ELGON Sublimia Haircare Hair DD Cream 10in1 Leave-in Beautifier - purškiamas plaukų formavimo kremas

Na ką, ketvirtadienis? Man dienos lekia pašėlusiu tempu! Sunku patikėti, kad jau ryt baigiasi dar viena darbo savaitė! Labai stengiuosi visur gyvenime išlaikyti balansą ir neapleisti nei vienos sferos, kuri man buvo svarbi prieš įsidarbinant, tiesiog viskam tenka skirti šiek tiek mažiau laiko. Šiek tiek keičiasi ir vaiko užklasinės veiklos: pirmadieniais ir trečiadieniais vaikas lanko pramoginius šokius, antradieniais - baseiną, ketvirtadienį skiriu laiko rankdarbiams ir pirštukų miklinimui namuose ir tik penktadienis skirtas filmukams. Kol kas su tokia rutina visai neblogai sekasi, vaikas pakankamai užimtas pagal savo amžių ir turi pakankamai erdvės reikštis pačiam ir įgauti kitokių įgūdžių. Norėjome leisti ir į krepšinio ar karatė treniruotes, tačiau tiek vienur, tiek kitur priima kiek didesnius vaikus. Žinau, kad kai kuriems gali atrodyti, kad trimetis turi per daug veiklos, tačiau... su mano hiperaktyviu jaunuoliu čia dar ir per mažai... ir užsiėmimuose jam sekasi puikiai, tačiau pasimokyti ramiai palaukti ar tiesiog sėdėti vienoje vietoje - iššūkis reikalaujantis didelių pastangų. Ech, mamos sūnus... Visko pasitaiko, bet čia kaip ir pas visus - visokių būna, visko reikia, tiesa? Tačiau šiandien aš tikrai ne apie vaiką noriu pasikalbėti, o apie rutiną. Ar turite žingsnius savo grožio procedūrose, kurių nepraleidžiate? Tarkim aš tai siaubingai nemėgstu formuoti plaukų, tačiau man labai patinka plaukų purškikliai ar purškiami kondicionieriai, kurie leidžia greitai susitvarkyti plaukus. Tikėjausi, kad nusikirpusi kasas tvarkytis plaukus bus lengviau, bet tik duše išplauti paprasčiau ir greičiau, tuo tarpu norint, kad jie kasdien atrodytų gerai - kasdien jiems ir reikia skirti papildomo laiko plaukų formavimui ir šukavimui. 

"Palaiminti yra tie, kurie gali neprisiminti davę ir neužmiršti gavę."
Elizabeth Bibesco


Produktas: ELGON Sublimia Haircare Hair DD Cream 10in1 Leave-in Beautifier - purškiamas plaukų formavimo kremas
Gamintojas: "Pidielle" S.p.A.. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: formuoti plaukus, saugoti nuo karščio, išlaikyti šukuoseną ilgesnį laiką, suteikti lankstumo, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengvai pafiksuoja plaukus
Labiausiai nepatiko: toli gražu ne visi 10 pažadų išpildyti
Tūris: 100 ml
Kaina: 20,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Puikus pasirinkimas profesionaliai plaukų priežiūrai kiekvieną dieną! Be parabenų, sulfatų, silikonų, druskų ir dirbtinių spalvų.

Universalus „10in1“ purškiamas kremas plaukų formavimui.
Viename produkte yra net 10 naudingų savybių:

1. Padeda suvaldyti nepaklusnius plaukus;
2. Stabdo senėjimą;
3. Suteikia plaukams lankstumo, juos lengva formuoti;
4. Apsaugo nuo karščio (tiesinant ar garbanojant plaukus);
5. Drėkina ir suteikia žvilgesio;
6. Apsaugo nuo žalingų aplinkos veiksnių ir UV spindulių;
7. Padeda išlaikyti šukuoseną ilgesnį laiką;
8. Neleidžia plaukams veltis;
9. Suteikia plaukams apimties;
10. Apsaugo plaukų spalvą nuo blukimo.

Papildytas vertingais aktyviaisiais ingredientais:
* pantenoliu – drėkina, maitina ir kondicionuoja plaukus, suteikia lankstumo;
* UV filtrais – apsaugo plaukus nuo žalos, kurią sukelia saulės spinduliai;
* raudonąja arbata – stiprus atioksidantas, apsaugantis nuo senėjimo;
* šilko proteinais – subalansuoja drėgmės lygį plaukuose, gerina elastingumą;
* „Redoksina®“ formule – patentuota novatoriška technologija, kurios pagrindas yra Klamath mėlynieji ir žalieji dumbliai, guaranos ekstraktas, glicerinas, mėtų ir rozmarinų eteriniai aliejai ir net 20 keratino aminorūgščių. Dumbliai pasižymi mineralus atkuriančiomis ir plaukams energijos suteikiančiomis savybėmis, skatina regeneraciją ir apsaugo nuo senėjimo. Jų sudėtyje gausu beta karotino, vitaminų ir mineralų, kolageno ir L-cistino darinių, vitamino PP, yra išskirtinis omega 3 ir omega 6 riebiųjų rūgščių, karotinoidų bei chlorofilo šaltinis, turi unikalių bei veiksmingų komponentų, apsaugančių nuo nemalonių pojūčių.

Naudojimas: Purkšti ant drėgnų plaukų ir formuoti norimą šukuoseną. Išdžiovinti arba leisti plaukams išdžiūti natūraliai. Nenuplauti.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su viršuje užsukta pompa atkeliauja kartono dėžutėje. Pompa dozuoja gerai, tiesa, kartas nuo karto ją vis prireikia išvalyti, mat purkštukas apsineša priemonės likučiais ir jie padžiūva. Bet iš esmės jokių naudojimo problemų nebuvo. Kalbant apie dizainą, pasirinkimas man čia pasirodė keistokas: tarsi nublukusi, papilkėjusi, purvinai balta pakuotė su mėlynais akcentais žvilgsnį vargiai patrauktų parduotuvės lentynoje. Dėmesį labiausiai atkreipia aukštyn kojomis nupiešta rožė be spalvos, tačiau iš esmės pakuotė nėra kažkuo labai įspūdinga ar neįprasta.

Kvapas nuo pat pirmos dienos man pasirodė bereikalingai stiprus ir sintetinis. Kažkuo primena gaivią žalumą ir dar kažką saikingai rūgštaus, tačiau... man nekvepia, greičiau atvirkščiai, beveik erzina. O ir ant plaukų išlieka palyginus ilgai.

Konsistencija. Priemonė skysta, tekančio kremo konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Alcohol, Quaternium-80, Panthenol, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Diemthiconol, Citric Acid, Keratin Amino Acids, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Lecithin, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydrolyzed Silk, BHT, Citronellol, Limonene, Geraniol, Benzophenone-4, Tocopherol, Citral, Ascorbyl Palmitate, Glycerin, Aphanizomenon Flos-aquae Powder, Phenoxyethanol, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Lactic Acid.

Be parabenų, sulfatų, silikonų, druskų ir dirbtinių spalvų.


Poveikis. Plaukų kremas lengvai pasidengia ant plaukų, o ir padauginti jo sudėtinga. Aš jį visuomet naudoju tik ant drėgnų plaukų po galvos plovimo ir per visą laiką esu tik kartą padauginusi. Tuomet plaukai sulipo, tačiau ir čia nebuvo bėda - kremą iššukuoti gana lengva ir sulipusių sruogų kaip nebūta.

Na ir daug prisižadėjo gamintojas - net 10 skirtingų efektų, vadinasi šitas vienas buteliukas turėtų pakeisti visas papildomas plaukų priežiūros priemones?! Pats kremas iš savęs yra lipnokas, apsunkina plauką ir jį pakietina, tad iš tiesų padeda suvaldyti nepaklusnius plaukus, tačiau jų visiškai neglotnina. Nepasakyčiau, kad ir lankstumo suteikia kažkiek daugiau, nors formuoti dėl kietinamojo efekto man lengviau. Ant mano plaukų nesilaiko jokios garbanos, greit išsileidžia, o ištiesinti plaukai greit susigarbiniuoja, išsipučia, tad visai džiaugiuosi, kad su kremu man gana lengva formuoti, o ir jaučiuosi saugesnė, kadangi kremas teoriškai apsaugo nuo karštų formavimo prietaisų. Kremas labai jau minimaliai suteikia spindesio, o apie kažkokį drėkinimą vargiai galima kalbėti - nejaučiu ir viskas. Teoriškai galima pafilosofuoti, kiek kremas gali stabdyti senėjimo procesus ar apsaugoti nuo žalingų aplinkos veiksnių bei UV spindulių - jausti nejauti, o pamatuoti nėra kaip... Užtat va spalvos, duodu pirštą, visai nesaugo - spalva kaip blunka, taip ir bluko tokiu pačiu tempu...

Aš ilgokai su šia priemone dėliojausi sau mintis, kaip ją reiktų įvertinti? Jaučiu, kad veikia neblogai ir kai kuriuos lūkesčius patenkina, bet daugiau tų surašytų funkcijų labai abejotinos... Man labai nepatiko nesaugi sudėtis, o ir kaina tikrai ne iš pigiųjų... Kažkodėl tik viduriukas ir tai su pliusu... Ga ir jūs bandėte? Kaip šis kremas jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai