#65/2019 Grožio šiukšlynėlis. Gruodžio mėnesį baigiau.

Vakar taip gerai sutikom Naujus, kad prie blogo nesinorėjo prisėsti - visgi šventinės dienos 😂 Iš tikro tai buvo labai smagu, jauku ir gana paprasta - tikriausiai jau ir nebesinori tų labai didelių kompanijų, ypač kai šventės savaitės viduryje į darbus reikia. Šiais metais jokių pažadų sau nekėliau, žadu leisti gyvenimui tekėti sava vaga, kuo atidžiau klausyti savo vidinių norų ir poreikių bei kiek įmanoma aršiau priešintis visuomenės spaudimui būti vienokia ar kitokia, turiu galvoje tiesiog leisti sau būti kuo noriu bei kuo mažiau klausyti ko iš manęs tikisi kiti. Tiesiog, nei tai pažadas, nei tai Naujųjų metų sprendimas - link to periodiškai judu jau ne vieną dieną ir visai puikiai sekasi. O ar jūs šiais metais kažką sau žadėjote?
Kadangi vakar jokių naujų įrašų nebuvo, metus pradėti noriu baigtų produktų surašymu bei galutinėmis nuomonėmis apie kiekvieną jų. Kviečiu baigtųjų įrašui.

"Protingas tas, kuris nesielvartauja dėl to, ko neturi, o priešingai - džiaugiasi tuo, ką turi."
Demokritas



Kūnui

Na nebuvo pats geriausias šveitiklis, kokį esu bandžiusi, man norėjosi po šveitimo jausti aliejaus ant odos ar pamaitintos odos pojūtį. Šis šveitiklis gerai pašalino negyvas ląsteles, suteikė skaistumo, tad pagrindinę funkciją visiškai atitiko ir man patiko.
Manau pakartočiau.

MĖGINYS
Kadangi turėjau tik nedidelį mėginuką, buvo gan sunku įvertinti tokio tipo, raminančius aliejukus. Manau, kad kvapnus mišinys iš ties veikia mūsų emocijas ir padeda nurimti ir geriau pailsėti nakties miego metu. Regis ir mano vaikui visai neblogai padėjo nurimti vakare išsiliejus per visą dieną sukauptoms emocijoms bei geriau išsimiegoti.
Pakartočiau, jei jausčiau, kad tokios priemonės reikia mano vaikui.

Plaukams

Turėjau šios linijos šampūną ir kondicionierių ir jau aiškiai galiu pabrėžti, kad šampūnas man padarė didesnį įspūdį. Paprastai tikiuosi, kad šampūnas tik išplaus plaukus ir nesukels didesnių vėlimosi problemų. O šitas ne tik gerai putojo, ne tik išplovė, tačiau ir suteikė plaukams slidumo, padėjo mažiau veltis. O jau kvapas koks malonus. 
Man šampūnas labai patiko, tai ir pakartočiau su mielu noru.

Veidui I

Naudojau tiek kūnui, tiek veidui prausti. Priemonė labai švelniai prausia odą - tikriausiai švelniausia priemonė, lengvai putojanti ir lengvai pašalina tiek veido, tiek akių makiažą. Tas švelnumas... mielai pakartočiau ir ne kartą.

Visai neblogas veido tonikas: sudėtinės dalys tikrai geros, tonikas padrėkina odą ir šiek tiek geba pavalyti nešvarumus. Visgi jo pakuotė tai visiška tragedija - tonikas paslaptingais būdais bėgo lauk išorinėmis sienelėmis ir žiauriai erzino.
Galbūt kartočiau, bet pakuotė erzinanti. Nežinau.

Tobulas! Tiesiog tobulai lengvai valo net ir atspariausią makiažą, nedirgina veido odos ir akių, nekemša porų. Tobulai nuvalyta, švari oda ir jokio lipnumo ar priemonės likučių.
Labai patiko, tad mielai pakartosiu.

Deja, bet šitos mini serumo pakuotės viduje liko dar labai daug priemonės, kurią būčiau galėjusi naudoti, jei tik pakuotę būtų galima atsukti. Serumo poveikis iš ties geras: drėkina, skaistina, gaivina, o galiausiai ir stangrina odą, suteikia jai jaunatviškumo.
Labai patiko, pakartočiau dar kart.

Veidui II

Netikiu, kad čia bent kažkiek to aukso, na bent jau ne tiek, kad darytų kažkokį poveikį. Čia greičiau marketinginis triukas ir tiek. Tačiau kaukė tai labai patiko ir puikiai tiko mano odai: drėkino, suteikė skaistumo ir jaunatviškumo. Mielai kartočiau.

Iš visų kompanijos kaukių, tik šita turėjo bent kiek stipresnį poveikį veido odai. Man patiko, kad kaukė neuždžiūvo ant veido odos. Visgi ryškesnį poveikį turėjo serumas intensyviau sudrėkinęs odą ir suteikęs sveiko spindesio.
Nežinau, manau kad ne - kompanijos kaukės nėra tokios ypatingos, kad būtų tikrai vertos kartojimo.

Smulkmenos

Nerašau apie namų kvapus, o ir šiaip nenaudoju jų labai dažnai, tačiau šitas buvo nuostabus. Žemiškas, gaivus kvapas su trupučiu žalumos. Ramybės ir solidumo kvapas. Jokių gėlyčių ar uoslę užspaudžiančių vaisių saldumo. Tobulas - noriu kartoti.

Nudilo, nusidėvėjo, tad metas atsisveikinti. Neblogas poliruoklis, kuriuo galima išlyginti nagų plokšteles, suteikti jiems spindesio, paruošti nagą tolygiam spalvoto lako padengimui. Nebrangi ir gera, pakartočiau.

Nekeičiu įpročių ir naudoju nuolat. Ar reikia dar pasakoti? Pats patogiausias būdas šalinti plaukelius, apie jį kalbėjau jau ne kart, tad nebenoriu kartotis.

Dekoratyvinė kosmetika

Naudojau visą amžinybę - kur nenaudosi, indelis milžiniškas! Ir labai jau nebloga ši pudra, o jei vertinsim ir kainą - puiki kokybė pigiai. Pafiksuoja, šiek tiek pamaskuoja odą ir yra pakankamai lengva. Visai patiko, tik nežinau ar norėčiau kartoti - yra ir geresnių pasirinkimų.

Labai smagi rudens sezonui lūpų pudra - lūpų blizgesys su metaliniu spindesiu. Tikriausiai metalinio efekto lūpų priemonės nėra pats populiariausias pasirinkimas, tačiau smagu, kad šita po padengimo greit pradžiūva ir tampa atspari visiems gėrimams, daugeliui maisto produktų. Dekoratyvinė lūpų  priemonė neturi lipnumo ir visiškai neapsunkina lūpų. Deja, bet iškrapštyti likučius labai sunku, o ir pati pudra per laiką gerokai patirštėjo, tad likučiai keliauja lauk. 
Nesu tikra, kad pakartočiau - metalinis efektas nėra mano mėgiamiausias.

Vidutiniškas reikalas. Faina, kad galiu labai greit su juo atlikti makiažą, bet bėda ta, kad paryškina veido netolygumus, veido poras. O jei neužfiksuoju makiažo fiksatoriumi - gali tepti rūbus ir rankas. Net nežinau kaip vertinti - yra privalumų, yra trūkumų. Gal visgi nekartočiau? Arba tik vasaros metu, kai veidas nesiliečia prie drabužių, kai reikia itin greito makiažo.

Buvo likęs mažytis galiukas, tad sunaudojau tuos likučius ir atsisveikinu. Jei lūpos nepriekaištingos būklės (kas pas mane būna itin retai) - pieštukas atrodo puikiai. Tačiau dažniausiai jis paryškina lūpų raukšleles. Užtat visos dienos eigoje nereikia rūpintis, kad dažai kažkur nusitrynė, kad juos reikia atnaujinti. Tinkamai paruošus lūpas naudoti galima, o šiaip - ne mano lūpų problemoms.
------------------------------------------------------
Viskas, štai tokie paskutiniai 2019 metų produktai paliko mano namus. Galima nerti į 2020 metus ir pasižiūrėti, ką atneš naujieji.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai