2019 Rudens mėgstamiausi/ Autumn favourites

Priešpaskutinė mėnesio diena, ir šiandien aš nusprendžiau su jumis pasidalinti savo rudens mylimiausiais produktais. Jaučiu, kad šį sezoną tų labai labai mylimų priemonių nebuvo daug... dekoratyvinės kosmetikos regis net neturiu tokios, kurią būčiau labai pamėgusi ar pamilusi, na turiu galvoje naujos dekoratyvinės kosmetikos. Ir tam tikriausiai didelę įtaką daro mano sprendimas pirkti kuo mažiau nereikalingų priemonių, tame tarpe ir dekoratyvinės kosmetikos, kurią anksčiau labai dažnai pirkdavau pagauta impulso turėti kažką, kuo susidomėjau ar įdomią, gražią naują spalvą. Tad visai normalu, kad su dekoratyvine kosmetika reikaliukai tokie, užtat kūnui atradau nemažai smagių ir man itin patikusių gaminių. Tad šį kart apie mano rudenį, pamėgtas priemones ir sužavėjusius gaminius.

"Esam savo nelaimės šaltinis.
Laimę taip pat prisišaukiam patys."
L. E. Landonas
KŪNUI:



Neįsivaizduoju rudens be masažo... tačiau tikriausiai apskritai, masažo aliejų namuose turime visus metus. Visai smagu po sunkios dienos pamasažuoti vienas kitam pečius, nugarą, pagaliau masažiukai patinka ir mano sūnui. Šitas aliejukas kvepia nuostabiai, turi lengvą, atpalaiduojantį kvapą ir turi nuostabią kokybę - yra vienas iš tų aukso viduriuko masažo priemonių, kurios nesusigeria iš karto, tačiau ir ant odos paviršiaus nepalieka jokio riebumo ar lipnumo pojūčio. Labai geras reikalas.



Buvau visiškai teisi, įraše sakydama, jog šiltiems orams šis kremas neatrodo niekuo pernelyg veiksmingas ar stebuklingas. Užtat pakako sulaukti šalčių ir... o stebukle - riebus ir sunkus kremas puikiai tinka vakaro metui, uždeda ant odos riebų sluoksnį ir šiokią tokią plėvelę, o po nakties atsibundi švelnia ir pamaitinta odele. Naudoju tiek kūnui, tiek pėdoms, tiek rankoms ir džiaugiuosi efektu atvėsus orams.



Mano odai tai tikrai nėra pats tobuliausias kūno šveitiklis - iki pilnos laimės pritrūko šiek tiek daugiau aliejų ir aiškiai jaučiamo drėkinamojo efekto. Tačiau, šitas šveitiklis turėtų būti tobulas vasaros metu ar merginoms, kurios turi riebesnę odą ir/ ar nemėgsta paliktos aliejinės plėvelės ant paviršiaus. Šveitiklis efektyviai šveičia ir palieka odą be jokios jaučiamos plėvelės. Na o po to galima ir odos drėkikliu pasitepti, tiesa?

PLAUKAMS:



Paklusnūs, glotnesni, švelnūs, lengvi, purūs plaukai po šios Klorane manginės linijos. Ir turiu pastebėti, kad iš kelių kompanijos linijų, ši mano plaukams tiko labiausiai. O jau kvapas... tikras prinokusių, šviežių, sultingų mangų aromatas ir plaukai, kuriuos norisi glostyti, liesti ir uostyti. Labai patiko.



Sunki, tačiau tobulai gera plaukų kaukė sausiems, besiveliantiems ir pažeistiems plaukams. Mano kirpėja būtent šią kaukę rekomenduoja blondinėms ir ne veltui - jos efektas tobulas, suglotnina visus besipučiančius, pamaitina, o ir skalsi.

VEIDUI:



Aš apakusi dėl šio serumo. Perkant pigias priemones niekuomet nesitikiu daug, tiesą sakant retai turiu kokių nors lūkesčių apskritai. Ne išimtis ir šis atvejis - pigus serumas mane sudomino tik dėl trijų sluoksnių, bet pažadus vertinau labai skeptiškai. Ir stebuklas, kad naudojimo eigoje ne tik gerai drėkindavo, bet suteikdavo ir skaistumo, ir energijos odai, o galiausiai pastebėjau ir žadamą odos elastingumo didėjimą! Labai geras reikalas, ir labai įdomu, ar taip pat gerai veikia ir žaliasis?



Nesu tikra, ar lengvą, vasarai labiau tinkamą želė galima traukti prie rudens mylimiausiųjų? Kita vertus, ją naudojau ir rudens metu, tad palieku prie tų malonių staigmenų. Nerealu, kaip iš pirmo žvilgsnio lengvutė priemonė sugeba intensyviai drėkinti ir gaivinti odą, greitai susigerti ir suteikti jai gražios, drėgnos ir sveikai atrodančios odos efektą.



Šitos, su geišomis ant pakuotės, serijos lakštinės kaukės yra tobulos. Aišku, kaip visuomet matome daug pažadų stangrinti, kovoti su senėjimu, atkurti, tačiau ne visi pažadai yra 100% matomi, bent jau ne po vieno naudojimo. Šios kaukės tobulai gerai drėkina odą, intensyviai atgaivina, yra geros sudėties ir labai patrauklaus kainos bei kokybės santykio. Superinės!



Butr's Bees balzamai yra patys nerealiausi ir patys geriausi. Regis per pastaruosius kelis metus jie tapo ne tik mylimais, bet ir nepakeičiamais. Šitas su granatais tiesiog pats mylimiausias iš visų bandytų aromatų, lygiai taip pat gerai drėkina ir maitina lūpas, kaip ir kiti, tik kvepia man gardžiausiai.

KITOS GROŽIO SMULKMENOS:



Rudens metu man labiausiai patinka tamsūs nagų lakai, prislopinti atspalviai. Tiesą sakant retai renkuosi neutralus nude ar švelniai rožinius. Tačiau šiam kartui darau išimtį - mano mylimiausias rudens nagų lakas - Mollon PRO rudai nude atspalvis, kuris ir atrodo nepriekaištingai, ir kokybė labai gera. Geriausios emocijos.



Dar vieni šepetėliai, kuriais galėčiau džiaugtis ir džiaugtis. Real Techniques visuomet geros kokybės, tik galbūt kaina Lietuvoje užkelta. Šį sezoną labiausiai džiaugiausi akių šešėlių suliejimo šepetėliu - tobulai ir padengia, ir išsklaido.



Pagaliau! Suradau priemonę, su kuria išplauti bet kokius kosmetikos produktus iš bet kokio šepetėlio ar kempinėlės nepaprastai lengva! Efektyvus muiliukas itin lengvas naudoti, skalsus, šepetėliai po plovimo maloniai kvepia švara. Kadangi saviškio jau pasiekiau dugną, būtinai reikės pirkti dar vieną - pagaliau priemonė su kuria išplauti net ir vandeniui atsparią pudrą labai lengva!



Myliu šiuos šepetėlius! Patys šepetėliai nėra kažkokio stebuklingo efekto, tačiau... man patinka minkšti šereliai, man patinka bambukinė rankena, bet užvis labiausiai smagu, kad šepetėliai supus ir neterš aplinkos ilgus metus... 



Pirkau šį kvapą "aklai" nepauosčiusi, tačiau nemažai skaičiusi atsiliepimus. Nepaisant to, kad gavau ne visai tai, ko tikėjausi, tačiau rudenį tai buvo tikriausiai mylimiausias mano aromatas: patogiai seksualus, lengvai elegantiškas ir savotiškai jaukus.



Jokių abejonių - pabėgimo kambarys Bunker 1944! Aš istorijos mėgėja, o kai istorija įpinta į ekstremalius nuotykius, verčiančius pasukti galvą - superiniai įspūdžiai! Bunkerį palikome užpildyti malonaus adrenalino ir geriausių įspūdžių!

Rudens muzika


Pastaruoju metu galvoje nuolat skamba šita Marron 5 daina, tikriausiai įsimintiniausia viso rudens metu. Tačiau šalia nemažai klausiausi ir senų dainų remiksų, skambinčių naujai. O ko klausėtės jūs? Koks buvo jūsų ruduo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. O bambukinių šepetėlių Lietuvoj neatradot? Iš ebay dar blogiau - pakuotės plastikinės, o kur dar lėktuvų ir kitų transporto priemonių kuras, kad pasiektų namus 🙈 geriau remti vietines parduotuves, nei teršti gamtą, bet kitaip 🥰

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D Radau - tie, kurie perpardavinėja tuos pačius aliexpress ar ebay šepetėlius kaip ir siunčiant tiesiai iš Kinijos, kas reiškia dar didesnes kuro ir bene dvigubas pakuotės sąnaudas. Bandžiau Humble šepetėlius ir man jie visiškai netiko. Galbūt rasiu kažką vietoj ir mielai parensiu vietinius verslus, bet tuo atveju, kai būsiu garantuota, kad jie neperka tam pačiam ali ir neperparduoda čia, Lietuvoje ;)

      Panaikinti
    2. Faktas, perpardavinėtojų labai daug, bet zero waste grupėj daug rekomendacijų, gal rastumėt kažką, kas patiks. Faktas, kad brangu pas mus, bet viskas brangu čia 😁 ypač jei ekologiška ir gamtai draugiška

      Panaikinti
    3. Ačiū :) Geras, apie tokią grupę net nežinojau :D Reikės pašniukštinėti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą