AVON Mark. Shadow Attract - akių šešėlių pagrindas "light beige"

Penktadienis! Grįžtu prie blogo planų ir reikaliukų. Šiandien po darbo po ilgo laiko apsilankiau Douglas parduotuvėje - norėjau pasižiūrėti advento kalendorius. OMG, kiek daug pagundų akims, nors realiai tai kažin ar ko reikia? Užsistovėjau prie Kinetics nagų lakų lentynos rankose vartydama porą blizgių nagų lakų, kurių labai norėjau, tačiau džiaugiuosi, kad ryžtingai juos padėjau atgal ir pagaliau suradusi laisvą konsultantę - paklausiau apie dominančius kalendorius. Aišku, to, kuris mane domina labiausiai nėra, tad... reikės sakytis internetu, jei galutinai nuspręsiu pirkti. Gal, dar pagalvosiu, šiaip tai labai norėjau pamatyti realiai, bet... tiek jau to. Šiaip man nepatinka fizinės Douglas parduotuvės - smagu realiai pamatyti daiktus, kuriuos planuoju įsigyti, bet jau konsultantės... visuomet tokios užrietusios nosis, nors nei smirdžiu, nei kažkaip prastai atrodau... ir taip metai iš metų, niekas nesikeičia. Tiesiog nemalonu. Bet ką jau čia,, keliaujam prie apžvalgos? Šiandien noriu jums papasakoti apie jau kuris laikas turimą Avon akių šešėlių pagrindą, kuriuo... nesu labai jau patenkinta.

"Blogiausia vėjarodžiui, kai nutyla vėjas: reikia galvoti, kur rodyti."
S. Jonauskas



Produktas: AVON Mark. Shadow Attract - akių šešėlių pagrindas "light beige"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: šiek tiek paryškina šešėlių spalvą
Labiausiai nepatiko: netolygiai pasidengia
Tūris: 5 g
Kaina: pilna kaina apie 7,79 EUR 
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Akių šešėlių pagrindas.


Pakuotė. Akių šešėlių pagrindas atkeliauja labai paprastame stikliniame indelyje su plastikiniu baltu užsukamu dangteliu. Indelis dar būna supakuotas juodo kartono dėžutėje su krūva užrašų skirtingomis kalbomis, bet išsamios informacijos ant pakuotės nėra. Stebina ir gamintojų pasirinkimas sudėtines dalis sudėti į vidinę kartoninės dėžutės sienelę. Vienok dizainas tampa mažiau apkrautas, tačiau kita vertus - jei nusiperku produktą, perplėšiu kartoną, kad pasižiūrėti sudėtines dalis ir tarkim noriu gražinti, nes nepatinka ingredientai - automatiškai to negaliu daryti. Pakuotė juk jau būna sugadinta? Priemonės dizainui pasirinktos profesionalios juoda ir akcentinė balta spalvos. Spalvinis pasirinkimas suteikia priemonei šiek tiek solidesnį įvaizdį, tačiau didelio pasitikėjimo produktas vis tiek man nekelia.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje nenaudoja kvapiųjų medžiagų, tad jaučiamas cheminis, natūralus kvapas. Ne pats maloniausias uostant iš indelio, tačiau pasidažius nebesijaučia ir nė kiek neerzina.

Konsistencija kreminė. Turi kažkokį neįprastą tąsumą, dėl ko primena gerokai skystesnį nei įprasta plastiliną.


Sudėtis: Isododecane, Talc, Nylon-12, Paraffin, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenated  Coco-Glycerides, Cera Microcristallina, C12-13 Alkyl Lactate, Silica, Propylene Carbonate, Dimethicone, Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Methylparaben, Polyethylene, Ethylparaben, Triethoxycaprylysilane, Saccharomyces Lysate Extract, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, PEG-12 Dimethicone, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499


Poveikis. Akių šešėlių pagrindas lengvai dengiasi ant vokų, tačiau skirstosi siaubingai sunkiai. Tiesiog niekaip nepasidengia tolygiai ir dailiai... Atrodo, kad priemonės tekstūra paryškina akių vokų raukšleles! Ir tikrai, pakanka padengti ant viršaus šešėlius ir visos akių raukšlelės ir nelygumai dar stipriau išryškėja ir tampa akivaizdžiai matomi. Akių šešėlių atspalvis šiek tiek tampa ryškesnis ir intensyvesnis, tačiau nepasakyčiau, kad akių makiažas išlieka ženkliai ilgiau. Kažkiek, bet ne ženkliai... Nežinau ar verta pirkti akių šešėlių pagrindą, kurio poveikis tik taip sau? Mano galva geriau jau jokio, nei abejotinas, raukšleles paryškinantis ar nesuteikiantis ilgesnio išlikimo pagrindas. Jau geriau tuomet paprasčiausias maskuoklis vietoj akių šešėlių pagrindo, nei tokia priemonė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai