2019/11 Lapkričio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Dermo Pharma, Velym ir kt.

Neįtikėtinai greitai baigėsi dar vienas mėnuo, paskutinis rudens mėnuo ir kaip keista, bet šis ruduo visiškai neprailgo... nebuvo laiko žvalgytis po parduotuvių naujienas. Na gerai, šiek tiek laiko praleidau vis atversdama advento kalendoriais prekiaujančias internetines parduotuves, tikėdamasi, kad kažkas šiek tiek atpigs. Taip ir neatpigo... Net ir Black Friday nuolaidas darydamos parduotuvės skelbėsi "nuolaidos viskam", tačiau būtent advento kalendoriams jų taip ir netaikė. Klaidinanti reklama! Apskritai tas Black Friday Lietuvoje vertas juoko - jokios normalios akcijos man taip ir nepavyko sužvejoti, o pirkti tai, kam pritaikyta nuolaida, kuri kartas nuo karto kartojasi visus metus, aš nemačiau tikslo... Gruodis mums kupinas visokių švenčių ir Kalėdos tik viena jų, tad... išlaidauti juokinančioms nuolaidoms nemačiau tikslo. Na o grįžtant prie lapkričio - vienas pirkinys taip ir nepateko į kadrą - mano šiemetinis advento kalendorius, tačiau pirmą kart jį tikrai pamatysite jau ryt. Kaip ir praeitais metais žadu laikytis tradicijos ir kasdien su jumis atidarinėti po langelį bei pildyti dienos staigmena tą patį įrašą. Bet apie tai - sekantį mėnesį, o šiam noriu jums parodyti kuklučius savo šio mėnesio pirkinius.

"Kaltink save, o ne saulę, jeigu tavo sodas nežydi."
Kinų patarlė



1. DERMO PHARMA+ Bosca Golden lakštinė aukso kaukė veidui
Sudomino, tačiau... aš visiškai netikiu kad kaukėje būtų kokio nors aukso, ne apie tokią kainą kalbame... keistoka kaukė ir kelianti labai dviprasmiškus jausmus: domina ir kartu verčia labai abejoti.
Martina, 5,99 EUR


Baltas rinkinys buvo limituoto leidimo produktas, kurį kažkada nusipirkau, užkišau į dėžę ir visiškai pamiršau. Tokį pat rinkinį galima nusipirkti ir dabar, tik šepetėliai ne balti, o spalvoti. Va, skatinu save naudoti tai ką turiu, dovanoju krūvą nebereikalingų daiktų ir kasdien jaučiuosi truputėlį geriau, nei vakarykštė, daiktais apkrauta diena.
regis pirkau iš  topbeauty.lt, apie 21,00 Eur

3. VELYM pH Neutro dantų kremas be šveičiamųjų dalelių su balinamuoju efektu, 100 ml
2014 metais buvau bandžiusi šitą balinamąją pastą ir įspūdžiai buvo patys geriausi. Tik nesu tikra ko iš šitos pastos tikėtis - pasikeitė jos sudėtis, tad galbūt ir efektas pakitęs?
Camelia vaistinė, 7,79 Eur


4. - 5. Bella Cotton vatos diskeliai
Visiškai nebeperku vatos diskelių, tad šitų pakaks bent pusmečiui. Esu nusipirkusi ir dalį pasisiuvusi daugkartinio naudojimo, tad makiažui valyti, naudoti su toniku, nuvalyti kaukėms naudoju daugkartinius, o vienkartiniai lieka tik nagų lako valikliui šalinti.
--------------------------------------------
Na ir būtų teisinga prie šio mėnesio pirkinių įtraukti ir šiemetinį advento kalendorių, tačiau kažkodėl jo nenufotografavau šiam įrašui. Būtent advento kalendoriui skirtas įrašas pasirodys jau rytoj, o kol kas - tokie visiškai kuklūs, mažučiai mano pirkinukai. Ar man visko reikėjo? Tikriausiai ne - laisvai galėjau apsieiti be veido kaukės, dantų pastos dar turiu, bet kadangi dabar daug keliauju - namie norisi turėti porą tūbelių. Nors pirkiniai buvo iš ties kuklūs, tačiau baigiau visai nemažai, bet apie tai jau kitame įraše.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai