KLORANE Nourishing "Mango" maitinantis šampūnas ir kondicionierius sausiems plaukams su mango sviestu

Viskas, čia tikrai paskutinis šiandienos įrašas, nes... dar noriu truputį paskaityti, vaiką prieš miegą išbučiuoti ir gerai pailsėti - ryt jau tikrai į darbą. Vaikučiui viskas gerai, regis blogumai buvo vienkartiniai ir trumpalaikiai - nepaprastai džiūgauju - visi galėsime grįžti į normalias rutinas, kiekvienas turime savo veiklų, tikslų bei siekių. Viena pertraukos diena buvo šaunus pasibuvimas su vaiku, tačiau visko, kas gera reikia po truputį. 
Šį kart noriu jums papasakoti apie Klorane šampūną ir kondicionierių, skirtą sausiems plaukams. Tad be ilgesnių įžangų - keliaujam prie apžvalgos.

"Aš geriau uždegsiu žvakę, nei imsiu keikti tamsą."
A. E. Ruzveltas



Produktas: KLORANE Nourishing "Mango" maitinantis šampūnas ir kondicionierius sausiems plaukams su mango sviestu
Gamintojas: "Pierre Fabre". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, maitinti, atkurti plaukų struktūrą, saugoti nuo išsausėjimo
Tinkamas tipas: sausiems plaukams
Labiausiai patiko: pamaitina, suteikia paklusnumo
Labiausiai nepatiko: sudėtis, tikėjausi saugesnės
Tūris: šampūno - 200 ml; kondicionieriaus - 50 ml (pilno dydžio pakuotės po 200 ml)
Kaina: 200 ml šampūno - 10,90 EUR; 200 ml kondicionieriaus - 14,60 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Maitinamasis šampūnas sausiems plaukams su mango sviestu. Mangmedis – Pietų Azijos augalas, kurio vaisiai pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Mangifera Indica L. – mango rūšis, turinti ypač daug sočiųjų ir mononesočiųjų riebiųjų rūgščių, kurios maitina ir atkuria plaukus. Mango vaisių branduoliai natūraliai džiovinami saulėje, vėliau šaltojo spaudimo būdu išskiriamas mango sviestas yra „Klorane“ priemonių sudedamoji dalis. Šampūnas maitina, atkuria plaukų struktūrą, apsaugo nuo išsausėjimo. Plaukai tampa glotnūs ir švelnūs. Be sulfatų ir natrio chlorido. Patikrintas dermatologų.
Naudojimas: Paskirstykite ant drėgnų plaukų ir galvos odos, nuplaukite vandeniu.

KONDICIONIERIUS: Maitinamasis kondicionierius su mango sviestu sausiems, pažeistiems plaukams. Mangmedis – Pietų Azijos augalas, kurio vaisiai pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Mangifera Indica L. – mango rūšis, turinti ypač daug sočiųjų ir mononesočiųjų riebiųjų rūgščių, kurios maitina ir atkuria plaukus. Mango vaisių branduoliai natūraliai džiovinami saulėje, vėliau šaltojo spaudimo būdu išskiriamas mango sviestas – „Klorane“ priemonių sudedamoji dalis. Kondicionierius, skirtas sausiems plaukams, maitina, atkuria plaukų struktūrą, apsaugo nuo išsausėjimo. Plaukai tampa lengvai iššukuojami, švelnūs. Patikrintas dermatologų.
Naudojimas: Tepkite ant šampūnu ištrinktų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palaikykite 2 min. ir kruopščiai nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Mano rankose pilno dydžio šampūno, ir kelioninio dydžio kondicionieriaus pakuotės ir abi jos atrodo visiškai taip pat, kaip pakuotės parduotuvių lentynose, tik savaime aišku - kondicionieriaus pakuotė didesnė. Šampūno buteliukas skaidraus plastiko, permatomų sienelių. Keistoka, bet turėjau nedidelę Klorane šampūno pakuotę ir vargau išspaudžiant, tuo tarpu su pilno dydžio pakuote jokių problemų neturiu, bent jau kol kas, kai esu sunaudojusi pusę buteliuko kiekio. Šampūno dangtelis viršuje atsikemša ir atveria standartinio dydžio dozavimo angą. Kondicionieriaus plastikas ryškiai geltonas, minkštas, jo pakuotė tūbelės formos, tad ir dozavimo anga apačioje. Abu buteliukai patogūs išspausti reikiamą priemonės kiekį ir dozuoti produktą. Man labai gražūs pakuotės dizainai - šviesios etiketės, žali intarpai ir pagrindinio ingrediento paveiksliukas kamputyje - atrodo neperkrautos, žavios ir patrauklios akiai.

Kvapas - kažkas tiesiog nerealaus! Abi priemonės kvepia sultingais, sunokusiais mangais! Kas kart plaudama galvą beveik seilės kaupiasi... norisi paragauti, atsikąsti sultingo mango! 

Konsistencija. Šampūnas kiek tirštesnis už vidutinę - netekantis, bet ir nėra super tirštas. Kondicionieriaus konsistencija panaši į tirštoką kremą.


Sudėtis:
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Citric Acid, Coco-Glucoside, Parfum, Geraniol, Glycerin, Glycol Palmitate, Glycol Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Styrene/ Acrylates Copolymer, CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6).

KONDICIONIERIAUS: Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Parfum, Geraniol, Glyceryl Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Linalool, Mangiffera Indica (Mango) Seed Butter, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid, Tocopherol, CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6).


Poveikis. Paprastai iš šampūno tikiuosi tik tiek, kad jis gerai suputotų ir išplautų mano plaukus jų nesuveldamas. Šitas šampūnas tikrai gerai išplauna plaukus ir jų nesuvelia, bet ne tik. Pastebiu, kad tik po plovimo šampūnu plaukai atrodo mažiau veliasi, įgauna šiek tiek slidumo. Galutinį darbą, savaime suprantama, atlieka kondicionierius, kuris puikiai susitvarko su sausais plaukais. Šukuosena įgauna švelnumo, minkštumo, glotnumo, plaukai tampa visiškai paklusnūs, tačiau nė trupučio neapsunkinti - purūs, neprigludę ir lengvai valdomi. Plaukai, kuriuos norisi liesti rankomis, kvapas, kurį norisi uostyti. Puiki porelė iš Klorane, tikusi mano plaukams. Mango serija man patiko ir tiko daug labiau nei jau bandytoji Shine




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai