THERME "Saigon Pink Lotus" masažo aliejus su lotosų ir gintaro ekstraktais

Ruduo... tas metas, kai kaip niekad dažnai mėgaujiesi voniomis, jaukiai įsitaisai su knyga rankose ir pasimėgauji masažu! O taip, masažas mūsų šeimoje yra pakankamai svarbus, ir jei vasarą tokių būna vos vienas kitas, tai rudenį - bent kartą savaitėje. Na ir žinoma, geram, maloniam, atpalaiduojančiam masažui tiesiog būtinas geras, malonaus kvapo masažo aliejus. Šį  rudenį mano rankose Therme kompanijos aliejus masažui su lotosais ir gintaru bei nuomonė po n-tojo masažo.

"Liepsnojantis entuziazmas, palaikomas sveiko proto ir atkaklumo, yra kokybė, kuri dažniausiai tampa sėkme."
Dale Carnegie



Produktas: THERME "Saigon Pink Lotus" masažo aliejus su lotosų ir gintaro ekstraktais
Gamintojas: "Remark Groep". Pagaminta Olandijoje
Paskirtis: masažo procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybės ir kainos santykis
Labiausiai nepatiko: tikėjausi saugesnės sudėties
Tūris: 125 ml
Kaina*: 10,00 EUR
Kur galima įsigyti: Medexy
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Therme Saigon Pink Lotus masažo aliejus atpalaiduoja kūną ir mintis. Romantiškas ir prabangus kvapas skatina minčių harmoniją, o gintaro bei lotoso ekstraktai suteikia odai šilkinio švelnumo. Masažas teigiamai veikia žmogaus organizmą: stimuliuoja kraujo apytaką, metabolizmą, imuninę sistemą, atpalaiduoja raumenis, mažina skausmą.
Naudojimas: Užpurkškite pakankamą kiekį masažo aliejaus į delną ir patrinkite tarp rankų. Tai sušildys masažo aliejų ir jo poveikis taps efektyvesnis.


Pakuotė. Masažo aliejus atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje supakuotas skaidraus plastiko buteliukas su purkštuku. Labai smagu matyti būtent tokio principo pakuotę - masažo aliejai kaip taisyklė visuomet būna nepatogūs naudoti, nubėga išorinėmis sienelėmis bandant įsipilti į ranką ir pan. Čia gi užtenka pasipurkšti į delną ir jau galima naudoti be jokio netvarkos aplink. Rožinio lotoso linijos aliejaus dizainas baltas, lengvas, švarus su svajingais rožiniais akcentais bei Azijos peizažo paveiksliuku ant kurio uždėtas toks pat pastelinis rožinis filtras. Gražu, skoninga, saikinga ir traukia akį - bent jau mano dėmesį bet kurios parduotuvės lentynose net labai patrauktų.

Kvapas. Gamintojas jau pavadinime duoda užuominų, kad reiktų tikėtis gėlinio lotosų kvapo su galbūt šiltomis gintaro natomis. Nors aliejaus kvape tikrai negaliu aiškiai išskirti lotoso natų, tačiau kvepia dieviškai! Kvapas švelnus, itin malonus ir padeda tiesiog stebuklingai lengvai atsipalaiduoti, o ko daugiau reikia po ilgos darbo dienos?

Konsistencija aliejinė, o kaip kitaip, gi turime masažo aliejų! Man maloni lengva priemonės konsisitencija, aliejus nėra tirštas ar sunkus.


Sudėtis: Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Parfum, Trilaureth-4 Phosphate, Oryza Sativa Bran Oil, Tocopherol, Bisabolol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Helianthus Annuus Seed Oil, Citronellol, Coumarin, Aqua, Glycerin, Amber Extract, Citric Acid, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Be SLS, SLES, Parabenų, mineralinio aliejaus.


Poveikis. Šį produktą aš gavau testavimui iš kompanijos ir tiesą pasakius aš pati galėjau pasirinkti ką noriu bandyti, tačiau žvalgydamasi po galimus masažo aliejaus variantus pamečiau galvą: krūva pasirinkimų ir viskas skambėjo taip gerai, kad paprasčiausiai nežinojau ką rinktis. Galiausiai užklausiau atstovų, jų populiariausių produktų ir šis yra vienas dažniausiai perkamų Therme produktų. Ir ne veltui - aliejaus konsistencija tiesiog tobulai subalansuota masažui: ji neįsigeria į odą per greitai, tačiau ir nepalieka ant paviršiaus riebumo ar lipnumo. Masažo metu visi likučiai susigeria į odą ir suteikia jai pasakiško švelnumo ir šiek tiek drėkinamojo efekto.

O jau kvapas... su tokiu dievišku aromatu atsipalaiduoti masažo metu labai paprasta... Šalia atpalaiduojančio raumenų masažo nosį pasiekia malonus, lengvas, kiek gėlinis aromatas ir jauti, kaip pasidaro lengva, malonu, atsileidžia įsitempę raumenys, galva pilna minčių pamažu praskaidrėja ir išsivalo... Nuostabus aliejus, manau kainos ir kokybės santykis nepriekaištingas. Ir čia tikriausiai reiktų paminėti ir sudėtines dalis. Aš tikėjausi kad ingredientai bus kiek saugesni, sąrašiukas bus žalesnis akiai. Tačiau šiuo atveju aš visiškai nepykstu ir apie tai mažai galvoju. Aliejukas yra būtent tai, ko ieškau pastarąjį mėnesį - tiems maloniems masažams po lietingos dienos, sunkaus darbo ar tiesiog norint šiek tiek pasilepinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai