems profiliams pasižiūrėti, tačiau pastebėjau, kad mano sekėjų skaičius liko gana stabilus, pabėgo vos keli žmogeliukai, o kiti kažko laukė. Laukiu šiuo metu ir aš, kažkokio savo virsmo, kuris natūraliai rutuliojasi mano viduje, tačiau dar neišlindo į išorę. Ankstesnis mano gyvenimo būdas man darosi per mažas ir nuobodus, noriu iššūkių sau, stipriai keičiasi požiūris į socialinius tinklus ir internetą iš esmės, norisi gyvenime akcentuoti kitus dalykus, nei anksčiau. Aišku, apie šeimos svarbą net nediskutuotinas klausimas, tačiau visa kita... visas tas penkmetį, o gal ir kiek daugiau statytas namelis, susikurta rutina, man nebetinka, jaučiu, kad nebetelpu jų rėmuose ir vieną gražią dieną tikriausiai visa tai ims ir prasimuš į išorę vienokiu ar kitokiu būdu. Na o kol kas man dar norisi pildyti blogą įprastinėmis temomis. Šį kart išėjo nei šiaip, nei taip, kai vienas šalia kito susitiko dvi nagų lakų apžvalgos. Tiesiog šią savaitę rašymui nebuvo didelio noro ar daug laiko, tad apie praeitos savaitės manikiūrą kalbėjau visai nesenai, o šį įrašą skiriu šios savaitės mėlynam nagų lakui iš O.P.I.

"Garbė - tai mūsų išorinė sąžinė, o sąžinė - tai mūsų vidinė garbė."
A. Šopenhaueris



Produktas: OPI nagų lakas "NL R54 Russian Navy"
Gamintojas: "OPI Products Inc.". Pagaminta Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva
Labiausiai nepatiko: labai ilgai džiūvo
Tūris: 15 ml
Kaina: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Nagavita, Top Beauty, Salon Pro 
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocelluose, Tosylamide/ Epoxy Resin, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Steralkonium Bentonite, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivynyl Butyral, CI 15880, CI 77007, CI 77891, CI 15850, CI 77120.


Mano nuomonė. Iki šiol aš buvau labai patenkinta OPI nagų lakais ir esu nusipirkusi ne vieną buteliuką skirtingų spalvų. Man graži ir patraukli ši buteliuko forma, o rankose pakuotė jaučiasi sunku, turi svorio, tad nori nenori asocijuojasi su kokybe. Šį kart pakuotės dizaine mane kiek erzina tamsūs užrašai, kurių visiškai nesimato dėl tamsiai mėlynos lako spalvos. Man regis tai nėra protingiausias dizainas - norisi matyti kompanijos pavadinimą ir kitus užrašus, bet šį kart deja, tenka pavargti. Nagų lako šepetėlis standartinio ilgio ir pločio tad įtiks daugumai. Jis aukso viduriukas tarp kruopštaus dengimo galimybės ir spartaus lakavimo tempo, duoda pakankamą šepetėlio kontrolę dažantis, tad kol kas bene vieni privalumai.

Nagų lakas kiek skystesnis nei standartinis, tad prieš lakuojant būtina šiek tiek apvalyti šepetėlį, kad perteklius nenubėga į nagų kraštelius iš kurių paprastai labai sunku gražiai nuvalyti nagų lako perteklių. Nagų lakas dengiasi labai patogiai, sklaidosi tolygiai, nepalieka jokių dryžių, o ir pigmentacija tiesiog tobula - vienas sluoksnis pakankamas sodriai spalvai išgauti.

Nagų lakas dienos šviesoje

"NL R54 Russian Navy" atspalvis tamsiai mėlynas ir jau pats pavadinimas sufleruoja, kad reiktų tikėtis tokio atspalvio. Šiaip jau tamsiai mėlynų lakų turiu ne vieną, bet šis išskirtinis. Tamsiai mėlynas atspalvis iš ties žavus, bet kai prie dirbtinio apšvietimo ar šviesos žybsnio ant nago pamatai tamsiai mėlynus smulkučius blizgučius - atrodo įdomiai, suteikia nagams gilumo. Nuostabi spalva, kurios paviršius intensyviai blizgus, kuri džiugina mano akis.

Nagų lakas prie dirbtinio apšvietimo

Tačiau yra viena didelė problema, kuri šitą priemonę padaro beveik neįmanomą naudoti. Niekaip su ja nepavyksta išgauti gražaus manikiūro - lakas tiesiog velnioniškai ilgai džiūva! Nusilakuoji pirmoje dienos pusėje, labai saugai nagus nuo bet kokio kontakto su daiktais, vakare nagai vis dar puikiai atrodo, bet po nakties jų blizgesys būna gerokai pasitrynės, paviršius vietomis turi patalynės įspaudų, paviršius susibangavęs... Tragedija ir ne kitaip! Valiausi nagus ir lakavau dar kart, saugodama dar labiau, tačiau ir sekantį kart rezultatai nuvylė, mano nagai vėl įsispaudė, kas man leido pasidaryti išvadą, kad priemonė taip ir iki galo neišdžiūva ant nagų plokštelių! Tad ir vaikščiojau šią savaitę su prastu manikiūru jau nebematydama prasmės perlakuoti dar kart. Visą savaitę stebėjau, kaip greit nusitrina nagų lako blizgesys, kaip lengva įbrėžti lakuotą paviršių ir nervinausi. Nors oficialiai nagų lakas laiko 4 dienas be nuskilimų ar nusitrynusių kampučių, bet siaubingai apmaudu, kad gražaus manikiūro taip ir nepavyksta išgauti. O spalva tai toooookia graaaaži!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai