INGRID "Estetic" nagų lakas "388"

Viskas sukasi ratu... va parėjau namo ir pagalvojau, kad šiandien tai tikrai parašysiu porą įrašų, tačiau jaučiau kad niekaip, tiesiog... juolab, kad rytoj esu suplanavusi jums papasakoti apie perskaitytą knygą. Viskas sukasi ratu ir aš vėl imu abejoti blogo reikalingumu šiame skrolinimu gyvame socialinių tinklų amžiuje, tačiau kol kas nustoti rašyti tikrai neketinu. Galbūt su laiku vėl grįž tas didžiulis noras dalintis, rašyti, pasakoti arba atvirkščiai, nuspręsiu, kad viso to man jau nebereikia. Ar reikia? Kol kas į šiuos klausimus, adresuotus sau pačiai, nerandu atsakymų, tačiau puikiai žinau - tie atsakymai atsiras patys, netikėčiausiu laiku ir netikėčiausia forma išsirynins, išryškės ateities Gėlėtos kosmetinės siluetas. O tada ir nuspręsiu. Na o kol tas ateities siluetas paskendęs rūke, noriu pasidalinti Ingrid nagų lako apžvalga.

"Žmonių išmintingumas proporcingas ne jų patirčiai, o gebai jos įgyti."
B. Šo 



Produktas: INGRID "Estetic" nagų lakas "388"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: formulė
Labiausiai nepatiko: tikėjausi truputį ilgesnio išlikimo
Tūris: 10 ml
Kaina: 2,59 EUR 
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: INGRID nagų lakas ESTETIC idealiai ir tolygiai padengia nagus, suteikdamas jiems intensyvią spalvą ir blizgesį. Atsparus pažeidimams ir nusidėvėjimui. Sukuria ilgai išliekančio manikiūro efektą. Platus spalvų pasirinkimas.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citral, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, n-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain: Diacetone Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Pentaerythtrinyl Tetraisostearate, Phosphoric Acid, Phtalatic  Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Glycidoxypropyl Trimethoxysilane, Methacryloyl Propyltrimethoxysilane, Mercaptopropyl Trimethoxysilane, Methyltriethoxysilane, Benzoyl Isopropanol, Benzophenone, Acetyl Methionine. Alcohol Denat., Dipropylene Glycol, Cellulose Acetate Butyrate, Propylene Glycol, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Methyl Methacrylate, Crosspolymer, Polyethylene Terephthalane, Polyurethane-11, Isobutylphenoxy Epoxy Resin, Titanium Monoxide, Flourphogopite, Silicon Dioxide, Calcium Sodium Borosilicate, Polypropylene, Hydrogenated Polyisobutylene, Palmitic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, CI 77861, CI 77000, CI 12085, CI 17200, CI 19140, CI 15850, CI 15850:1, CI 15880, CI 16035, CI 73015, CI 74160, CI 75470, CI 77120, CI 77163, CI 77266, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77742, CI 77891.


Mano nuomonė. Esu bandžiusi jau ne vieną Ingrid kompanijos nagų laką ir apie visus mano nuomonė daugmaž vienoda. Jei trumpai, rinkoje turime gelinio efekto nagų lakus ir įprastus Estetic, kurių buteliukas kiek aukštesnis, nors abiejų dizainai visiškai paprasti, vienija ir kvadratinės formos pakuotė su juodu užsukamu dangteliu. Nagų lako šepetėlis standartinio ilgio ir pločio - visiškas aukso viduriukas ir optimaliausias variantas skirtingiems poreikiams. Toks šepetėlis padengia gana greitai, tačiau turi pakankamai kruopštumo ir tikslumo.

Mano labai patinka kompanijos formulė. Nesu tikra, ką daro Ingrid gamintojai, tačiau daro labai gerai: nagų lakas tobulai lengvai pasidengia ant nagų, nepalikdamas dryžių, tolygiu sluoksniu. Atrodo, kad dar pats ant nagų pasiskirsto, o ir pigmentacijos klausimai visiškai puikiai išspręsti - vienas sluoksnis suteikia ryškią spalvą ir intensyvų rezultatą. 


"388" atspalvis tiesiog pilkas, šviesiai pilkas atspalvis be jokių papildomų dalelių. Išdžiūvus paviršius įgauna vidutinio intensyvumo spindesį. Aišku, kad ne gelinio efekto, tačiau gamintojas to ir nežadėjo.

Prie visų teigiamų aspektų galiu pagirti ir džiūvimo laiką - nagų lakas džiūva itin greit. Vienintelis didesnis minusas man pasirodė išlikimas. Lyg ir vyliausi, kad šitas atspalvis išliks ilgiau, bet kaip ir ankstesnė patirtis leido tikėtis gana greit nutrynė paviršiaus spindesys ir vietomis pradėjo skilinėti. Sakyčiau laikė 3-4 dienas ir šios kainos kategorijos lakams tai visai neblogas rezultatas. Man patiko, visi etapai nuo lakavimo iki nuvalymo buvo lengvi, paprasti ir nepaprastai patogūs.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai