NESTI DANTE "Il Frutteto" muilas su granatais ir juodaisiais serbentais "Pomegranate & Blackcurrant"

Kažkaip sudėtinga suvokti, kad sausis jau artėja link visiškos pabaigos. Žinau, kad daugumai sausis pats ilgiausias mėnuo: po švenčių visi jaučiasi išsikvėpę, kai kuriuos užklumpa naujų periodų darbai ar tiesiog jaučiasi nuo visko pavargę... tad tikriausiai normalu, kad tas mėnuo išsitempia iki begalybės. O man šis sausis buvo stebėtinai trumpas, pilnas intensyvaus darbo, intensyvaus tempo ir daug mokymosi. Jaučiu, kad grįžusi po darbų jaučiuosi iš ties pavargusi ir išsemta - tas jausmas man gana naujas, iki galo dar nesuprastas reikalas. Ar darbas sudėtingesnis nei bet ką, ką dariau anksčiau? Ar tiesiog senstu? Tikriausiai ir vieno ir kito, bet labiau pirma - nepamenu darbo, kuriame pasibaigus bandomąjam reiktų dar daug daug mokytis, kad galėtum normaliai bendrauti ir įsiklausyti į poreikius, norus bei analizuoti turimų produktų galimybes, jau nekalbu apie paruošimą programavimo darbams. Tad darbo sferoje vis dar žalias agurkėlis, kuris mokosi, mokosi, mokosi... Šiandien bandau atpalaiduoti įtemptas mintis ir keliauti prie blogo lengvam įrašui - apie itališką, nuostabų muilą.

"Už kvailus norus kartais žiauriai baudžiama jų išsipildymu."
I. Kurcas



Produktas: NESTI DANTE "Il Frutteto" muilas su granatais ir juodaisiais serbentais "Pomegranate & Blackcurrant"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tikriausiai pavojingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 150 g
Kaina: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Florencijoje (Italija) gaminami prabangūs Nesti Dante rankų darbo muilai, įkvėpti nuostabaus grožio Florencijos regiono - prisotinti kvapais iš Toskanos kalvų, supakuoti elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje, kuris sukurtas pagal Renesanso dizaino tradicijas. Muilas ruošiamas pagal seną italų "Saponeria" virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Punica Granatum, Ribes Nigrum, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pantetate, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Mano potyriai. Toli gražu ne pirmą kart bandau kompanijos muilus ir juos taip pamilau, kad nuolat pasižvalgau naujų kvapų, naujų pakuočių ir žinoma, akcijų, kurių metu nusiperku kelis gabalėlius. Kompanijos muilai šiaip jau būna gerokai didesniais gabalėliais, tačiau jei labiau mėgstate standartinio dydžio, galima įsigyti ir tokį, visai normaliai atrodantį gabaliuką. Mane visuomet nepaprastai žavi muilų pakuotės, puoštos atitinkamo muilo tematika. Šiuo atveju krūva vaisių, bet taip patraukliai išpaišytų, kad tiesiog akys pačios atsigręžia, o rankos pačios tiesiasi.

Muilas gerai suputoja ir švariai prausia rankų odą. Tiesą sakant net ir matydama kelis ne pačius saugiausius ingredientus priemonės sudėtyje, jaučiuosi visiškai saugi. Muilas nesausina rankų odos, neerzina ir nesukelia jokio diskomforto naudojant. Nors gamintojas visais įmanomais žodžiais bando pakelti priemonės vertę, tačiau reikia žinoti, kad tokio intensyvaus muilo kvapo sukurti tik natūraliomis priemonėmis tikrai nepavyksta, tad vargu ar gali vadintis natūraliu. Visgi, turime nepaprastai intensyvų, stiprų ir malonų aromatą, kuris ant rankų lieka dar kuris laikas po plovimo. Tikriausiai jau iš pavadinimo aišku, kad muilas vaisinis - iš tiesų kvepia maloniais saldžiarūkščiai gaiviais granatais ir serbentais. Mmm... labai malonus ir fainas, muilas kokybiškas, tad negaliu džiaugtis labiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai