LEWIATAN gaivinančios drėgnos servetėlės su baltąja arbata

Ruošdama kai kuriuos įrašus aš ir pati suabejoju, ar jų reikia? Ar jūs norite juos matyti blogo puslapiuose? Tarkim mėginiai? Higienos priemonės? Dantų pasta? Ar tai drėgnos servetėlės? Puikiai žinau, kad skaitančiųjų tokius įrašus yra šiek tiek mažiau, bet... jie skaitomi, kai kurių ieškoma net ir po ilgesnio laiko, tad... trumpasis šios dienos įrašas ir mano nuomonė apie drėgnas servetėles.

"Aš galiu pralaimėti mūšį, bet aš negaliu tuščiai praleisti minutės."
Napoleonas I


Produktas: LEWIATAN gaivinančios drėgnos servetėlės su baltąja arbata
Gamintojas: "Cotton Club Polska". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: odai valyti ir drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivus ir malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: visiškai nevalo makiažo
Kiekis: 15 vnt.
Kaina: 0,29 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Gaivinančios servetėlės efektyviai išvalo ir drėkina odą, suteikia jai šviežumo pojūtį visai dienai. Puikiai tinka keliaujant, automobilyje, sportuojant.

Sudėtis: Aqua, Glycerine, Propylene Glycol, Cocoamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Oenothera Biennis Oil (Evening Primrose), Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum.

Su vitaminais A, E
Be alkoholio
Be SLES, SLS.


Mano nuomonė. Ir tik jau nesakykite, kad visiškai nenaudojate drėgnų servetėlių, nes aš tai naudoju - nedaug, labai saikingais kiekiais, tačiau naudoju. Net ir kai mano vaikas buvo mažas labai saikingai stengdavomės pirkti tokio tipo priemones. Kūdikiams skirtos servetėlės fainos, tačiau tokios pakuotės į rankinuką neįsidėsi - jau pripratau, kad nebereikia tampytis krūvos kūdikiškų daiktų, o mano rankinėje apsigyvena tik nedidelės mašinėlės, kareivėliai arba dinozaurai. Kuo mažesnė rankinė - tuo mažiau joje turėtų tilpti daiktų, tiesa? Tai va, ir servetėlių pakučiai su laiku sumažėjo, patogesni tapo nedidelio dydžio. Pirkdama šias drėgnas servetėles, aš žinojau, kad jos neskirtos valyti makiažui, nesitikėjau, kad valys makiažą - tikrai nevalo. 

Servetėlių lakštai mažoki, ploni, prastai tamposi ir gana lengvai plyšta, tačiau, man labai patiko jų gaivus, malonus kvapas ir pakankamas drėgnumas nusivalyti rankoms, kai aplink nėra vandens; nuvalyti vaiko veiduką po sūrelio ar sausainio. Rankinuko draugas su įprasta tokiems produktams sudėtimi, panašia kaina ir visiškai tokia pat funkcija - tiems greitiems netikėtumams nuvalyti. Tikrai ne makiažui ar dar kažkam specializuotui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai